Dodaj do ulubionych

Emerytowany zbawca narodu?

19.06.16, 22:50
"Janusz Gajos to pierwszy znany aktor, który odważył się udzielić wywiadu dla nowego portalu związanego z Komitetem Obrony Demokracji. Mówił w nim m.in., że boi się obecnej sytuacji w Polsce. Jego obawą jest także polityka kreowana przez Jarosława Kaczyńskiego. Gajos przypomina, że prezes PiS ponad 20 lat temu mówił, że chce być... emerytowanym zbawcą narodu."
Już wiem, dlaczego rząd nie obniża wieku emerytalnego... ;-))

www.fakt.pl/kobieta/plotki/janusz-gajos-boi-sie-jaroslawa-kaczynskiego-od-ponad-20-lat/59s7w3d
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: Emerytowany zbawca narodu? 20.06.16, 08:43
      Stary zdziwaczaly pryk z komuszymi nalecialosciami chce zbawiac narod? Ten prezesik odlecial totalnie
      • wislocki15 Re: Emerytowany zbawca narodu? 20.06.16, 10:10
        Pierwsza część postu pasuje jak ulał do Pana chyba, że jesteś Pan prezesikiem, no to cały post. Jak więc, jest Pan prezesikiem?
        • edekzgredek99 Re: Emerytowany zbawca narodu? 20.06.16, 11:07
          Nie jestem prezesikiem bo Stworca byl dla mnie laskawy i kurduplem mnie nie uczynil no i mam wiecej ikry i zeby ladniejsze.
          • e-zybi Re: Emerytowany zbawca narodu? 20.06.16, 11:53
            Panie Edku, mówią, że rodzina powinna trzymać się razem. Z tego co czytam jedynie prawdziwy jest wislocki12, reszta to marne podróbki ;-)
            • edekzgredek99 Re: Emerytowany zbawca narodu? 20.06.16, 12:25
              Panie a jaka to rodzina. Wypierdki jakies grzeja sie w slawie i madrosci pana Wislockiego12 wielkiego pogromcy lechowskiego. Wiesz pan jak jest przykleilo sie goowno do okretu i krzyczy plyniemy. To ta sama panie zasada.
              • wislocki15 Re: Emerytowany zbawca narodu? 20.06.16, 14:01
                Pisanie o sławie i mądrości wislockiego12 i nazywanie go panem tłumaczy tylko Pana zaawansowany wiek. Wg mnie wislocki12 nie jest panem a niektórzy wątpią czy nawet chłopcem. Jak pan myśli panie Edwardzie dlaczego wislocka12 dała sobie z nim spokój?
                • edekzgredek99 Re: Emerytowany zbawca narodu? 20.06.16, 14:17
                  Panie cos pan. Ta wislocka12 to nawet nie wie jak pan wislocki wyglada. Podszywa sie baba pod jego zone i tyle. A swoja droga to okropne z niej babsko
                  • wislocki15 Re: Emerytowany zbawca narodu? 20.06.16, 14:23
                    Jak napisałam, że wislocka12 poznała się na tej osobie i dała sobie spokój. Co go Pan tak broni, rodzina czy cuś bliższego. Jadę na 2 zmianę więc już Panu nie odpowiem. Po za tym nudzisz Pan.
                    • edekzgredek99 Re: Emerytowany zbawca narodu? 20.06.16, 14:53
                      To pan wylizujesz miske po panu Wislockim
                      • wislocki12 Miska 20.06.16, 21:11
                        Przy mojej misce nawet Klechowski sie zmieści, że wislockim15 nawet już nie wspomnę! ;-))
                        • edekzgredek99 Re: Miska 21.06.16, 10:59
                          Miska? Jaka miska? Ja chyba nie miske mialem na mysli ale juz nie pamietam co
            • exkol Re: Emerytowany zbawca narodu? 20.06.16, 17:03
              Mnie się wydaje, że najpierw pojawiła się wislocka12 a później doszlusowali następni wisloccy no i początkowo "jedli sobie z dzióbków". Pisanie więc, że wislocki12 jest prawdziwy a reszta to podróbki wydaje się naciągane.
              • wislocki12 Nieślubne dzieci Klechowskiego 20.06.16, 20:57
                Zaręczam Ci, że wislocki12 był pierwszy! Sam go wymyśliłem! :-) Wislocka12 i wislocki15 zaś urodzili się dużo później jako nieślubne dzieci Klechowskiego, bez udziału matki zresztą, aby kompromitować wislockiego12. Wislocka12 miała być byłą żoną wislockiego12, a wislocki15 - kolegą z pracy, oczywiście z SB. Sami już zresztą o tym zapomnieli, a Klechowski gdzieś przepadł, niestety! ;-))
                • exkol Re: Nieślubne dzieci Klechowskiego 21.06.16, 06:28
                  Kiedyś napisałeś, że jesteś dumny ze swej działalności w służbach więc wierzę, że jesteś pierwszorzędnym fachowcem i Twoje zaręczenia o tym, że Ty jesteś pierwszym i jedynym wislockim przyjmuję jako kolejną bajkę. Nawiasem mówiąc większość ludzi uważa, że Kolumb pierwszy dotarł do Ameryki. Okazuje się jednak, że kilka wieków przed Kolumbem wikingowie dotarli do Ameryki Północnej a nawet się tam osiedlili. Kto więc był pierwszy?
                  Więc trwaj przy swej wersji i niech Ci ktoś uwierzy choć odcinanie się od "byłej" jest niesmaczne. Zbyt gwałtownie się odcinasz od "rodzinki" bredząc coś o Klechowskim. Z mojej strony to by było na tyle.
                  • wislocki12 To nie jest bajka 21.06.16, 10:07
                    Sam widzisz, jaka jest różnica między barbarzyńcami a katolikami. Wikingowie nawet wycofali się z Ameryki, a katolicy zostali do dziś, uprzednio grabiąc, mordując i chrystianizując tubylców. I to wcale nie jest bajka... :-((
                    PS. Gratuluję świetnej pamięci... Mógłbyś pracować w IPNie! ;-)
    • badaczinternetu Re: Emerytowany zbawca narodu? 20.06.16, 15:40
      Pan Jezus do mnie mowi Znam cala prawde Jestem prorokiem
      • badaczinternetu Re: Emerytowany zbawca narodu? 20.06.16, 15:45
        Bedziecie sie w piekle smazyc z czarnymi katabasami Pan Jezus mi tak powiedzial
    • badaczinternetu Re: Emerytowany zbawca narodu? 20.06.16, 15:50
      A teraz ide kupic litre wodki bo trzezwieje i chu
    • exkol Re: Emerytowany zbawca narodu? 20.06.16, 16:59
      Cytowana wieść o odwadze Gajosa Janusza pochodzi z www.fakt.pl/kobieta/plotki/..
      Czyżby ów znany aktor na starość wylądował między kobietami. Teraz czas na Pudelka.
      • wislocki12 Gdzie Ty się chowasz! 20.06.16, 20:48
        Naprawdę uważasz, że kobiety są mniej wiarygodne mężczyźni? Gdzie Ty się chowasz! ;-)
      • wislocki12 Gdzie Ty się wychowałeś? 20.06.16, 21:08
        Przepraszam, miało być:
        Naprawdę uważasz, że kobiety są mniej wiarygodne niż mężczyźni? Gdzie Ty się wychowywałeś? ;-)
      • edekzgredek99 Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 10:55
        Gajos wybitnym aktorem jest a Ty kim jestes?
      • edekzgredek99 Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 10:56
        Dziwne jak to ludzie traca na wartosci jak tylko skrytykuja dojna zmiane
    • psychiatrastw Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 10:57
      Tato nidy jej nie wier z
    • psychiatrastw Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 10:59
      To znaczy duzo racjii ma ale to diabel
    • psychiatrastw Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 11:08
      Diablem jest
      • psychiatrastw Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 11:15
        Tato wszytkie dziewczyny na osiedlu mowily ze przystojny jestem a ona mnie dolowala mi sie wdawalo ze gnije to czarownica jest tato
        • psychiatrastw Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 11:31
          Ja sie przez nia navosiedle wychodzic bez czapki a teraz wszyztko w chu mam
          • psychiatrastw Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 11:33
            Tato zgnoila mnie przez swoja wine do pedalka marfinka
    • psychiatrastw Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 11:43
      Podswiadomie chciala zeby mial towarzystwo a mnie pedaly brzydza zle trafilas
    • psychiatrastw Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 11:46
      W piecu bym palil tylko siczne cipki
      • psychiatrastw Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 11:47
        Cipki sa takie sliczne a pedalstwo piec no i ch
    • psychiatrastw Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 11:51
      Zniszczczyllla mni brodata
    • psychiatrastw Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 11:59
      Mar inek ch...oliz sie ucieszy mamusiu
      • psychiatrastw Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 12:06
        Jak zwyklebadziesz odwracac ze to alkohol itd ale wiem jak jest
        • psychiatrastw Re: Emerytowany zbawca narodu? 21.06.16, 12:07
          Jbc t mam noz i podrzybam gArdlo i nigdy tam nie wroce