18.04.17, 01:18
>MY – podatnicy opłacamy naukę i życie w Polsce osobom, które jawnie gloryfikują ludzi, którzy 60 lat temu wyrywali flaki polskim kobietom, dzieciom i starcom. <
Pozostały tekst pod filmem.
www.youtube.com/watch?v=m1IXyU0uAR8
Zanim Polska będzie miała problemy z muslimami to wcześniej będzie miała problemy z UPAińcami
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Kłopoty 18.04.17, 11:32
      Kłopoty to moja specjalność, jak zwykł mawiać detektyw Marlowe... ;-)
    • genia50 Re: UPAińcy 18.04.17, 11:51
      Szkoda, że nie jesteś politykiem. Wtenczas zajmowałbyś, martwiłbyś się i gryzł tymi problemami za dobre pieniądze...
      • polak1706 Re: UPAińcy 18.04.17, 12:54
        Niczym się nie gryze. To są fakty, a przedstawiam je nie za kasę jak wisłocki. Wojny w Europie nadchodzą wielkimi krokami. Przyczyna? Otwarte granice i migracja swołoczy, dziczy i podobnych kanalii.
        Europa sama sobie zgotuje LOS.
        • genia50 Re: UPAińcy 18.04.17, 19:43
          Ludzie prą do wojny, młodzi mężczyżni są już znudzeni pokojem . Niezależnie od pochodzenia i położenia geograficznego chcą przez wojnę szukać dobrobytu dla siebie. A to oprócz ciągot (testosteron) nie zaspokoi nikogo i niczego, to tylko tragiczna i kosztowna "zabawa".Ci , którzy ją wywołują nie będą jej ofiarami, jak to zwykle bywało i bywa.Nikomu wojna się nie "opłaca", nawet wygranym.
          • polak1706 Re: UPAińcy 18.04.17, 22:58
            Opłaca się koncernom zbrojeniowym i tym którzy wprowadzą Nowy Porządek Świata. im włos z głowy nie spadnie. Będą stać na "piedestałach".
            • wislocki12 Koncerny 18.04.17, 23:09
              O koncernach zbrojeniowych to już było! W PRLu! ;-))
        • wislocki12 Kasa 18.04.17, 20:47
          "Niech na całym świecie wojna,
          byle polska wieś zaciszna,
          byle polska wieś spokojna."
          (Stanisław Wyspiański)

PS Daj Ci, Panie Bożę taką kasę...
    • discoretro80s Re: UPAińcy 12.04.18, 07:39
      Wiecie że w Ukrainie wskaźnik HIV jest taki wysoki jak w Afryce? I co? UPAińcy przywożą nam ten gratis a potem wpychają się do pracy w gastro i nie tylko i to wcale nie trzeba iść z żadnym do łóżka ani ćpać, w pracy dotykają łapskami waszych potraw, żywności, być może witają się podając dłonie które przed chwilą gdzieś skaleczyli? HIV niby nie łatwy to złapania ale tylko gdy dba się o pewne zasady higieny a poprzez podanie zakrwawionej (nawet niedużo) ręki czy przypadkowe dotknięcie krwi ryzyko jest znaczne.
      • exbenek Re: UPAińcy 12.04.18, 11:44
        Jak masz z tym problem to nie jedz jedzenia podawanego przez Ukraińca . Jedz jedzenie do którego napluł rodak ; to takie patriotyczne....Być może jest zdrowszy niż Ukrainiec , ale nie na pewno ... ( Bardziej wrażliwych przepraszam za poziom tego postu - ale idioci rozumieją tylko idiotyczne argumenty ) .Czy wiecie Rodacy że poziom zidiocenia tzw "Dojnej zmiany" i ich zwolenników jest kilka razy wyższy niż ich odpowiedników w innych krajach ???
        • smieszekleszek Re: UPAińcy 12.04.18, 12:09
          Hi, hi, nowe nick a osoba ta sama i temat powtarzający się od kilku lat...
          • exbenek Re: UPAińcy 12.04.18, 12:35
            Zgadza się ....Ale on dopiero odpisze po 15.00 ....Jak skończy szychte na miotle ...
            • smieszekleszek Re: UPAińcy 12.04.18, 13:20
              Tacy jak on nie pracują, hi ,hi...
              • palacz67 Re: UPAińcy 12.04.18, 13:40
                Brak słów! Jesteście siebie warci!
                • smieszekleszek Re: UPAińcy 12.04.18, 14:20
                  O czym ty stara de-oto mówisz? Wielce ucona wsiara, hi ,hi..
                • zolza670 Re: UPAińcy 12.04.18, 14:40
                  Wrzuć na luz moja droga to będzie Ci się lepiej żyło...hmmm...nie masz poczucia humoru za grosz :-(
                • exbenek Re: UPAińcy 12.04.18, 14:45
                  Jak zwykle Szanowna Pani to potrafi zadziwić !!! Jak "faworyt" Szanownej Pani wyzywał kobiety od najgorszych ( to że nam ubliżał to dla Szanownej Pani norma - "Prawdziwy Polak może wyzywać lewaka" ) ,to że generalnie używa słów , nawet w "slangu" ( wie Szanowna Pani co to "slang" ? polecam słownik ...) uważanych za bardzo obraźliwe , to Szanownej Pani nie wadzi .... Ale to że ukazujemy głupotę , zaściankowość i niebywałe chamstwo tego "czegoś" co nosi mózg i pisuje na forum , to Szanowną Panią oburza . Żeby nie przeciążać zwojów Szanownej Pani , nazwę Pani zachowanie głupotą . Nie będę cytował czeskiego serialu , w którym była mowa o lataniu , gołębicy i głupocie . Ja cały czas się głośno zastanawiam . Jaki rozum miał człowiek , który Szanowną Panią zatrudnił w szkole ..... Mniejsza o stanowisko ....
                  • a.sdf.gh.kl Re: UPAińcy 12.04.18, 19:43
                    "wyzywał kobiety od najgorszych" Jakie to były te obelżywe słowa? Czekam.
                    " to że nam ubliżał to dla Szanownej Pani norma " Znajdź link, a później cofnij się by zobaczyć kto zaczynał jako pierwszy ubliżanie.
                • smieszekleszek Re: UPAińcy 12.04.18, 16:08
                  Zapomniałem dopisać że ty jesteś warta tego wielonikowca, hi, hi...
                  P.S.Jak dobrze pamiętam zwracałaś się do wszystkich, żeby pisać pod jednym nick i co, kochasz go?
                  • zolza670 Re: UPAińcy 12.04.18, 16:13
                    Miłość jest ślepa niestety...a ten pan nie jest wart aby nadstawiać własną pierś w jego obronie...w stosunku do p. Palacz też był gburowaty i chamski...nie raz i nie dwa...hmmm...a może to on jest tą sławną kundzią?
                    • palacz67 Re: UPAińcy 12.04.18, 16:36
                      Uderz w stół...
                      • zolza670 Re: UPAińcy 12.04.18, 16:44
                        Tak życzliwie Ci coś doradzę...poszukaj sobie dobrego psychologa bo się mocno zagubiłaś na tym forum...wiem, że podejrzewasz mnie o bycie kundzią ale mocno się mylisz...w przeciwieństwie do Twojego kochasia mam jeden nick...tylko jeden mja droga
                        • palacz67 Re: UPAińcy 12.04.18, 16:47
                          ...a nożyce się odezwą!
                          • zolza670 Re: UPAińcy 12.04.18, 16:49
                            Dobry psycholog Ci pomoże
                            • smieszekleszek Re: UPAińcy 12.04.18, 16:54
                              Ksiądz egzorcysta, lub pleban parafialny może jej tylko pomóc, hi , hi..
                              • zolza670 Re: UPAińcy 12.04.18, 17:47
                                Hmmm...taki przystojny i męski księżulo może bardzo pomóc ;-)
                      • e-zybi Re: UPAińcy 12.04.18, 18:00
                        Szkoda stołu, jak też nie ma co pić do mnie Pani palacz67, e-zybi jest tylko jeden (zawsze pod swoim nickiem) 🙂 Pozostali też są autentyczni...więc o co chodzi?? 😟
                        • smieszekleszek Re: UPAińcy 12.04.18, 18:10
                          "discoretro80s"
                          Znowu mamy "nowego" forumowicza, hi ,hi...
                          • palacz67 Re: UPAińcy 12.04.18, 18:15
                            Nie lubię plotek!

forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=%22discoretro80s%22&title=&forum=
                            • e-zybi Re: UPAińcy 12.04.18, 18:25
                              Myślę, że nie o plotki Pani chodzi...trzeba mieć odwagę i jasno wyrażać swoje myśli ;-)
                          • smieszekleszek Re: Warto poczytać 12.04.18, 18:19
                            Coś z przeszłości:
                            Do Zylety
                            palacz67 15.09.15, 21:42
                            Mam pytanko, czy piszesz pod nickeim Edek Z , bo on wszędzie widzi kury i macanko, odpowiedz szczerze na moje pytanko:-)
                            Zaznaczam że ja też pisałem o macaniu, rzadko, bo rzadko ale pisałem, hi, hi...
                  • a.sdf.gh.kl Re: UPAińcy 12.04.18, 19:37
                    I znów prymitywy jesteście w błędzie.
                    • wislocki12 Prymitowy! 12.04.18, 20:30
                      Prymitywy to wy! ;-)
                    • e-zybi Re: "Intelektualisto!!" 13.04.18, 03:51
                      Gdy czytam Twoje wpisy i język jakim się posługujesz, zastanawiam się, kto wpadł na pomysł, żeby prostactwo wypuścić z czworaków? Kiedyś każdy wiedział "Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała..." Teraz mało kto wie, bo ciemnocie pała dzięcieli i wszystko rozumie na opak.
                      • smieszekleszek Re: "Intelektualisto!!" 13.04.18, 10:49
                        Dobrze to napisałeś, moja mama tez tak mówiła, hi hi...
                      • a.sdf.gh.kl Re: "Intelektualisto!!" 13.04.18, 12:47
                        Sprawa jest prosta: nie czytaj moich wpisów :-(
                        • e-zybi Re: "Intelektualisto!!" 13.04.18, 13:40
                          Nie pisz, to nie będę czytał, albo? pisz mądrze 😉
                          • exbenek Re: "Intelektualisto!!" 13.04.18, 18:34
                            "Pisz mądrze" .... Szanowny Pan to ma poczucie humoru ....
      • e-zybi Re: UPAińcy 12.04.18, 18:35
        Ta informacja mnie nie szokuje i nic sobie z tego nie robię. Stołuję się w domu, a jeżeli jadam poza to zaręczam, że w tych lokalach co jadam nie spotkałem "personelu" zza wschodniej granicy.
        • smieszekleszek Re: Warto poczytać 12.04.18, 18:39
          Coś z historii:
          e-ftalo 16.04.15, 13:46
          "@palacz67, twoje wpisy są takie nacechowane emocjonalne ,że aż podnoszą ciśnienie czytającego.Panuj nad sobą czasem.Odróżniaj opinie od uwag osobistych typu "Kończę, Andrzeju, z Tobą rozmowę".Nie odróżniasz dyskusji na temat czegoś od dyskusji z kimś.Ja to tak odbieram,jakbym ja ci coś zrobił złego.Ale to tylko wrażenie,bo ewidentnie to ty masz jakiś problem wewnętrzny ,nie ja"
          Twój przyjaciel z kólka rowerowego krytycznie, hi hi...
          • smieszekleszek Re: Warto poczytać 12.04.18, 18:50
            Coś o dzieciach:
            palacz67 02.06.17, 21:29
            "Przepraszam, jeśli Cię zraziło to slowo "dziecek". Chodzilo mi oczywiście o dzieci:-)"
            Ja mogę sie pomylić, ale żeby po tylu falkutetach i tak ewidentnie, hi ,hi...
      • a.sdf.gh.kl Re: UPAińcy 12.04.18, 19:36
        Przywiozą ze sobą również
        fakty.tvn24.pl/fakty-z-zagranicy,61/epidemia-gruzlicy-u-granic-polski-choroba-szaleje-na-ukrainie,808852.html
        • wislocki12 Nie przywozą! 13.04.18, 21:34
          Polacy nie chorują i... nie przywożą! ;-))
          • wislocki12 Niestety... 13.04.18, 23:14
            Tak już mamy... ;-)
            • smieszekleszek Re: Niestety... 13.04.18, 23:17
              Nie musimy się przejmowac tym co pisze, u niego, to takie rodzinne zagrożenie, hi hi..
    • exbenek Re: UPAińcy 12.04.18, 14:49
      Tak jak podatnicy w Wielkiej Brytanii , Niemczech czy innych krajach utrzymują naukę naszych rodaków .... To tak działa . Oni nam my innym ... To się nazywa solidarność ....
      • wislocki12 Raz na tysiąc lat! 14.04.18, 00:31
        Tyle tylko, że prawdziwa "Solidarność" rzadko się przydarza... Nam się zdarzyła raz na tysiąc lat! :-))
    • wislocki12 Na kogo padnie, na tego bęc! 12.04.18, 20:28
      "Na spotkaniu wyborczym w Makowie Mazowieckim PiS Jarosław Kaczyński kolejny raz odniósł się tematu uchodźców, którzy nieustannie napływają do Europy. Tym razem zwrócił on uwagę na zagrożenia zdrowotne wiążące się z pojawieniem imigrantów. Jak powiedział: - Są już przecież objawy pojawienia się chorób bardzo niebezpiecznych i dawno niewidzianych w Europie. Cholera na wyspach greckich, dezynteria w Wiedniu. Różnego rodzaju pasożyty, pierwotniaki, które nie są groźne w organizmach tych ludzi, a mogą tutaj być groźne. To nie oznacza, żeby kogoś dyskryminować, ale sprawdzić trzeba."
      Tym razem padło na Ukraińców! ;-))

www.se.pl/wiadomosci/polityka/kaczynski-o-uchodzcach-cholera-dezynteria-pasozyty_703198.html
      • a.sdf.gh.kl Re: Na kogo padnie, na tego bęc! 14.04.18, 15:29
        Masz co do tego wątpliwości?
        "To nie oznacza, żeby kogoś dyskryminować, ale sprawdzić trzeba." Nie trzeba wpuszczać, a nie będzie problemów. Problem gruźlicy został wyeliminowany przez komunę. Otwarte granice i napływ obcych da wam popalić!
        • smieszekleszek Re: Na kogo padnie, na tego bęc! 14.04.18, 15:57
          "Otwarte granice i napływ obcych da wam popalić! "
          A mnie się wydaje że ty się nie marwtisz o nas, a bardziej o siebie, hi, hi...
        • palacz67 Re: Na kogo padnie, na tego bęc! 14.04.18, 16:51
          Panosza się w Polsce, udają, że nie rozumieją, co się do nich mówi. W pociągu mając bilety bez rezerwacji nie chcą opuścić miejsc objętych rezerwacją. To uparty i zawzięty naród! Trzeba na nich uważać!
          • wislocki12 "Uparty i zawzięty" 14.04.18, 21:14
            Tylko kto w tym kraju będzie pracował, jak przeniosą się do Niemiec? ;-)
            • smieszekleszek Re: "Uparty i zawzięty" 14.04.18, 21:19
              Abecadło vel Polak nie pracuje i żyje jak król, hi ,hi...
              • a.sdf.gh.kl Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 17:24
                Możesz być odrobinę poważniejszy? Tak tyci, tyci.
            • palacz67 Re: "Uparty i zawzięty" 14.04.18, 23:47
              Ukraińcy w Mielcu chcą 4.5 na rękę, bezpłatne noclegi i wiele innych przywilejów. Za mniej nie chcą pracować. Wiadomość z dobrego źródła.
              • wislocki12 Uczciwy Polak i katolik? 15.04.18, 00:23
                A nie lepiej wziąć uczciwego Polaka? Katolika, zresztą? Może dopłaci? ;-)
              • zolza670 Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 06:34
                Zgroza...przecież powinni pracować bez wynagrodzenia...w d...ch im się poprzewracało ;-)
                To już wiemy moja droga, że Ukrainców nie lubisz...kogo jeszcze ?
                • palacz67 Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 06:43
                  Oszustów!
                  • e-zybi Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 08:08
                    Ja tam do Oszustów nie mam nic, a szczególnie do Pani dr Katarzyny... www.umcs.pl/ru/addres-book-employee,2042,pl.html
              • smieszekleszek Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 10:30
                "Ukraińcy w Mielcu chcą 4.5 na rękę, bezpłatne noclegi i wiele innych przywilejów. Za mniej nie chcą pracować. Wiadomość z dobrego źródła."
                Podaj to źródło - babskie baje...Hi ,Hi...
                • smieszekleszek Re: "Jacy my jesteśmy" 15.04.18, 10:46
                  Po co wskazywać ukraińców, zobaczmy jacy my jesteśmy:
                  < www.medonet.pl/zdrowie,bol--samotnosc-i-ludzka-zawisc--jak-dzis-wyglada-zycie-grzegorza-galasinskiego-po-przeszczepie-twarzy-,artykul,1725021.html >
                • palacz67 Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 13:53
                  Mężczyzna, który pracuje z nimi.
                  • smieszekleszek Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 14:45
                    Jak zwykle przesadzasz, żeby powielać takie nowiny, trzeba mieć twarde dokumenty, po to żeby ktoś uwierzył...
                    P.S. Czy ty zdajesz sobie sprawę że 4500 zł (nie wiem czy netto, czy brutto) może żądać dobry fachowiec, bez względu na narodowość. Problem cały jest w tym że, my Polacy (nie wszyscy) jesteśmy narodem trudnym i nie akceptujemy obcych, lub tych co im sie lepiej powodzi...
                    • a.sdf.gh.kl Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 17:28
                      Problem jest w tym, ze ONI uważają się za fachowców i to niezastąpionych. Poszła fama, że ratują naszych pracodawców i... żądają, żądają od 3000 w górę na rękę, nie brutto.
                      • smieszekleszek Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 18:26
                        Tacy jak ty, nie muszą pracować i żyją, hi, hi...
                      • genia50 Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 18:30
                        To jest wina pracodawców i rządów, bo chcą mieć darmowych pracowników.Oszczedność 1000 zł. na prac.jest tak kusząca, że przysłania wszystko inne.Jeśli szkoły i uczelnie nie mają wystarczającej liczby chętnych, to przyjmują z zagranicy. Często zdarza się, że owi studenci kończą prestiżowe kierunki , nie znając j.polskiego.Jednak reasumując korzystniejszy jest przepływ pracowników, niż "robienie" dzieci bez opamiętania, bo na świecie jest 8 mld. ludzi i jeszcze trochę a się zjemy i podusimy.
                        • a.sdf.gh.kl Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 19:15
                          Dziwne jest to, że pracodawcy nie chcą podnosić płacy Polakom powyżej najniższej krajowej a UPAińców do pracy przyjmują na lepszych warunkach.
                          Pracodawcy potrzebują raczej niewolników, a nie pracowników.
                          • genia50 Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 19:21
                            Trend z pracownikami - niewolnikami jest na całym świecie.Tak samo jak patrzenie, aby produkt był jak najtańszy, no i to prowadzi do wprost proporcjonalnego bogacenia się jednych a ubożenia drugich. Jednak sytuacja jest bez wyjścia, bo większość woli taniochę.
                          • wislocki12 Rodzina 15.04.18, 20:47
                            Bo wszyscy Polacy... :-))
                          • e-zybi Re: "Uparty i zawzięty" 16.04.18, 09:53
                            Myślę, że ten rząd doskonale przyczynia się do tworzenia "elit" niewolniczych swym sponsoringiem... memy.pl/show/big/uploads/Post/204407/15238645044764.jpg wychowają pokolenie ludzi nieudolnych życiowo, którzy będą wyciągać tylko łapę po "państwową" kasę bo im "się należy" :-(
                      • palacz67 Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 18:56
                        Przed chwilą rozmawiałam z nim, chcą 4.5 na rękę!
                • genia50 Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 19:08
                  Polakom dają 2 tys. a im 4,5 tys.?To chyba mają jakieś dotacje na prac. z Ukrainy, bo inaczej to się nie klei.Chyba, że są fachowcami , których brakuje. Kiedyś były takie rezerwy , nawet mieszkanie dla niezastąpionego fachowca.
              • a.sdf.gh.kl Re: "Uparty i zawzięty" 15.04.18, 17:25
                Znaczy się.... widmo wyjazdu do Niemiec wisi w powietrzu? To dobrze. Oby jak najprędzej.
                • wislocki12 Powrót 15.04.18, 20:45
                  Wolałbym powrót do Polski! Oczywiście, Polaków! :-((
        • genia50 Re: Na kogo padnie, na tego bęc! 14.04.18, 20:57
          Od wielu lat zaprzestano profilaktyki grużlicy w Polsce, nikt nie robi rtg płuc, kiedyś było to przymusowe i pod karą.Teraz na to szkoda pieniędzy, żaden lekarz nie daje skierowania na rtg płuc, nawet w pracy mało kto robi badania profilaktyczne, wystarczy opłata i pieczątka w karcie zdrowia.
        • wislocki12 Dobre słowo 14.04.18, 21:12
          Chociaż raz dobre słowo pod adresem komuny... ;-)
        • wislocki12 Roznosiciele 15.04.18, 20:44
          Ciekawe, jakie choroby wyeksportowali do Francji, Niemiec, Anglii i USA Polacy? :-((
          • genia50 Re: Roznosiciele 15.04.18, 22:32
            Alkoholową.
            • a.sdf.gh.kl Re: Roznosiciele 16.04.18, 13:26
              Chlają wszystkie narody świata, tylko do jednych przywiera ksywa "alkoholicy" a do innych nie.
              • wislocki12 "Całe życie biedna" 16.04.18, 20:36
                Zawsze byliśmy krzywdzeni... ;-)
          • a.sdf.gh.kl Re: Roznosiciele 16.04.18, 13:27
            Reklama w zachodnich biurach podróży:
            "Jedź do Polski! Twój samochód już tam jest! :-))
            • wislocki12 Wielka radość... 16.04.18, 20:34
              Nie ma się z czego cieszyć... :-(
      • e-zybi Re: Na kogo padnie, na tego bęc! 15.04.18, 08:04
        Zapewne... memy.pl/show/big/uploads/Post/204205/15237721482057.jpg
    • wislocki12 Flaki 16.04.18, 00:20
      Warto tylko pamiętać, że polskie ambicje "imperialne" w XIV w. nie bardzo nawet sięgały Grodów Czerwieńskich, czyli okolic Przemyśla... :-((
      PS Problemy to nasza specjalność... :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka