Dodaj do ulubionych

Czas na zmianę nazw niektórych placówek

10.04.16, 08:23
Ostatnio jest moda na różne zmiany. Mój ulubiony publicysta proponuje zmianę nazwy pewnego szpitala i mi się wydaje, że bardzo słusznie.
michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3623
Obserwuj wątek
    • jk471 Re: Czas na zmianę nazw niektórych placówek 10.04.16, 08:31
      Przeczytałem ten felieton i inne na ten temat i nie natrafiłem na informację kto miał dyżur na tym oddziale bo przecież nie jest tak źle by kobiety rodziły w szpitalu same bez asysty położnych a pewnie i lekarzy, zwłaszcza tego zwyrodnialca, który dokonał aborcji. Nie chce mi się wierzyć by pozostawienie żywego dziecka bez opieki było zgodne z przepisami obowiązującymi w placówce, które tylko z uprzejmości ów redaktor nazywa szpitalem.
    • wislocki12 Pomysłowy Dobromir 10.04.16, 11:30
      Bardzo spodobał się mi pomysł S. Michalkiewicza i dlatego proponuję zmienić nazwę ginekologiczno-położniczego Szpitala Specjalistycznego im. Świętej Rodziny w Warszawie na Szpital Specjalistyczny im. Bogdana Chazana. W latach 2004–2014 był B. Chazan dyrektorem tego szpitala. Ma również spore osiągnięcia badaniu praktycznych aspektów aborcji. :-((
      • wislocka12 Re: Pomysłowy Dobromir 10.04.16, 21:45
        Poza Tobą wszyscy w domu zdrowi?
        • wislocki12 Rok Świętego Miłosierdzia 10.04.16, 22:09
          "Papież Franciszek postanowił upoważnić wszystkich kapłanów w Roku Świętego Miłosierdzia "do rozgrzeszenia z grzechu aborcji osób, które jej dokonały, żałują tego z całego serca i proszą o przebaczenie".
          Mam wrażenie, że jesteś bardziej papieski niż sam JE Franciszek.
          PS. Wszyscy zdrowi? Zdrowi. Ja też! A co nowego u Ciebie? ;-))

www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/papiez-zezwala-na-rozgrzeszanie-aborcji-wszystkim-kaplanom,573362.html
        • edekzgredek99 Re: Pomysłowy Dobromir 11.04.16, 09:41
          Jakas ty wislocka12 durna to az slow brak. Naciagnij berecik na uszy i zapierniczaj do kurnika.
          • wislocka12 Re: Pomysłowy Dobromir 11.04.16, 17:27
            Dlaczego edekzgredek masz takie częste skojarzenia z kurami i kurnikiem?
            • wislocki12 Mutacje 11.04.16, 21:01
              A może Edwardowi Z. chodzi o Klechowskiego i... jego sorty?
              • wislocka12 Re: Mutacje 12.04.16, 06:17
                wislocki12 występuje jako adwokat edkazgredka, też ma skojarzenia z kurami?
                • edekzgredek99 Re: Mutacje 12.04.16, 08:29
                  Dla ciebie wislocka12 to ja jestem pan Edward. Twoj byly to bystry chlop a ty tepa dzida do kwadratu. Ale tak to jest jak sie za kurnikiem denaturat doi. Naciag berecik na uszy coby cie nie zawialo i wracaj do kurnika bo dniowki znowu nie wyrobisz. Dobrze chlop zrobil ze cie z chalupy pogonil
                  • pamietamy3322 Re: Mutacje 12.04.16, 10:22
                    zgredka ex-żona to dopiero musiała odżyc jak odeszła
                    • edekzgredek99 Re: Mutacje 12.04.16, 11:29
                      Dla ciebie to jestem pan Edward. A zony nie mialem nigdy bo baby stadami za mna lataly a ja nigdy nie moglem sie zdecydowac ktora. No i se teraz chwale. Nie daj Boze jakbym trafil na wislocka albo palacza a tak to se szczesliwie zyje i spokojnie co najwazniejsze
                • wislocki12 Obrona 12.04.16, 13:34
                  Zawsze staję w obronie ludzi krzywdzonych! :-))
                  • wislocka12 Re: Obrona 12.04.16, 15:02
                    W komediach bohaterami są duety: gruby i chudy, głupi i głupszy, biały i murzyn, niski i wysoki a na tym forum edekzgredek99 i wislocki12 , czyli dobrana para.
                    • wislocki15 Re: Obrona 12.04.16, 15:13
                      Który w tym duecie robi za głupszego?
                      • edekzgredek99 Re: Obrona 12.04.16, 17:53
                        Co sie glupio pytasz oczywiscie ze ty wislocki15 czy tam wislocka12 przecie wy to jedno.
                        • wislocki15 Re: Obrona 12.04.16, 18:16
                          Pytam i odpowiadam. wislocki12 jest głupi bo myśli, że ktoś poważnie potraktuje cytaty przeważnie z gazety niemieckiej dla Polaków lub gazety żydowskiej dla Polaków, edkezgredek jest osłem patentowanym bo wypisuje durnoty i na dodatek bez polskich znaków diakrytycznych. Określenie patentowany oznacza, że ma inteligencję po ojcu a nawet dziadku.
                          • wislocki12 Każdy to potrafi... 12.04.16, 23:26
                            "Pytam i odpowiadam." Obawiam się, że każdy to potrafi! ;-))
                            PS. Oj, wislocki, wislocki, 15, zresztą... Myślę, że przeceniłem twoje możliwości... :-((
                            PS2. Prawdziwy wislocki jest tylko jeden - wislocki12! :-)
                            PS3. Lepsza gazeta "niemiecka" niż kaczyńska! ;-))
                      • wislocki12 Trio, jakby... 12.04.16, 23:18
                        To jest trio, jakby... ;-))
                        • edekzgredek99 Re: Trio, jakby... 13.04.16, 10:25
                          Jakie trio panie jak to jest jeden i ten sam stary pierdzioch
                    • wislocki12 Kwartet, czyli tercet... 12.04.16, 23:16
                      Jest jeszcze wislocka12 i wislocki15, że o polaku1706 nawet już nie wspomnę! ;-))
    • wislocki12 Europoseł 12.04.16, 13:33
      Czy ktoś może wie, gdzie dotychczas pracował europoseł PiS B. Piecha? ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka