Dodaj do ulubionych

Ciekawy artykuł.

07.02.18, 14:40
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi :> wiadomosci.onet.pl/religia/przewodniczacy-kep-izrael-nie-ma-watpliwosci-ze-obozy-byly-niemieckie/l6sdrll ?
Obserwuj wątek
    • a.sdf.gh.kl Re: Ciekawy artykuł. 07.02.18, 14:57
      Przecież wiadomo o co chodzi: 65miliardów dolarów od Polski. Niemieckie źródełko wyschło w 2000roku. Żydzi za kasę wybaczyli Niemcom holokaust. Skierowali swe chciwe łapy w kierunku Polski. Będą szkalować nasz kraj aż do skutku na arenie międzynarodowej.
      • wislocki12 "Chciwe łapy" 07.02.18, 19:30
        I po to trzeba zamykać do kryminału Obamę i jemu podobnych? ;-)
        PS Jak zatem zakwalifikować reparacyjne pretensje pod adresem Niemiec formułowane przez posłów Kaczyńskiego i Mularczyka? :-((
        • a.sdf.gh.kl Re: "Chciwe łapy" 07.02.18, 20:08
          Naprawdę nie wiesz jak kwalifikować czy znów udajesz?
          • wislocki12 Profity i martyrologia... 07.02.18, 20:36
            Jak kwalifikować? Już gdzieś czytałem, że Polacy pozazdrościli Żydom profitów z martyrologii... ;-)
    • wislocki12 Dostojnik o sprawach międzynarodowych 07.02.18, 19:38
      "Tytułem do kontrowersji jest prawdopodobnie mienie żydowskie, które nie posiada spadkobierców. Te organizacje żydowskie, na tyle, na ile do mnie dochodzą prawdziwe wiadomości, one by chciały przejąć to mienie żydowskie bez spadkobierców na swoje konto, po to, żeby propagować wiedzę o Holokauście czy realizować swoje programy – dodał abp Gądecki."
      A może nie trzeba było startować z idiotyczną dyskusją o reparacjach... :-(
      PS Trochę dziwi mnie, że dostojnik polskiego Kościoła katolickiego wypowiada się w sprawach międzynarodowych... :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka