Dodaj do ulubionych

Samodzielność

27.10.18, 22:10
"Małgorzata Wassermann w rozmowie z Onetem zadeklarowała, że jeśli wygra II turę wyborów, nie dopuści do upolitycznienia stanowisk w krakowskim ratuszu. Podkreśliła również, że zagwarantowała sobie całkowitą samodzielność podejmowania decyzji dotyczących miasta, a dzięki jej bardzo dobrym kontaktom z rządem Kraków może wiele zyskać."
A kto zagwarantował p. Wasserman ową samodzielność? Chyba nie śp. tatuś... ;-)
PS Ciekawe, kogo pierwszego wyleje z Ratusza? ;-)

niezalezna.pl/242942-malgorzata-wassermann-apeluje-do-wyborcow-dajcie-szanse-na-zmiany-w-krakowie
Obserwuj wątek
    • hektor50 Re: Samodzielność 28.10.18, 07:19
      Wisłocki, załóż polityczny watek a nie mnożysz codziennie nowe wątki. Przez reklamy nie chce się wchodzić na każdy założony
      • e-zybi Re: Samodzielność 28.10.18, 07:25
        Czyżbyś nie potrafił poradzić sobie z reklamami? :-( Polecam Ad Muncher ;-)
    • e-zybi Re: Samodzielność 28.10.18, 07:42
      JAKIś już jeden marzyciel był, czyżby młodość nie mogła się przebić? www.youtube.com/watch?v=5dairlubvWI
    • x67x Re: Samodzielność 28.10.18, 07:45
      Masz, Wislocki, wredny charakterek! Dlaczego? Sam sobie odpowiedz na to pytanie. Twoje wpisy świadczą o Tobie.
      • e-zybi Re: Samodzielność 28.10.18, 07:56
        Czyżby Pani też lewą nogą wstała? :-(
      • zolza670 Re: Samodzielność 28.10.18, 12:55
        Wredny charakterek ma każdy kto nie podziela Twoich poglądów...pozwól, że nie napiszę co sądzę o Twoim charakterku moja droga.
    • e-zybi Re: Samodzielność 28.10.18, 08:57
      "- Ludzie mówią, że Wassermann w Krakowie jest słupem. "Przyjaciele" szepczą, żeby nie wybierać Gosi, bo się tutaj zmarnuje. A ma być premierem, ministrem sprawiedliwości, marszałkiem. Odpowiadam im: dziękuję za taką pomoc. Kraków to mój cel, o niego będę walczyć."
      opinie.wp.pl/malgorzata-wassermann-nie-czyham-na-stanowisko-zbigniewa-ziobry-ja-walcze-o-krakow-to-moj-cel-6310182548789377a
      Cały czas mam wrażenie, że Gosia się marnuje ;-)
    • genia50 Re: Samodzielność 28.10.18, 11:20
      W wielu przypadkach wolność jest taka jak (w starym powiedzonku), Żyda za Niemca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka