mar1mar1 29.09.17, 02:07 Podpisujcie kochani ceniący i uważający życie ludzkie za najwyższy dar Boży. www.maszwplyw.pl/aborcja-nie-jest-prawem-do-zycia-,75,k.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palacz67 Re: Petycja 29.09.17, 06:42 Witaj, Mar, podpisałam petycję, pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Petycja 29.09.17, 08:26 Nikt nikomu nie każe usuwać ciąży z gwałtu lub uszkodzonego płodu (bez mózgu), nawet jest zachęta i sprzyjający klimat, aby rodzić. P.S.Jeśli zaś ktoś nie może urodzić , to ma robione trudności w skorzystaniu z prawa do aborcji na mocy obowiązującego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Petycja 29.09.17, 08:19 Ci którzy podpisują tę petycję, niech sobie najpierw przeczytają obecnie obowiązujące prawo w tym zakresie i porównają z proponowaną ustawą i trochę pomyślą, to może nie będą tak bezmyślnie podfajkowywać. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Petycja 29.09.17, 14:35 Pani Geniu! Jeżeli ktoś myśli to nie podpisuje bezmyślnie, jeżeli podpisuje bezmyślnie to jest ciężko myślący, jak...?? Pani wie o kim myślę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Tak wyglądają dzieci, które ratuje prof. Chazan" 29.09.17, 12:36 Prof. Romuald Dębski, ginekolog "To jest dziecko, które nie ma połowy głowy, ma mózg na wierzchu, ma wiszącą gałkę oczną, ma rozszczep całej twarzy, nie ma mózgu w środku. I będzie umierało dzięki panu profesorowi jeszcze przez najbliższy miesiąc albo dwa. Bo ma zdrowe serce i zdrowe płuca. Będzie umierało, aż w końcu umrze z powodu jakiegoś zakażenia. A kobieta, która urodziła to dziecko - w związku z tym, że ten dzieciak miał głowę większą niż w ciąży donoszonej - musiała mieć zrobione cięcie cesarskie. To jest sukces pana prof. Chazana." Przykro mi, nie podpiszę! natemat.pl/108755,dziecko-ktore-uratowal-prof-chazan-tvn-nie-opublikowal-drastycznych-zdjec-prof-debski-twierdzi-ze-powinniscie-je-zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: "Tak wyglądają dzieci, które ratuje prof. Cha 29.09.17, 14:36 Ciekawe co na to Pani palacz? Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: "Tak wyglądają dzieci, które ratuje prof. 29.09.17, 16:58 No nie!! Czyżby ona była tak bezmyślna? Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Petycja 29.09.17, 17:55 Mar jesteś księdzem? To nie wiesz ile kosztuje zdrowia, czasu, pieniędzy, poświęcenia wychowanie dziecka ciężko chorego. Zapewniam cię, że nie miałbyś czasu klikać na klawiaturze, oglądać w necie gołych babek itp. Temat aborcji to temat głębszy, wymagający dyskusji, kompromisów. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Terroryzm 29.09.17, 21:32 Ja w krótkiej wypowiedzi Mara nie widzę terroru lecz troskę o te małe istotki, które nie potrafią się jeszcze same obronić, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Terroryzm 29.09.17, 21:42 Ktoś takimi akcjami zyskuje rozgłos i popularność, ale kosztem tych chorych dzieci i ich matek. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Gdzie Ty masz serce, kobieto! 29.09.17, 22:02 O tych, które nie mają połowy głowy, mózg mają na wierzchu, wiszącą gałkę oczną, rozszczep całej twarzy, ale nie mają mózgu w środku, też? Gdzie Ty masz serce, kobieto? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś