Dodaj do ulubionych

Polisolokaty lub polisy inwestycyjne

12.02.17, 23:55
Polisy na życie z ubezpieczeniowym funduszem kapitałowym popularnie nazywamy- polisolokaty lub polisy inwestycyjne.
Pod tą nazwą kryją się produkty finansowe sprzedawane przez towarzystwa ubezpieczeniowe klientom jako produkty ubezpieczeniowe. Ich „sprzedaż” prowadzona była niejednokrotnie za pośrednictwem banków oraz powiązanych z bankami przedstawicieli finansowych.
Możesz odzyskać pieniądze z opłat likwidacyjnych polisy.
Zapraszam
Obserwuj wątek
    • retinger Re: Polisolokaty lub polisy inwestycyjne 13.02.17, 08:53
      Do "arabarbii"?
      • bartoszodszkodowania Re: Polisolokaty lub polisy inwestycyjne 02.08.18, 22:41
        Witam. Odzyskujemy wszystkie opłaty likwidacyjne, do 10 lat wstecz. Bez opłat wstępnych! nawet w 3 tygodnie! Jeżeli ktoś chce odzyskać swoje pieniądze proszę o kontakt 696-440-364 lub pomoc@odzyskamyodszkodowanie.pl
    • 7sprawiedliwosc7 Re: Polisolokaty lub polisy inwestycyjne 16.02.17, 19:09
      Jak ktoś się w to wpakował to współczuje.
      • 7sprawiedliwosc7 Re: Polisolokaty lub polisy inwestycyjne 16.02.17, 20:54
        W każdym banku to wciskali. Reklam było pełno.
    • kl1945 Re: Polisolokaty lub polisy inwestycyjne 25.02.17, 06:55
      Kiedyś dałem się nabrać kancelarii pomagającej uzyskać odszkodowanie za wypadek. Odszkodowanie dostałem ale kosztowało mnie to 20%+Vat z odszkodowania. Okazało się po wszystkim, że gdybym sam pozwał ubezpieczyciela do sądu to uzyskał bym więcej i nie zapłacił 20%+Vat.
      Unikajcie tych "dobrodziejów" jak ognia.
    • e-zybi Re: Polisolokaty lub polisy inwestycyjne 22.03.17, 09:22
      Naiwnych nie sieją , sami się rodzą ;-)
      • exbenek Re: Polisolokaty lub polisy inwestycyjne 22.03.17, 12:33
        Nie dalej jak wczoraj "wdepłem" do banku Credit Agricole . Nie wiem co tam "dawali" emerytom ,ale było ich tam całe stado . Z kasiorą w rękach - " coś otwierali" . Po pytaniach zadawanych pracownikom " skumałem" jakąś "promocję" . Ludzie !!!! Zrozumcie ,że żaden bank niczego " nie daje" . To są wasze pieniądze. Szanujcie siebie i swoje pieniądze!!!! To oni mają dbać o was , nie wy o ich kasę!!!! Jestem liberałem ,ale rozróżniam interes od złodziejstwa. O polisolokatach nie chce mi się "gadać" . Jeszcze w 2006 roku GW ,Rzepa przestrzegały tłustymi literami przed "czczymi obietnicami" . Przed funduszami inwestycyjnymi też . "One mają zarabiać na siebie ,nie na was" to z "Rzepy" . I co ? Dziesiątki tysięcy "trącniętych" . Wtedy rządził PIS i co ? Wzorem dzisiejszego PIS pytam - dlaczego ówczesny premier "Balbina" nie przestrzegł rodaków przed zgubnymi skutkami zaufania TF,TI,TFI,i innym ? Na lata 2005-2007 przypada apogeum inwestowania w "fundusze inwestycyjne" . One to "zgubiły" swoim udziałowcom od 60 do 90% środków z rachunków.
    • kociaczek456 Re: Polisolokaty lub polisy inwestycyjne 22.08.17, 12:00
      Ja raczej wystrzegam się polisolokat, zwłaszcza po tym co przeczytałam tu: www.kinvictus.pl/polisolokaty/ , to produkt, którym ubezpieczyciele chcą omotać niedoinformowanych klientów.
      • nom73 Re: Polisolokaty lub polisy inwestycyjne 22.08.17, 12:33
        Warto wiedzieć, że do 30 dni od podpisania polisolokaty można ją unieważnić i odzyskać 100% pieniędzy. Ja przez głupotę podpisałem, ale po 14 dniach poszedłem do banku i zrezygnowałem. :)
      • e-zybi Re: Polisolokaty lub polisy inwestycyjne 22.08.17, 13:57
        Myślę, że przed złożeniem podpisu warto przeczytać dokładnie umowę by wiedzieć co się podpisuje, a w razie wątpliwości poprosić o wyjaśnienie.
    • genia50 Re: Polisolokaty lub polisy inwestycyjne 22.08.17, 20:40
      Byłam namawiana, ale na szczęście nie skorzystałam , intuicyjnie wyczułam, że to podejrzane, a wkrótce okazało się, że to rolada.
    • majastanczyk Re: Polisolokaty lub polisy inwestycyjne 05.07.18, 14:52
      Dzień dobry,

Reprezentuję Kancelarią Prawną KPP. Nasza Kancelaria specjalizuje się w rozwiązywaniu umów z Towarzystwami Ubezpieczeniowymi.
      Rozwiązanie takiej polisy, wiąże się z nałożonymi przez ubezpieczycieli kosztami, tzw. opłatami likwidacyjnymi. Nasza Kancelaria wyspecjalizowała się w odzyskiwaniu takich właśnie opłat oraz, jeśli polisa jest nadal opłacana, pomaga rozwiązać taką umowę, tak aby Klient poniósł jak najmniejsze straty.

Nasza Kancelaria odzyskała dla konsumentów ponad 15 000 000,00, wygrała ponad 2000 spraw w Sądzie, wywalczyła 900 ugód korzystnych dla konsumentów.
      zapraszam do zrobienia pierwszego kroku, i skontaktowania się drogą mailową: sara.smus@kpp.com.pl lub telefoniczną 534157651. Udzielę wszelkich informacji oraz pomogę w odzyskaniu Państwa pieniędzy.
      Sara Smus.
      • a.sdf.gh.kl Re: Polisolokaty lub polisy inwestycyjne 05.07.18, 19:05
        A ile procent sobie winszujesz za usługę? Dlaczego nie podajesz? Na pewno będą zainteresowani wobec wszechobecnego finansowego gangsterstwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka