palacz67
31.12.15, 08:33
Witam, chciałam Wam złożyć życzenia z okazji nadchodzącego Nowego Roku. Niech Nowy Rok przyniesie Wam w darze przede wszystkim zdrowie, zadowolenie z życia i najbliższych, spełnienie marzeń. Skłóconym i zagniewanym da spokój i porozumienie, którego często brakuje w małżeństwei i rodzinie. Oszczercom i obłudnikom da czyste, dobre serce, które nie będzie krzywdzić drugiego człowieka kłamliwym słowem. Poszukującym pracy da lepsze możliwości rozwoju i godziwe wynagrodzenie. Zakochanym przyniesie trwałą, wierną miłość, która będzie kwitła cały rok.
Chorym i cierpiącym da ukojenie i wyrozumiałośc najbliższych. Poszukującym wiary podrzuci ludzi, którzy przybliżą do Boga i podadzą pomocną dłoń w chwili zwatpienia. Wychowującym dzieci, wnuki i prawnuki da mądrość i cierpliwość, by wzrastały i czerpały od Was tylko pozytywne wartości.
Kierowcom życzę bezpiecznych dróg, niech szczęśliwie do domu zawsze doprowadzi Bóg.
Dziękuję Wam za cały rok. Przyjaciołom dziękuję za to, że zawsze mogę na Was liczyć. Przepraszam za błędy i potknięcia, które popełniłam pomimo upomnień i dziękuję za wybaczenie:-) Dziękuję za życzliwość i szczere rozmowy. Wybaczam wszystkim, którzy pisali kłamliwe słowa na mój temat. Przypomnę, że oszczerstwo to cięzki grzech, który może wyrządzić wiele szkody drugiemu człowiekowi. Nie brnijcie w tym grzechu, zmieńcie coś w swoim życiu.
Życzę udanego wieczoru a wybierającym się na domówki i inne imprezy udanej zabawy. Ściskam mocno Przyjaciół, dziękuję Wam za to, że jesteście:-)
Pozdrawiam ciepło wzsystkich użytkowników tego forum.