IP: *.sistbg.net 06.01.05, 11:17
Mieszkam tu ponad 22 lata i bez ściemy to osiedle jest zaje... COOL. A co wy
o tym myslicie?? Co byście zmienili, a co zostawili??
Obserwuj wątek
    • Gość: jarma Re: SERBINÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:28
      zostawiłbym trwniki i zielen ,nic nie winna,reszta do zaorania!!!!
      aaa.....
      zapomniałem...jedną laskę o imieniu....????? też zostawiłbym
    • Gość: lk Re: SERBINÓW IP: *.sistbg.net 06.01.05, 18:28
      Przydała by sie jeszcze jedna stodoła, markecik, na Zwierzynieckiej na placu
      niedaleko kościoła
      • Gość: :) Re: SERBINÓW IP: *.sistbg.net 07.01.05, 11:51
        Fakt jest tam spory plac i mogli by go jakoś dobrze wykorzystać, może nie od
        razu market ale choćby jakieś drzewka, i ławeczki....
        • Gość: Biedronka Re: SERBINÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:45
          W sprawie marketów najlepszy jest wielebny A. Wójtowicz. Jak się ma E'Leclerc.
          Czy już Golik zmierzył Kaufland. Rzeszów się nie pieprzy za to tarnobrzescy
          kupcy podchodzą do tematu jak to jeża. Może wreszcie kogoś zamkną za łapówę.
          • Gość: :) Re: SERBINÓW IP: *.sistbg.net 08.01.05, 14:47
            Człowiek prosi o opinie na temat osiedla a już jakiś debil o marketach, władzy
            itd. Co sie z wami dzieje?? Tylko potraficie gnoić innych?? Nie ma to jak forum
            na www.tarnobrzeg.info
            • Gość: canon Re: SERBINÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:48
              i wszystko jasne - tam przynajmniej ktoś nadzoruje forum
            • Gość: zeo Re: SERBINÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:11
              tamto jest może nieco "za młode", chodzi o wiek użytkowników

nie ma za to zboczeń dziubińsko-mastalerzo-stępniowo-supermarketo-zadupio-
              proboszczo-bezrobocio-wójtowiczo-zycho-lekarsko-echodniowo-tygodnikowych itp
              a tu są
              • Gość: do zeo Re: SERBINÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:36
                Poczytaj komentarze do artykułu o wodzie albo o budżecie. Na forum info była
                ankieta co myślisz o prezydencie ,wygrała chyba opcja- do pierdla dziada.
                Młodzież się rozwija.
                • Gość: zeo Re: SERBINÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 18:11
                  no tak, wszystko się wyrównuje jak w naczyniach połączonych :( poszukałem i
                  znalazłem. opcja "Zamknąć dziada w pierdlu" zebrała tyle samo głosów co "Mi on
                  osobiście całkiem pasuje, swój chłop"
                  • Gość: 007 Re: SERBINÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:44
                    Kto w ogóle wiedział o takiej ankiecie, ale mi miarodajna ocena.
                  • Gość: Do zeo Re: SERBINÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:52
                    dodaj jeszcze spalenie na stosie, ukrzyżowanie publiczne na placu itp
                    • Gość: zeo Re: SERBINÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:17
                      ;)
                      nie masz za to problemu żeby ustalić kto tą ankietę wrzucił i kto zaproponował
                      takie odpowiedzi
                      • Gość: Do zeo Re: SERBINÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:39
                        Nie interesuje mnie to, ja nie zamierzam się tam logować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka