Dodaj do ulubionych

Wałęsa do Kaczyńskiego

01.08.18, 22:33
"Były prezydent zaapelował w emocjonalnym wpisie do Jarosława Kaczyńskiego o pojednanie. – Jeśli coś uczyniłem przeciw Tobie, proszę o wybaczenie – napisał na Facebooku.
(...)
Jeśli coś uczyniłem przeciw Tobie proszę o wybaczenie i ja jestem wstanie Tobie i świętej pamięć Twojemu bratu Lechowi wybaczyć wszystko, a nawet największą podłość jaką mi uczyniliście zlecając wykonanie prowokacji pod nazwą Teczki Kiszczaka (pisownia oryginalna - red.)” – kontynuuje w swoim wpisie. Jak myślicie, co odpowie prezes Kaczyński?"
I czy odpisze? ;-)

www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/lech-walesa-pisze-do-kaczynskiego-prosze-o-wybaczenie/78t7qre
Obserwuj wątek
    • zolza670 Re: Wałęsa do Kaczyńskiego 02.08.18, 12:17
      Och, te upały ;-) A prezesik nie odpisze bo Facebooka nie ma
      • a.sdf.gh.kl Re: Wałęsa do Kaczyńskiego 02.08.18, 16:16
        Och, te upały i jeszcze w dodatku Bolkowi rozum na stare lata odbiera :-( Aaaa... byłbym zapomniał
        www.se.pl/temat/wnuk-walesy,tg-cC6Y-3Rtx-aZtS/
        • wislocki12 Mazurek zamiast... 02.08.18, 20:37
          "Historii z listem ciąg dalszy. Wałęsa odpowiada Mazurek: "A czy ktoś panią prosił o komentarz? Ten list nie jest do pani." ;-)

wpolityce.pl/polityka/406313-walesa-odpowiada-mazurek-ten-list-nie-jest-do-pani
          • wislocki12 Spowiednik 02.08.18, 23:17
            Myślę, że Kaczyński jest lekko wykrzywioną twarzą polskiego chrześcijaństwa. Nie jestem pewien, czy powinien tak systematycznie uczestniczyć w kolejnych ślubach bratanicy... :-(
            PS Ciekawe, czy Nowogrodzka ma swojego spowiednika? ;-)
            • e-zybi Re: Spowiednik 03.08.18, 04:43
              A po co na Nowogrodzkiej spowiednik, zobowiązanie naczelnika nie wystarczy?...strach się bać ;-) www.youtube.com/watch?v=1D_tW7czz_8
          • a.sdf.gh.kl Re: Mazurek zamiast... 03.08.18, 19:46
            To Bolek nie wie, że list należy kierować bezpośrednio do osoby którą jest nadawca zainteresowany, a nie upubliczniać go by wzbudzać w mediach sensację? Jednak ten rozum mu odbiera na stare lata... :-(
            • wislocki12 Mordy zdradzieckie... 03.08.18, 22:38
              Kaczyński też prywatnej korespondencji nie uprawia. Woli wyjścia bez trybu na trybunę sejmową... :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka