Dodaj do ulubionych

Tow. sekretarz KC PZPR mordował

06.02.18, 08:04
Posłowi Platformy Obywatelskiej, zięciowi Szyra Eugeniusza prominentnego działacza komunistycznego żydowskiego pochodzenia, byłemu sekretarzowi KC PZPR na starość zebrało się na szczerość. Wyznał publicznie, że mordował. Na razie nie wiadomo ile osób zamordował i z kim dopuszczał się morderstw. Biorąc pod uwagę jego działalność w PZPR i przynależność do Platformy Obywatelskiej trudno jest w to nie wierzyć. Mam nadzieję, że sprawę odpowiednie organy wyjaśnią. Szczegóły w felietonie:

michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=4142
Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: Tow. sekretarz KC PZPR mordował 06.02.18, 08:54
      Każdemu może się przytrafić... wiadomosci.wp.pl/dzialacz-pis-zabil-na-pasach-czlowieka-rodzina-nawet-nas-nie-przeprosil-6215700640774273a nawet działaczowi z PiS i o co ten krzyk? :-(
    • wislocki12 Karierowiczostwo matrymonialne 06.02.18, 12:00
      Red. Stanisław "Stare Kiejkuty" Michalkiewicz słusznie piętnuje karierowiczostwo matrymonialne polskich polityków. Liczę, że kolejne swoje felietony poświęci innym koryfeuszom polskiej polityki. Mam tu na myśli prezydenta Andrzeja Dudę (żona pochodzenie żydowskiego, teść - profesor i poeta) oraz europosła Ryszarda Czarneckiego (teść - komunistyczny generał i kosmonauta). :-((
    • smieszekleszek Re: Tow. sekretarz KC PZPR mordował 06.02.18, 12:20
      Przyjżyj się dobrze, czy w twojej rodzinie nie ma takiego, ci chodził w "czerwonym krawacie" i to blisko,hi,hi...
      • smieszekleszek Re: Tow. sekretarz KC PZPR mordował 06.02.18, 12:38
        Miało być "co"... znowu trafiło na dyktando...
      • leszeksmieszek Przyjrzyj się słownikowi ortograficznemu 07.02.18, 10:13
        Rozumiem, że w szkole dla analfabetów za Stalina nie było ważne jak się pisze tylko czy jest to zgodne z linią partii no ale po kilkudziesięciu latach mógłbyś zajrzeć do słownika ortograficznego i sprawdzić jak się pisze raczej popularne słowo przyjrzyj. Dużo nie piszesz więc tych parę słów wypada napisać bez byków ortograficznych.
        • smieszekleszek Re: Przyjrzyj się słownikowi ortograficznemu 07.02.18, 11:58
          Nie tak dawno pisałem ci o twoim "bezbłędnym" pisaniu i o zmienianiu nick , a ty dalej siedzisz w tym samym g-wnie. Co do Stalinowskich czasów to, znowu "strzelasz" bez prochu i trafiasz jak kulą w płot.Najlepiej będzie jak spojrzysz w lustro, a zobaczysz siebie w calości , tzn. twoje wykształcenie i trudny charakter,hi,hi...
          • leszeksmieszek Nadal nie kumasz 07.02.18, 17:31
            Ty nie pisz o moim bezbłędnym pisaniu tylko pisz bezbłędnie, ale to Cię chyba przerasta. Jeśli chodzi o nick to Ty jakiś czas temu założyłeś nick wzorując się na moim, zmieniając leszeksmieszek na smieszekleszek i udajesz greka.
            • smieszekleszek Re: Kumaty sklerotyk... 07.02.18, 17:55
              Re: Rezerwa...
              Nic nie powiedziałes o miesięcznicy,hi,hi.

Wt, 01-11-2016 FORUM: Tarnobrzeg WĄTEK: Pogonić "łyse pały" AUTOR: smieszekleszek

"Śr, 14-12-2016 FORUM: Tarnobrzeg WĄTEK: Rewolucji nie będzie AUTOR: leszeksmieszek

Takie są fakty namacalne...Hi,hi...

• smieszekleszek Re: Profesor... 07.02.18, 18:01
                Narazie tylko to: "Jak tam na dole Twój meszek? Przycięty w trójkącik? Gęsty czy jakiś... rzedziuśki?"
                sjp.pwn.pl/slowniki/rzadziutki.html
                • wislocki15 Re: Profesor... 07.02.18, 18:48
                  Dzięki Twoim wpisom poziom tego forum wspina się na wyżyny. Może mniej pij albo wąchaj, wątrobę masz tylko jedną.
                  • smieszekleszek Re: Profesor... 07.02.18, 19:31
                    W Sandomierzu na giełdzie wymienią ci na kozią,hi,hi...
                • a.sdf.gh.kl Re: Profesor... 07.02.18, 20:05
                  To mój wpis i tak miało być! Nie przypisuj internaucie co nie jest jego.
                  • wislocki12 12 przykazanie? 07.02.18, 20:47
                    To mi brzmi prawie jak:
                    "Nie pożądaj żony bliźniego swego."
                    O rzeczy nawet już nie wspomnę! ;-))
            • wislocki12 A jednak Grek... 07.02.18, 19:19
              Czy przypadkiem nie chodziło Ci o Greka? ;-)
              • leszeksmieszek Re: A jednak Grek... 07.02.18, 19:40
                Tak.
                • wislocki12 Spolegliwość 07.02.18, 20:43
                  Ostatnio bywasz spolegliwy... ;-))
        • genia50 Re: Przyjrzyj się słownikowi ortograficznemu 07.02.18, 16:49
          Wiatr historii wieje znowu w tę stronę...przeszłość wraca.
    • genia50 Re: Tow. sekretarz KC PZPR mordował 07.02.18, 18:46
      Dzisiaj morduje nas smog. Dobrze, że nie jestem w ciąży i nie mam małych dzieci, mogę więc się nie martwić, ale muszę zrezygnować ze spacerów.
      • wislocki12 Maseczka 07.02.18, 21:13
        Proponuję zainwestować w dobrą maseczkę. PiS nadal stawia na węgiel! :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka