kosmitka06 14.09.06, 09:47 Kiedyś w necie znalazłam taką stonkę, wpisywało sie date ost. @ i wyskakiwało kiedy zapłodnienie. Qrde... jak ktos ma namiar to pomózcie. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maialina1 moze tu? 14.09.06, 09:53 kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,55280,2089979.html Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Stronka z płodnościa???????? 14.09.06, 09:55 Bzdura, statystyka nie daje żadnej pewności. Poczytaj sobie trochę odpowiednie wątki na forum NPR, to się wszystkiego dowiesz. Nawet jak z dużym prawdopodobieństwem zaplanować płeć dziecka. A zapłodnienie jest możliwe (ale z prawdopodobieństwem poniżej 40%) wtedy, jak pojawia się śluz płodny. A nie w ileś tam dni po @. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Stronka z płodnościa???????? 14.09.06, 10:03 Bzdura rowniez. Ja mam ciagle sluz plodny, i tlyko taki, a temperature to dawno przestalam mierzyc, bo wyniki byly niedorzeczne. Tyle jesli chodzi o NPR (dla niewtajemniczonych: Naturalne Planowanie Rodziny). Inne objawy plodnosci (bole w podbrzuszu na przyklad) miewam dokladnie wtedy kiedy strona ktora wkleilam pokazuje "najwieksze szanse". Oczywiscie ze kazdy jest inny, ale chyba mozna mowic o jakiejs wiekszosci, nie? Odpowiedz Link Zgłoś