Dodaj do ulubionych

Demokratyczna...

27.12.15, 22:40
Europa
1-wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Francja-zakazuje-manifestacji-w-Ajaccio-po-antymuzulmanskich-protestach,wid,18069790,wiadomosc.html
2-wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Podwyzszony-stan-gotowosci-w-Wiedniu-Ostrzezenia-o-zamachach-terrorystycznych,wid,18068824,wiadomosc.html
W takiej Europie chcecie żyć wy i wasze dzieci?
Obserwuj wątek
    • wislocki12 W takiej Polsce chcecie żyć? 27.12.15, 22:50
      No właśnie, moim zdaniem łaskawie panujący nam Prezes, że o Prezydencie i Premier nawet nie wspomnę, powinien w trybie pilnym zdelegalizować KOD i zakazać wszelkich niepisowskich manifestacji! I tak mu dopomóż Bóg! ;-))
      • polak1706 Re: W takiej Polsce chcecie żyć? 27.12.15, 23:01
        Zdelegalizować PO, Trybunał rzekomo Konstytucyjny i trzymać krótko lewactwo które Europę prowadzi na rzeź!
        • wislocki12 "Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu." 27.12.15, 23:09
          A kiedy KOD, że o Nowoczesnej nie wspomnę? ;-))
          PS. Nie rozumiem tylko, dlaczego chcesz zdelegalizować pisowski Trybunał Konstytucyjny? A znasz aforyzm: "Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu." ;-))
          • polak1706 Re: "Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu." 27.12.15, 23:13
            Tych z KODu i Nowoczesnej zepchnąć z wysokiego mostu...
            • wislocki12 Pobożność? 27.12.15, 23:29
              Pobożne życzenia nie muszą być tożsame z pobożnością! ;-)
              PS. Wiem, że dobrze życzysz bliźnim. Ale żeby aż tak! ;-))
        • ja-tarzan Re: W takiej Polsce chcecie żyć? 28.12.15, 14:00
          >>Zdelegalizować PO, Trybunał rzekomo Konstytucyjny i trzymać krótko lewactwo które Europę prowadzi na rzeź!

No ale to brzmi jak szariat, przeciw któremu się opowiadasz drogi Polaku?
          Dyktaturę dyktaturą zastąpić?
          Toż żadna różnica jak się dyktator nazywa. Wybierać go w wyborach, czy raczej już zdecydować się na kadencyjne zamachy stanu? ;)
          • polak1706 Re: W takiej Polsce chcecie żyć? 28.12.15, 20:15
            Wolę dyktaturę w wydaniu obecnego rządu polskiego a nie POprzedniego (i wcześnijszych) polskojęzycznych.
            • wislocki12 Zgniły oportunista? 28.12.15, 21:55
              Nie wyglądasz mi na bezkompromisowego zwolennika szeroko pojętego ruchu narodowego. Może raczej na zgniłego oportunistę! :-((

"Żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" (J. Kaczyński)
    • genia50 Re: Demokratyczna... 27.12.15, 22:53
      Ależ ty sie utrujesz,udreczysz,napolemizujesz ze swoimi adwersarzami.A moze uchodzcy wcale nie przyjda i niepotrzebnie sie martwisz i co bardziej bojących przestraszysz.Szkoda sie tak umartwiac,bo jak daj Boze nic sie nie stanie to stracisz duzo czasui zdrowia.
      • polak1706 Re: Demokratyczna... 27.12.15, 23:12
        Tysiące Polaków jest w potrzebie!
        • wislocki12 Potrzeba 27.12.15, 23:21
          Mam wrażenie, że właśnie obraziłeś partię rzadzącą! ;-))
      • polak1706 Re: Demokratyczna... 27.12.15, 23:33
        Niemcy gotowi podnieść wydatki na armię. To przez uchodźców
        www.money.pl/gospodarka/unia-europejska/wiadomosci/artykul/niemcy-gotowi-podniesc-wydatki-na-armie-to,206,0,1987022.html#A4674866
        >zydzi z usa chcą zniszczyć kulture europejska PO to żeby stala się slaba! przez rozbicie spoleczenstw za POmoca obcej całkowicie kultury wręcz faszystowskiej--islam!!!! na to nie wolno się zgadzać!! każdy promujący przyjecie islamskiej dziczy jest pacholkiem zydoskiej sekty koszernej nie mającej nic wspólnego z budowaniem dobra solecznego!!!!!! osnacza to jedno-
        • wislocki12 PiS nic nie robi! 28.12.15, 00:37
          Masz rację! Bo PiS, że o Macierewiczu nie wspomnę, nic nie robi. Od dwóch miesięcy zero działań. Uganiają się tylko za jakimś Trybunałem Konstytyucyjbnym! :-((
          • polak1706 Re: PiS nic nie robi! 28.12.15, 01:13
            >Konstytyucyjbnym<
            Już w tym uganianiu się nawet nie zwracają uwagi na nazwę! To straszne!!!!
            • wislocki12 Gratuluję 28.12.15, 01:56
              No tak, wreszcie udało Ci się przyłapać mnie na literówce. Gratuluję! ;-))
              A co z meritum? ;-)
              • polak1706 Re: Gratuluję 28.12.15, 20:13
                >A co z meritum?<
                Fiku, miku już jest w śmietniku!
                • wislocki12 Meritum 28.12.15, 21:51
                  Nie sądziłem, że masz aż tak dobre samopoczucie... w sprawie meritum! ;-))

"Żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" (J. Kaczyński)
    • polak1706 Re: Demokratyczna... 27.12.15, 23:02
      Podziwiam twoją naiwność
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Imigranci-w-Europie-Coraz-wiecej-cudzoziemcow-stara-sie-w-Polsce-o-azyl,wid,18068764,wiadomosc.html
      • wislocki12 Nie daj, Boże! 27.12.15, 23:20
        Myślę, że Genia ma 100% racji! :-)) W tym roku azyl w Polsce otrzymało podobno 11 tys. migrantów. Podejrzewam, ze sytuacja ta utrzyma się, jeżeli, nie daj Boże, PiS utrzyma władzę! ;-))
    • pamietamy3322 Re: Demokratyczna... 28.12.15, 14:40
      Czy jakiekolwiek przyszle wybory do parlamentu maja sens w zwiazku z brakiem polskich kandydatow?
      • ja-tarzan Re: Demokratyczna... 28.12.15, 16:15
        >>Czy jakiekolwiek przyszle wybory do parlamentu maja sens w zwiazku z brakiem polskich kandydatow?

Dzisiejsi wygrani to też żydostwo jak rozumiem ... może emigruj do Jackowa? ;)
      • wislocki12 Poważne oskarżenie 28.12.15, 21:48
        Myślę, że to poważne oskarżenie po adresem PiS! :-((
    • pamietamy3322 Re: Demokratyczna... 28.12.15, 14:50
      Zydostwo jak w usa opanowalo wszystkie wazne dziedziny. Banki, film, polityke, biznes, prase Polacy maja byc tylko sila pociagowa, robolami. Jak sie ktoremus uda zaczepic w urzedzie albo wywalczyc awans w korpo bedzie swoim zydowskim panom wierny jak pies.
      • wislocki12 Daj, Panie Boże... 28.12.15, 21:45
        Daj, Panie Boże, aby owe USA zagościło Republice Kaczystowskiej! ;-))

• pamietamy3322 Re: Daj, Panie Boże... 28.12.15, 22:11
          wislocki obronco demokracji ale w usa demokracji nie ma. Wybory na urzad prezydenta usa sa dwustopniowe. Glosuje sie na elektorow, ktorzy potem wybieraja prezydenta usa ale najlepsze jest to ze nie sa zwiazani glosami wyborcow. Zabezpieczenie zydomonerii gdyby amerykanie zaczeli myslec co nie nastapi ale zabezpieczenie jest.
          • wislocki12 Żydomoneria? 28.12.15, 22:25
            Mimo wszystko zapraszam USA do Rzeczypospolitej Kaczystowskiej! ;-(
            PS. Czy chodziło Ci o żydomasonerię?

• ja-tarzan Re: Daj, Panie Boże... 29.12.15, 12:02
            >>ale w usa demokracji nie ma.

Przepraszam, że się wcinam, ale ciekawi mnie, gdzie ta demokracja istnieje?
    • pamietamy3322 Re: Demokratyczna... 28.12.15, 22:26
      zydzi zaczeli byc ,,wielkimi " opozycjonistami w 1968 jak ich i ich rodzicow powypieprzali z wszelkich kierowniczych stanowisk partyjnych i innych. Skonczylo sie zycie w luksusie jak na standardy PRL i zapragneli demokracji.
      • wislocki12 Ksenofobia? 29.12.15, 12:19
        Czasem zastanawiam, czy jest gdzieś na świecie naród, który Ty lubisz i szanujesz? A może zwykła ksenofobia? :-(
        • ja-tarzan Re: Ksenofobia? 29.12.15, 12:32
          Pewnikiem Naród Wybrany ;)
        • polak1706 Re: Ksenofobia? 29.12.15, 21:58
          >naród, który Ty lubisz i szanujesz?<
          A musi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka