12.06.17, 21:10
"Rosyjski „porządek” kontrolowany przez rząd Tuska.
Z posłem Andrzejem Melakiem, prezesem Komitetu Katyńskiego i bratem tragicznie zmarłego 10 kwietnia 2010 r. w Smoleńsku Stefana Melaka, rozmawia Mariusz Kamieniecki."
Ten pan wyraźnie już odlatuje... ;-))

Artykuł opublikowany na stronie: www.naszdziennik.pl/polska-kraj/183703,rosyjski-porzadek-kontrolowany-przez-rzad-tuska.html
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Odlot 12.06.17, 21:22
      Nie wiem czy to prawda, ale ci którzy dzięki ekshumacji dowiedzieli się o obcych szczątkach w trumnach bliskich mają możliwość domagać się odszkodowań.Katastrofa wielka, ale odszkodowania chyba też wielkie, nie wiem czy nie rekordowe.
      • wislocki12 Spisek 12.06.17, 21:36
        "Kiedy wyczytano nazwisko Stefan Melak, przewodniczący Komitetu Katyńskiego, z rodziną podeszliśmy, ustawiliśmy się w kondukcie, a kiedy ustawiono już trumnę na katafalku, mogliśmy się pomodlić. Jakież było nasze zdziwienie, kiedy po dłuższej chwili podeszła do nas Bożena Mikke, oznajmiając, że trumna, nad którą czuwamy, należy do jej męża Stanisława, a trumna z tabliczką i nazwiskiem mojego brata jest kilkadziesiąt metrów dalej. Taki to był porządek."
        Nawet tabliczki nie przeczytał... :-((

Artykuł opublikowany na stronie: www.naszdziennik.pl/polska-kraj/183703,rosyjski-porzadek-kontrolowany-przez-rzad-tuska.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka