Dodaj do ulubionych

Paula Szewczyk wydaliła tekst

22.01.17, 19:22
Wspomniany tekst opublikowanej na niemieckiej ścierze "Newsweek" pokazuje jakie tam debile pracują, które liczą, że tubylczy Irokezi to łykną. Wydaje mi się, że ilość naiwnych się znacznie zmniejszy po publikacji takich farmazonów ale i tak pewnie wśród Sb-ków, UB-ebeków oraz ormowców byłych i obecnych ten obrzydliwy antypolski szmatławiec znajdzie nabywców.
Więcej: kontrowersje.net/paula_szewczyk_z_niemieckiej_gazety_newsweek_polska_marzy_o_polskim_auschwitz
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Paula Szewczyk wydaliła tekst 22.01.17, 19:42
      Odnoszę wrażenie,że styl twoich postów jest często wydalniczy,nie podoba mi się.
      • wislocki15 Re: Paula Szewczyk wydaliła tekst 23.01.17, 06:37
        Dzięki, że zgłosiłaś się sama do grupy "Sb-ków, UB-ebeków oraz ormowców byłych i obecnych", niepotrzebne możesz skreślić.
        • wislocki12 Dowód nie wprost 23.01.17, 22:10
          To jest taki dowód nie wprost, którym zwykły posługiwać się wszelkiego rodzaju służby, niestety! :-((
    • wislocki12 Mariusz Błaszczak, czyli... autorka 22.01.17, 21:26
      "Dziwnie się toczą losu koleje i tak cholernie nieproporcjonalnie. Zbrodnią numer jeden w tym tygodniu był „tłit” podany dalej przez ministra Mariusza Błaszczaka, w którym autorka napisała oczywistą rzecz. Chodziło o wyrok Sądu Rejonowego w Suwałkach uniewinniający zadymiarzy z KOD." No tak, „tłit” podany dalej przez ministra Mariusza Błaszczaka, w którym autorka napisała oczywistą rzecz." ;-))
      PS A do blokowania spotkań partyjnych PO i Nowoczesnej to zachęcał właśnie min. Błaszczak. :-((
      • wislocki15 Re: Mariusz Błaszczak, czyli... autorka 23.01.17, 06:41
        Wygląda na to, że sądy trzeba przewietrzyć. "Kasta nadzwyczajnych ludzi" jest niezależna od sprawiedliwości.
        • wislocki12 Oburącz 23.01.17, 22:14
          I tu przypominasz mi Polaka1706 i 7sprawiedliwosc7. Oni też nic nie rozumieją, ale wspierają oburącz wiatry z Nowogrodzkiej... :-((
          • wislocki15 Re: Oburącz 23.01.17, 22:20
            Dzięki za zaliczenie mnie do porządnych ludzi.
            • wislocki12 Jak już samopoczucie to tylko dobre 23.01.17, 22:26
              Gratuluję dobrego samopoczucia! Nie tylko Tobie... ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka