31.12.15, 08:33
Witam, chciałam Wam złożyć życzenia z okazji nadchodzącego Nowego Roku. Niech Nowy Rok przyniesie Wam w darze przede wszystkim zdrowie, zadowolenie z życia i najbliższych, spełnienie marzeń. Skłóconym i zagniewanym da spokój i porozumienie, którego często brakuje w małżeństwei i rodzinie. Oszczercom i obłudnikom da czyste, dobre serce, które nie będzie krzywdzić drugiego człowieka kłamliwym słowem. Poszukującym pracy da lepsze możliwości rozwoju i godziwe wynagrodzenie. Zakochanym przyniesie trwałą, wierną miłość, która będzie kwitła cały rok.
Chorym i cierpiącym da ukojenie i wyrozumiałośc najbliższych. Poszukującym wiary podrzuci ludzi, którzy przybliżą do Boga i podadzą pomocną dłoń w chwili zwatpienia. Wychowującym dzieci, wnuki i prawnuki da mądrość i cierpliwość, by wzrastały i czerpały od Was tylko pozytywne wartości.
Kierowcom życzę bezpiecznych dróg, niech szczęśliwie do domu zawsze doprowadzi Bóg.
Dziękuję Wam za cały rok. Przyjaciołom dziękuję za to, że zawsze mogę na Was liczyć. Przepraszam za błędy i potknięcia, które popełniłam pomimo upomnień i dziękuję za wybaczenie:-) Dziękuję za życzliwość i szczere rozmowy. Wybaczam wszystkim, którzy pisali kłamliwe słowa na mój temat. Przypomnę, że oszczerstwo to cięzki grzech, który może wyrządzić wiele szkody drugiemu człowiekowi. Nie brnijcie w tym grzechu, zmieńcie coś w swoim życiu.
Życzę udanego wieczoru a wybierającym się na domówki i inne imprezy udanej zabawy. Ściskam mocno Przyjaciół, dziękuję Wam za to, że jesteście:-)
Pozdrawiam ciepło wzsystkich użytkowników tego forum.
Obserwuj wątek
    • palacz67 Re: Życzenia 31.12.15, 08:43
      Dla Przyjaciół:
      www.youtube.com/watch?v=XNfPseBKo9Q
      • edekzgredek99 Re: Życzenia 31.12.15, 09:05
        Dziekuje droga pani ale nie obejrzalem bo mi sie zacielo
    • 4vardtramp Re: Życzenia 31.12.15, 10:47
      Sylwester jest z każdym rokiem smutniejszy.
      Coraz mniej zdarzeń niesie radość, coraz więcej wokół powodów do zmartwień.
      Bliscy odchodzą pozostawiając przesycone swoim zapachem rzeczy.
      Pozostają zdjęcia, wspomnienia i monolog nad grobem.
      Rozpaczliwa próba utrzymania nadziei, że może jeszcze coś się w życiu uda osiągnąć,
      przez małe i wielkie świnie z każdym rokiem przygasa.
      A do tego jeszcze ..............................................................................................
      tu dopowiedz swoje co jeszcze.
      Każdy z nas ma swoje doświadczenia, dla każdego z nas szczęście definiują inne frazy i chociaż idziemy przez życie wieloma różnymi drogami, to dla każdego dojrzałego człowieka wspólna jest świadomość - dzisiaj o 24 symbolicznie o rok skróciła się moja droga do ?

• edekzgredek99 Re: Życzenia 31.12.15, 11:05
        Zapraszam do mnie na pol litra i kielbase. Od razu sie pan rozweselisz. Nowy Rok trza witac na wesolo.
      • ja-tarzan Re: Życzenia 31.12.15, 12:44
        >>Coraz mniej zdarzeń niesie radość, coraz więcej wokół powodów do zmartwień.

Spróbuj nabrać dystansu do pewnych zdarzeń, szczególnie tych, na które nie masz wpływu.

>>Bliscy odchodzą pozostawiając przesycone swoim zapachem rzeczy.
        Pozostają zdjęcia, wspomnienia i monolog nad grobem.

Taka kolej rzeczy, choć wiem jakie to trudne, by sie z tym pogodzić.
        Miej nadzieję, że są w tym "lepszym świecie".

>>Rozpaczliwa próba utrzymania nadziei, że może jeszcze coś się w życiu uda osiągnąć,
        przez małe i wielkie świnie z każdym rokiem przygasa.

patrz punkt pierwszy ;)
        Te świnie nie maja wpływu na całe Twoje życie. Determinacja, optymizm i chęci potrafią zdziałac cuda.
        ... lub choćby kilka sukcesów ;)

>>Każdy z nas ma swoje doświadczenia, dla każdego z nas szczęście definiują inne frazy i chociaż idziemy przez życie wieloma różnymi drogami, to dla każdego dojrzałego człowieka wspólna jest świadomość - dzisiaj o 24 symbolicznie o rok skróciła się moja droga do ?

No cóż, każdy w pewnym wieku zaczyna myśleć o końcu, częściej lub rzadziej, mniej lub bardziej sie dołując ... ale nie tędy droga. Żyje się tylko raz, więc trzeba z tego życia czerpać ile się da, radując się każdą rzeczą. Miast trzymania się kurczowo myśli o problemach radziłbym nawet "wyolbrzymić" te drobne sukcesy, czy radości.

Ludziom radość przynosi wiele rzeczy, popatrz dookoła, nawet 30-km rowerowa przebieżka ;)

Skoro tak źle oceniasz teraźniejszość, to musisz uwierzyć, że przyszłość może być jedynie lepsza.

I ona będzie lepsza, bez względu na to co świnie planują ;)

Czego Ci z całego serca życzę :)
        • palacz67 Re: Życzenia 31.12.15, 13:19
          Trampusiu, Tarzanku, wzruszyliście mnie. Dziękuję za szczerą refleksję nad uciekającym czasem. Carpe diem:-)
          Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję za cały rok życzliwości:-)
          • edekzgredek99 Re: Życzenia 31.12.15, 13:39
            A ja pani nie wzruszylem swoim dobrym sercem i zaproszeniem na pol litra?
          • polak1706 Re: Życzenia 31.12.15, 17:46
            uciekający czas/przemijanie
            www.youtube.com/watch?v=K-1B33Ltp70
            • palacz67 Re: Życzenia 31.12.15, 18:03
              Witam, ładny utwór dobrałeś, dziękuję. Pozdrawiam w ostatnim dniu roku :-)
      • palacz67 Re: Życzenia 01.01.16, 14:06
        Witaj, Trampie. Tarzan odpowiedział na Twoje refleksje na temat życia. Zgadzam się z Nim. U mnie pojawiają się pierwsze siwe włosy w najbardziej widocznym miejscu, tj, na grzywce. Na razie nie farbuję włosów i staram się cieszyć z drobiazgów, tak, jak pisał Tarzan. Nie odczuwam tak bardzo upływającego czasu, bo pracuję z dziećmi a one dają dużo radości. Mam też bardzo pogodnych rodziców oraz rodzeństwo. Na wsi wszyscy się znają i spotykam się z życzliowścią i uśmiechem innych na co dzień. Smutny i szczery jest Twój wpis ale nie dołuj się. Tak , jak pisał Tarzan, ciesz się z drobiazgów. Ze mną możesz zawsze szczerze porozmawaić na forum, pozdrawiam:-)
    • polak1706 Re: Życzenia 31.12.15, 18:59
      Dyć to SYLWESTER!
      www.youtube.com/watch?v=Nx0ekVnQEn8

www.youtube.com/watch?v=ykwoz688oF4

www.youtube.com/watch?v=M5FtCIoJATM
      • palacz67 Re: Życzenia 31.12.15, 19:45
        Noooo, udało Ci się podnieść mnie z fotela, zmachałam się, przerwa:-)
        • palacz67 Re: Życzenia 31.12.15, 20:05
          www.youtube.com/watch?v=wL9DT-D1wIg
          Teraz ja Ciebie podniosę :-)
        • edekzgredek99 Re: Życzenia 01.01.16, 12:47
          Uuu to taka pani ciezka? A co na to pani maz? Obcy chlop pania podnosi, no chyba ze jest przyzwyczajony do takich niespodzianek
      • palacz67 Re: Życzenia 01.01.16, 00:30
        www.youtube.com/watch?v=qv1YNQZ2tII
        Szczęśliwego Nowego Roku! dobranoc:-)
        • palacz67 Re: Życzenia 01.01.16, 08:11
          ewairena57.blogspot.com/2015/12/do-siego-roku.html#comment-form
          Pozdrawiam:-)
          • palacz67 Re: Życzenia 01.01.16, 18:15
            Dla tych, co wczoraj nie mieli możliwości posłuchać, pozdrawiam:-)
            wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/noworoczne-oredzie-prezydenta-andrzeja-dudy-relacja-na-zywo/xm1c02
            • edekzgredek99 Re: Życzenia 06.01.16, 08:50
              A na miescie ludzie gadaja ze to bylo oredzie Jaroslawa Kaczynskiego a tylko czytal Andrzej Duda
      • palacz67 Re: Życzenia 05.01.16, 22:19
        www.youtube.com/watch?v=OUCKEQqQAlw
        :-)
        • palacz67 Re: Życzenia 06.01.16, 23:16
          www.youtube.com/watch?v=3PTvRySAiS8
          DOBRANOC:-)
          • palacz67 Re: Życzenia 17.01.16, 14:50
            m.youtube.com/watch?v=6GpQvw8blpQ
            • wislocki12 Fanka Kwaśniewskiej? 18.01.16, 00:26
              Mam na nadzieję, ze nie jesteś fanką Kwaśniewskiej! :-((
    • polak1706 Re: Życzenia 17.01.16, 19:36
      Takie tam... zabawy noworoczne
      www.youtube.com/watch?v=Mz75q9N5H6c
    • polak1706 Re: Życzenia 17.01.16, 19:39
      www.youtube.com/watch?v=KhSyB80iEEY
      • wislocki12 Opóźniony? 17.01.16, 21:10
        Obawiam się, że w życzeniach noworocznych, i nie tylko, trochę jesteś opóźniony... Mimo to dziękuję! ;-))
        • palacz67 Re: Opóźniony? 18.01.16, 19:50
          www.youtube.com/watch?v=-6oiuzMX04Q
          • wislocki12 Nowy Rok 18.01.16, 21:37
            Naprawdę uważasz, ze gwiazda betlejemska ma coś wspólnego z Nowym Rokiem? ;-))
            • palacz67 Re: Nowy Rok 18.01.16, 21:44
              Wisłocki, ja po prostu nie mam czasu dla takich ludzi, jak Ty, nie zagaduj mnie, dobranoc.
              • palacz67 Re: Nowy Rok 20.01.16, 08:49
                www.youtube.com/watch?v=cdJzWVRf1o8&list=TL7qxUeMwXkAgxOTAxMjAxNg&index=2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka