palacz67 29.03.16, 21:46 Tak powiedział przed chwilą Marek z serialu "M jak miłość", zgadzam się z Nim, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 Zawartość, poziom i autorytety 29.03.16, 21:55 Czasem odnoszę wrażenie, że zawartością i poziomem swoich wpisów, że o twoich autorytetach już nawet nie wspomnę, np. Marek z "M jak miłość", Ty po prostu prowokujesz odpowiedzi określonego rodzaju... :-(( PS. Ciekawe, czy zaczęłaś już czytać "Jezusa"? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocka12 Re: Zawartość, poziom i autorytety 30.03.16, 07:16 Pani palacz67 to taki dupek jak ty wislocki12 możesz polizać buty jak wcześniej umyjesz jamę ustną. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Zawartość, poziom i autorytety 30.03.16, 08:45 Ty wislocka jak cos palniesz to jak golab na parapet. Takas sama denna jak palaczka Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Zazdrość 30.03.16, 09:57 Że wislocki12 jest dupkiem to nawet mogę się zgodzić... Ale p. Palacz? Jesteś niesprawiedliwa, a może nawet zazdrosna... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Zawartość, poziom i autorytety 30.03.16, 10:49 Kolejnosc wyrazow w zdaniu zmieniła sens twej wypowiedzi,przeczytaja jeszcze raz a nie będziesz zadowolona z tego co napisałaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Zawartość, poziom i autorytety 30.03.16, 10:52 Pani Geniu niestety wislocka12 mocno tankuje od soboty to i wyslowic sie nie moze Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Zawartość, poziom i autorytety 30.03.16, 18:05 I tutaj z Tobą wislocka12 się nie zgodzę, masz niewyparzony język ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Zawartość, poziom i autorytety 30.03.16, 20:58 Witaj, Wisłocka, poczułam się zniesmaczona Twoim wpisem. Nie rób tego więcej, nawet, jeśli miałaś dobre intencje. Szanujmy się nawzajem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Zawartość, poziom i autorytety 31.03.16, 08:40 Dawac wislocka na moja polke. To najgorsza polka jest jak wislocka smiala tak brzydko o palaczu napisac Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Zawartość, poziom i autorytety 30.03.16, 18:13 Witaj, Wisłocki. Jeszcze nie zaczęłam czytać tej książki, bo nie miałam czasu. Miałam dużo gości w święta i byłam zabiegana. Córa zabrała ze sobą i przywiezie w maju, to będę czytać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Zawartość, poziom i autorytety 30.03.16, 20:53 Witaj, Wisłocki, nie rób bajek, nie pisałam, że Marek z " M jak miłość' jest dla mnie autorytetem, to Twoja nadinterpretacja. Ludzie pogodni, zadowoleni z życia zazwyczaj nie mają kompleksów i nie są sfrustrowani. Cieszą się tym, co mają i uśmiech wszystkim rozdają. Znam wiele takich osób, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie rób bajek... 31.03.16, 00:32 Może i nie pisałaś, że Marek to twój autorytet, ale ja, jeżeli już na kogoś się powołuję, to raczej na kogoś znaczącego dla mnie, a nie tylko na tych, co to "cieszą się tym, co mają i uśmiech wszystkim rozdają". ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 30.03.16, 08:44 A co Mareczek mowi o calodniowym i bezustannym wypisywaniu pierdul na forum? Ze z czego to sie bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 30.03.16, 20:14 Może o zdanie lepiej zapytać Ryśka z Klanu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 30.03.16, 20:32 Rysiek nie żyje,tak mi mówiono,bo ja ogladałam tylko na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 31.03.16, 08:38 O zesz jak to nie zyje? Nie moze byc. Rysiek z Klanu nie zyje? A ja zem go widzial nie tak dawno. Wygladal na zdrowego i tak wzial i umarl. No nie moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 30.03.16, 18:32 Najgorsze jest to, że takie "niewątpliwe gwiazdy" jak Marek próbują nas pouczać jak mamy żyć i co się z czego bierze. To raczej przeciętnie zarabiający, przeciętny człowiek może ich uczyć jak przeżyć za najniższą krajową albo mniej. To taki codzienny survival No ale... jak się zarabia 5000tysięcy za dzień zdjęciowy... Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 30.03.16, 18:45 To można być i autorytetem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 30.03.16, 23:50 Już ci podpowiadam jak żyć! To często w modzie na witrynach internetowych. "GWIAZDY"i "cele...coś tam" podpowiadają: >JAK ŻYĆ< Ja też podpowiem: Rano wstajesz zjesz kanapkę, zażywasz tabletkę na sen. Idziesz spać. Budzisz się, jest już 20.00 zjesz kanapkę, zażyjesz drugą tabletkę, idziesz spać. Rano wstajesz, zjesz kanapkę, zażyjesz tabletkę na sen... itd. I tak do końca swoich dni na bezrobociu. Da się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 31.03.16, 00:00 Smutna perspektywa, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 31.03.16, 11:58 Widzę, że masz sprawdzony sposób na życie, chodź taka monotonia może być męcząca, ale skoro sprawdza się to czego nie. Myślisz, że wart popularyzacji? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 31.03.16, 20:32 ZaPOmniałem dodać , że atrakcją jest wyjście na siusiu lub siadanie na sedesie Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 31.03.16, 20:37 Miałam ciężki dzień, udało Ci się mnie rozśmieszyć, Polaku, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 01.04.16, 11:14 Ma pani menelskie poczucie humoru. I taka osoba uczy dzieci zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 31.03.16, 20:49 Tak trzymaj, chodź może prowadzić to do amnezji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 30.03.16, 18:53 Witam, chodziło o wypowiedź dotyczącą znęcania się kolegów z klasy nad koleżanką. Takie sytuacje się zdarzają a często rodzice bronią swoich dzieci, wręcz mówią, byśmy nie interesowali się tym, co ich pociechy robią poza szkołą. Problem hejtowania występuje już w szkole podstawowej. Jego wypowiedź dotyczyła konkretnej sytuacji a ja nadal uważam, że to paskudne zachowanie ośmieszanie kogoś poprzez internet, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 30.03.16, 19:15 >a często rodzice bronią swoich dzieci, wręcz mówią, byśmy nie interesowali się tym,< 10 batów na gołą d/u/p/ę! Także dla rodziców którzy często nie znają swoich "pociech". Nie wiedzą do czego są zdolne. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Hejt bierze się z frustracji i kompleksów. 30.03.16, 19:21 Witam, dokładnie tak jest, jak piszesz. Często słyszę takie słowa: "pani się musiała przesłyszeć" Kiedyś tak nie było. Czasami mi wstyd wpisywać do dziennika uwagi z wulgaryzmami, jakie używają dziewczynki z podstawówki. Po prostu ręce opadają. Masz rację, nie znają swoich dzieci, bo z Nimi nie rozmawiają. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Parę uwag... 30.03.16, 20:43 Proponuję jeszcze parę uwag dla wislockiej12, że o polaku1706 nawet już nie wspomnę! ;-)) PS. Jest tylko jeden prawdziwy wislocki - wislocki12. Reszta to nędzni epigoni! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Parę uwag... 30.03.16, 23:43 > Jest tylko jeden prawdziwy wislocki - wislocki12< Słusznie! Takiego drugiego pajaca trudno znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Drugi pajac 31.03.16, 00:25 "Takiego drugiego pajaca trudno znaleźć."? Jak możesz! Ja przecież walczę o czystość języka polskiego i niestosowanie z byle powodu wyrazów powszechnie uznawanych za wulgarne! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "5000tysięcy za dzień zdjęciowy..." 30.03.16, 20:51 Masz rację, "5000tysięcy za dzień zdjęciowy..." to naprawdę przesada! PiS powinien coś z tym zrobić! Przyda się na program Rozina500+. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: "5000tysięcy za dzień zdjęciowy..." 30.03.16, 20:56 A jak cos zrobi po swojemu i zmieni obsadę i obetnie gaże? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie obetnie 31.03.16, 00:20 Na pewno wszystko zrobi po swojemu i zmieni obsadę, ale gaż raczej nie obetnie! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ponad 3 tysiące złotych. 31.03.16, 13:31 "Ile kosztują buty Kaczyńskiej? Święta wielkanocne Marta Kaczyńska spędziła razem ze stryjem w Warszawie. Jeszcze przed niedzielą zapakowała święconkę i razem z córkami oraz psem wybrała się do stolicy. Pierwsze promienie słońca zachęcały do spacerów, więc cała rodzina chętnie spacerowała po warszawskim Żoliborzu. Na tę okazję Marta Kaczyńska wybrała niezwykle efektowną stylizację. Największe wrażenie zrobiły buty. Ten model marki Giuseppe Zanotti kosztuje ponad 3 tysiące złotych." Święta, świeta i... www.fakt.pl/plotki/marta-kaczynska-w-drogich-butach-giuseppe-zanotti,galeria,621776.html Odpowiedz Link Zgłoś
wislocka12 Re: Ponad 3 tysiące złotych. 31.03.16, 14:27 Ty mój "były" masz kompleks i wiesz dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Ponad 3 tysiące złotych. 31.03.16, 14:55 Taki babsztyl jak ty wislocka12 to kazdego w kompleksy wpedzi. Biedny pan Wislocki pewnie sie ciagle zastanawia gdzie mial oczy. Dobrze ze cie z chalupy pogonil odzyl chlop. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocka12 Re: Ponad 3 tysiące złotych. 31.03.16, 21:29 Słabo kumasz edekzgredek co u Ciebie jest raczej normą. Nie zmieniaj się, mikrocefale straciły by lidera. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Święta, święta... 31.03.16, 21:36 "Z ukochanymi córeczkami i stryjem Jarosławem, a później z nowym przyjacielem. Tak Boże Narodzenie spędziła Marta Kaczyńska (35 l.). Po tym, gdy straciła rodziców, a jej mąż, podejrzewany o oszustwa, został osadzony w areszcie, to Jarosław Kaczyński (66 l.) stał się jedną z najbliższych jej osób. Ostatnio jednak w życiu Marty pojawił się ktoś jeszcze. (...) Podczas świąt Marta znalazła czas, by spotkać się z jeszcze jedną bliską jej sercu osobą. Elegancki mężczyzna, który od jakiegoś czasu pojawia się przy jej boku, to znany łódzki biznesmen i restaurator Paweł Zyner (49 l.). To właśnie z nim Marta spędziła miłe bożonarodzeniowe popołudnie. Para zjadła najpierw obiad w restauracji U Kucharzy w Arsenale, a później Zyner i Kaczyńska relaksowali się przy filiżance gorącej czekolady w pijalni Wedla położonej w samym sercu Warszawy. To z pewnością były udane święta!" Święta, święta i... po świętach. A szkoda... :-(( www.se.pl/wiadomosci/polityka/spedzia-swieta-ze-stryjem-i-nowym-przyjacielem_755710.html Odpowiedz Link Zgłoś
wislocka12 Re: Święta, święta... 31.03.16, 21:49 Jak zwykle wypisujesz dyrdymały i po co, leczysz kompleksy jak kelnerka z Konsumów? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 To fakt! 31.03.16, 22:02 To nie ja, to "Fakt"! ;-)) PS. A co to jest "Konsumy"? Jakaś knajpa? Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Święta, święta... 01.04.16, 09:14 Zamilcz glupia kobito. Kazdy w tym miescie wie zes byla kelnerka w Konsumach i pozwalalas sie klepac po doopie. A tera tankujesz jak tankowiec i zes jest zgorzkniala brzydka baba Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 35 lat 31.03.16, 21:14 Może i masz rację, ale Marta K. odchodziła od mężów już dwa razy! Ma zresztą dzieci od obu tatusiów i... zaledwie 35 lat. :-(( PS. Dobrze, że rodzice nie muszą na to patrzeć... :-(( PS2. Jest jeden prawdziwy wislocki - wislocki12, a reszta to tylko nędzne podróbki! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś