Dodaj do ulubionych

Wzór kryształowego "członka" PO i koderasty

29.11.16, 11:52
www.gazetawroclawska.pl/polityka/a/jozef-pinior-zatrzymany-przez-cba-kulisy-zatrzymania,11516530/
Ciekawe czy znajdzie się też choć trochę z 80 mln, które ukrył przed SB czy skonsumowano w gronie innych kryształowych z Wrocławia i nie tylko. Huskowski już wydał świadectwo moralności. Pora na ekscelencję, jeśli żyje, bo tego nie wiem.
Obserwuj wątek
    • wislocki12 "Zemsta dobrej zmiany" 29.11.16, 12:17
      "Poseł PO, minister obrony narodowej w gabinecie cieni tej partii Czesław Mroczek napisał w poniedziałek na Facebooku, że "wiceminister Obrony Narodowej Wojciech Fałkowski złożył wniosek do Wojskowej Akademii Technicznej o odebranie tytułu doktora Maciejowi Laskowi, byłemu przewodniczącemu Państwowej Komisji Badania Wypadków Lotniczych". Ocenił to jako "zemstę dobrej zmiany."
      Kto następny?

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/grupa-profesorow-chce-odebrac-laskowi-tytul-doktora,695570.html
      • kl1945 Re: "Zemsta dobrej zmiany" 29.11.16, 12:29
        A w Ameryce biją murzynów, jak mawiał Twój wzorzec dziennikarstwo Urban Jerzy, kiedy nie miał co powiedzieć.
        • wislocki12 Już przeprasza... 29.11.16, 22:36
          A wicepremier Gliński podobno już przeprasza... ;-)
    • kl1945 Re: Wzór kryształowego "członka" PO i koderasty 29.11.16, 12:27
      W uzupełnieniu, pisząc "pora na ekscelencję" nie miałem na myśli, że CBA go zamknie tylko, że też zaświadczy o wysokich walorach moralnych Józefa P. Związki z Kardynałem Gulbinowiczem nie zawsze wychodzą na dobre np. prezydentowi Wrocławia Dutkiewiczowi, choć może to zły przykład bo mimo, że Dutkiewicz po czy przed spotkaniem z Kardynałem spowodował groźny w skutkach wypadek ale się wywinął w odróżnieniu od Bogu ducha winnego motorniczego, którego Dutkiewicz poturbował. Pewnie dlatego, że III RP to jest państwo prawa z tym, że tylko dla członków PO+PSL+SLD i ich kamratów. Czas z tym skończyć. W uzupełnieniu, śledztwo przeciwko Piniorowi i jego wspólnikom CBA wszczęło jeszcze za rządów PO+PSL a CBA za szefa miało wtedy Wojtunika. Ponieważ Pinior to był ich człowiek więc umoczony jest na pewno. Pora teraz na niejakiego Władka, który z prostego kierowcy stał się właścicielem dużej firmy transportowej.
      • wislocki12 Senator i... Ekscelencja? 29.11.16, 22:39
        To Jego Ekscelencja też? Miło słyszeć! ;-)
      • wislocki12 Prezes dużej firmy 29.11.16, 23:59
        "Pora teraz na niejakiego Władka, który z prostego kierowcy stał się właścicielem dużej firmy transportowej."
        I nie należy zapomnieć też o niejakim Jarku, który z prostego doktora stał się prezesem dużej firmy narodowej! ;-))
        • edekzgredek99 Re: Prezes dużej firmy 30.11.16, 09:07
          I na prezesika przyjdzie pora bo jak pan wiesz kazda rewoluja wlasne dzieci zjada dojna zmiana tez panie kilku lyknie prezesika tez
          • kl1945 Re: Prezes dużej firmy 30.11.16, 12:50
            Życzę Panu dużo zdrowia by Pan doczekał bo "prezesik" młodszy a on i jego drużyna trzymają się mocno czego i Panu życzę. Przy okazji, komu nie podobają się posty podające poznane fakty o kolejnym oszuście z gromadki, tym razem PO+SLD. Jak zwykle: wislocki12, genia50 i edekzgredek99. Jesteście Państwo w dobranym towarzystwie. Cimoszewicz Włodzimierz TW. "Carex", Frasyniuk, Środa filozofka i wielu innych. Pewnie i "człowiek honoru" Kiszczak Cz. pewnie też ale nie doczekał a z pewnością wiele o Józku P. wiedział. Na razie reszta obrońców zbiera siły ale z pewnością się odezwą. Znając jednak niezawisłość sądów, niektórzy twierdzą od sprawiedliwości, Józkowi P. i jego kamratom włos z głowy nie spadnie jak wszystkim "kryształowym" władcom III RP, którzy majątki zdobyli ciężką pracą ograbiając obywateli.
            • wislocki12 Gestapo i SB wraca... 30.11.16, 22:50
              Nie wystarczy okraść. Trzeba jeszcze opluć, sponiewierać i skopać! :-(
              PS Ciekawe, czym zajmowałeś się Ty, gdy Wałęsa, Pinior, Frasyniuk, Michnik, Kuroń, Komorowski walczyli i siedzieli w więzieniach? Pewnie nawet nie byłeś wzorowym studentem jak twój pryncypał... :-((
              • kl1945 Re: Gestapo i SB wraca... 01.12.16, 07:34
                Wspierałem w/w ponieważ nie wiedziałem co z nimi po latach się stanie i jacy to "kryształowi" ludzie, niestety. Pewnie wynikało to z tego, że internet pojawił się zbyt późno bym zrozumiał swój błąd, zresztą nie tylko ja. Twój bon mot z początku Twojego postu nie zmieni mojego poglądu na tych ludzi. Wiem, że będziesz wymyślał te swoje farmazony, nie poparte faktami w nieskończoność więc jeśli chodzi o mnie to daj sobie już spokój.

PS. Dziękuję, że rozszerzyłeś listę o ludzi, których nie wymieniłem a Twoim zdaniem to sama paczka co Józef P.
                PS1. Wygląda na to, że "Gestapo i SB" wróciło Twoim zdaniem już za czasów PO i Tuska bo wtedy CBA rozpoczęło przyglądanie się ówczesnemu senatorowi PO a zostało wstrzymane przed wyborami.
                • wislocki12 Radzę uważać... 01.12.16, 22:38
                  Wspierałeś w/w? Radzę uważać... ;-)
                  PS A jakie to fakty świadczą przeciw ty ludziom, oprócz tego, ze stanęli na drodze kariery braci K? Jakie zatem fakty kompromitują, na początek, Michnika. Tylko nie pisz, że jego ojciec był komunistą, nie on jeden, a brat był komunistycznym prokuratorem, nie on jeden. Nie pisz, że pił wódkę z Kiszczakiem, nie on jeden, i był honorowy wobec ludzi, którym dał słowo! Kaczyński nigdy takich skrupułów nie miał. Pamiętasz Wałęsę, Leppera, Marcinkiewicza? Porzucił ich jak śmiecie, gdy już nie byli mu potrzebni? A ekipa Lecha Kaczyńskiego? Do dzisiaj nie mogą się pozbierać... :-))
                  PPS Kogo proponujesz jako kolejną ofiare? ;-))
    • genia50 Re: Wzór kryształowego "członka" PO i koderasty 29.11.16, 19:57
      Ale sobie używasz,posługując się takim językiem.Może lubisz tak się wysławiąć i pod pretekstem ataku na polityków to robisz.
      • kl1945 Re: Wzór kryształowego "członka" PO i kod 30.11.16, 08:46
        A po polsku "wysławiąć" to co znaczy?
        • genia50 Re: Wzór kryształowego "członka" PO i kod 30.11.16, 08:51
          Niepotrzebny ogonek....po prostu.....
        • wislocki12 Literówka 30.11.16, 12:28
          Czepiasz się. Przecież to zwykła literówka... ;-)
    • wislocki12 "Wzór kryształowego członka" 30.11.16, 22:41
      Ciekawe, do kogo podobny jest "wzór kryształowego członka" PiS i PiSderasty? Miał nawet taki pseudonim... :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka