leszeksmieszek 27.01.17, 07:04 Określenia nie są moje lecz autora felietonu pod wielce znaczącym tytułem: michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3843 Ja na temat (p)osłów tych 2 partii mam o wiele ostrzejszą opinię i się z nią zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 Subtelny języki i atencja dla dam 27.01.17, 12:30 (...) co to za państwo, które ma ambicję nie tylko walczyć, ale nawet zwyciężyć złego Putina, a na oczach całego świata nie potrafi poradzić sobie z rozwydrzonymi dziewuchami, w rodzaju Wielce Czcigodnej pani posłanki Joanny Scheuring-Wielgus? Gdyby w kodeksie karnym była kara śmierci za zdradę stanu, to myślę, że Wielce Czcigodna pani posłanka Joanna Scheuring-Wielgus, na samą myśl o uczestnictwie w nieudanym zamachu stanu, popuszczałaby odtąd w majtki, a wracze „zachodziliby w um z Podgornym Kolą”, dlaczego taka wytworna dama nie potrafi utrzymać moczu, zwłaszcza 16 grudnia każdego roku. Red. Michalkiewicz, były współpracownik radzieckiej Agencji Informacyjnej (sic) "Nowosti", zresztą, zawsze imponował subtelnym językiem i atencją dla dam... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
leszeksmieszek Kolejna "dama" 27.01.17, 16:37 michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3845Hi,hi! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Oj, nie przepada... 28.01.17, 00:18 Zapomniałem tylko przypomnieć, że pod koniec lat 70. red. Michalkiewicz był współpracownikiem radzieckiej Agencji Informacyjnej "Nowosti"! Ale on nie przepadał raczej za damami! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Identyfikator? 28.01.17, 00:21 "Nieprawidłowy identyfikator artykułu", co by to nie mogło oznaczać... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: leszeksmieszek 28.01.17, 07:01 to polak ,pamietamy, fałszywy ogier i wiele innych nick :-) Odpowiedz Link Zgłoś
leszeksmieszek Jednak atencja 28.01.17, 08:16 W tym felietonie red. Michalkiewicz i w innych nazywa poseł Wielgus Wielce Czcigodną panią Scheuring-Wielgus co chyba przeczy sugerowaniu o braku atencji, przynajmniej w stosunku do tej "damy". michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3844 Określenie wielce czcigodna stosuje Redaktor również do innych posłanek znanych głównie z wygłupów. Mam nadzieję, że link do tego felietonu za chwilę nie doczeka się zamiany na "Nieprawidłowy identyfikator artykułu". Od czasu do czasu kogoś felietony red. Michalkiewicza denerwują i robi psikusy. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Sprawka 28.01.17, 10:53 Może to sprawka prezesa, z którego lubi sobie dworować red. Michalkiewicz? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
leszeksmieszek Re: Sprawka 28.01.17, 13:28 Prezes zajmuje się trochę ważniejszymi sprawami, więc nie podniecaj się. Wiem, że te Twoje wpisy mają pobudzić garstkę Twoich kamratów i to dobrze, niech mają w życiu trochę radości i poczucia, że szkodzą Pis-owi i jego Prezesowi, który pewnie nie może spać po nocach z tego powodu, hi,hi!. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dlaczego "Prezes" 28.01.17, 22:34 No tak, nawet prezes nie traktuje poważnie red. Michalkiewicza. ;-)) PS Dlaczego słowo prezes piszesz wielką literą? :-( PPS Najbardziej cieszy, jak premier Szydło zwraca się do prezesa per "Panie Premierze"! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś