Dodaj do ulubionych

"Nie wiem, czy przed wyborami..."

02.09.19, 21:41
"Szef rządu był pytany na konferencji w Józefowie pod Warszawą, czy liczy na to, że jeszcze przed wyborami uda się rozwiązać kwestie wiz do Stanów Zjednoczonych.
Nie wiem, czy przed wyborami, ale dzisiaj rozmawiałem z wiceprezydentem Pence'em i rozmawialiśmy również o tym i powiedział mi, że jesteśmy na bardzo dobrej drodze, żeby w krótkim czasie rozwiązać ten problem, żeby nie było już wiz do Stanów Zjednoczonych.
- powiedział premier Morawiecki."

niezalezna.pl/286317-wizy-do-usa-juz-wkrotce-nie-beda-potrzebne-wiceprezydent-pence-uchyla-rabka-tajemnicy
Obserwuj wątek
    • a.sdf.gh.kl Re: "Nie wiem, czy przed wyborami..." 02.09.19, 22:13
      Amerykanom należy podziękować za wizy i to im takowe wprowadzić, gdyby zechcieli tutaj przyjeżdżać razem z pejsatymi przyjaciółmi :-(
      • wislocki12 Prawo dżungli 02.09.19, 23:01
        I tu się z Tobą zgadzam... Ale takie jest prawo dżungli i... warto je przyjąć do wiadoomści! ;-)
      • smieszekleszek Re: "Nie wiem, czy przed wyborami..." 03.09.19, 09:58
        Najlepiej mur warszawski postawić, hi, hi...Historia niczego nie uczy...
        • a.sdf.gh.kl Re: "Nie wiem, czy przed wyborami..." 03.09.19, 18:47
          Słusznie! Historia Europejczyków niczego nie nauczyła. Zatracili poczucie niebezpieczeństwa ululani przez dobrobyt. Dlatego granice otwarte i po dobra przybywają kolorowi. Marnie Eurokołchoz skończy.
          • e-zybi Re: "Nie wiem, czy przed wyborami..." 03.09.19, 19:32
            Bierz i Ty, jak inne sposoby poprawy egzystencji Cię zawodzą, lub braki w wykształceniu są tego przeszkodzą ;-)
            • smieszekleszek Re: "Nie wiem, czy przed wyborami..." 03.09.19, 19:42
              Nooo! Jak się ma dwie lewe ręce to jak się brać za interesy, hi, hi...
          • wislocki12 White Power 03.09.19, 19:57
            Chyba jesteś zwolennikiem White Power, czyli wystraszonym rasistą... :-(
            • smieszekleszek Re: White Power 03.09.19, 20:04
              Na to wygląda, hi, hi...
      • smieszekleszek Re: "Nie wiem, czy przed wyborami..." 03.09.19, 21:37
        Prezydent USA może tylko obiecywać wizy (z resztą nie on pierwszy przed wyborami z pozyskać poparcie Polonii) a wszystko zależne jest od prawa emigracyjnego które mówi o 3% odmów wiz i to prawo może zmienić Kongres.
        < wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/zniesienie-wiz-do-usa-co-zmienia/c9l8w73 >
        • smieszekleszek Re: "Nie wiem, czy przed wyborami..." 03.09.19, 22:16
          Zamiast "z" ma być "aby"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka