Dodaj do ulubionych

Macierewicz wraca?

04.05.18, 21:09
"Figura Matki Boskiej zamiast Pałacu Kultury? Na antenie Telewizji Trwam Antoni Macierewicz podzielił się swoim pomysłem na Warszawę. PKiN nazwał „symbolem sowieckiej władzy”. Były szef MON ma nawet propozycję, czym zastąpić budynek na Placu Defilad."
Myślę, że PiS jednak przegra. I to nie tylko Warszawę... :-)

wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Pomysl-Macierewicza-zburzyc-Palac-Kultury-postawic-pomnik-z-Matka-Boska
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Macierewicz wraca? 04.05.18, 21:23
      Tyle lat ten człowiek był ważną figurą w państwie i partii , a ostatnie 2 lata(!) ośmieszał się jako minister i przewodniczący komisji. Kto na to pozwolił? Dobrze , że został odwołany zanim nastąpiła jeszcze większa katastrofa.Liczyłam na to, że chociaż teraz będzie siedział cicho, ale niestety nie może się uspokoić i coraz to wystrzela z nowymi pomysłami, zamiast się cieszyć, że nie musi naprawiać szkód jakie wyrządził.
    • genia50 Re: Macierewicz wraca? 04.05.18, 21:30
      Wyburzyć pałac, rozgonić wszystkich, którzy tam uczęszczają na zajęcia, bo przecież nie zapewni im podobnego lokum.Po co komu jakieś kursy, chóry, teatry, tańce (o zgrozo!) ?
      • wislocki12 Historyk? 04.05.18, 21:37
        I nawet do głowy mu nie przyjdzie, że chce budować pomnik dla Żydówki... :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka