19.03.20, 20:26
"Wicemarszałek Senatu Stanisław Karczewski (PiS) - poinformował PAP w czwartek, że udaje się do szpitala w Nowym Mieście nad Pilicą, by wesprzeć pracujących tam lekarzy i pracowników medycznych. Jak zaznaczył, został tam skierowany przez wojewodę mazowieckiego i nie zna jeszcze swoich zadań."
To wicemarszałek Senatu podlega wojewodzie? Dziwne... ;-)

wpolityce.pl/polityka/492005-karczewski-udaje-sie-do-szpitala-w-nowym-miescie-nad-pilica
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Re: Za ile? 22.03.20, 20:24
      "Karczewski po walce z koronawirusem na pierwszej linii frontu: "Po tym wszystkim kwarantanna. Po 5-7 dniach test".
      A obiecywał, że zostanie do ostatniego pacjenta... Czy on jest normalny? ;-)

wpolityce.pl/polityka/492398-karczewski-po-walce-na-pierwszej-linii-test-za-5-7-dni
      wpolityce.pl/polityka/492137-wicemarszalek-senatu-wspiera-lekarzy-w-nowym-miescie
    • e-zybi Re: Za ile? 23.03.20, 11:13
      "Gdy protestowałyśmy, całe społeczeństwo miało nas gdzieś. A gdy dziś idę do pracy, ludzie biją mi brawo z balkonu. Krzyczą, że jestem bohaterką. Gratulują. To hipokryzja! Czego wy mi ludzie gratulujecie? Tej pensji? Jeszcze rok temu wielu z was krzyczało, że w dupach nam się przewróciło, bo podwyżek chcemy. Jesteśmy upokorzone przez system, jesteśmy codziennie upokarzane przez zwykłych ludzi. Nienawidzę tej roboty. Przegrałam życie za 3,5 tysiąca. Nienawidzę jej, ale jej nie rzucę. Mam trójkę małych dzieci. Potrzebuję pieniędzy."
      "Za ile?" ...za 3,5 tysiąca :-(

wiadomosci.wp.pl/koronawirus-raport-z-frontu-dzien-czwarty-nie-nazywajcie-mnie-dzis-bohaterka-to-hipokryzja-6491949528102529a
    • genia50 Re: Za ile? 23.03.20, 18:06
      Ciekawe czy idea ma zera i ile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka