Dodaj do ulubionych

Dziewczyny do wzięcia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:30
czy są jeszcze takie w Tarnobrzegu????
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:39
      jeszcze są mam kumpele jeszcze paniennka ale co cię dokładnie interesuje przede
      wszystkim wiek jakby co to jest szansa was umówić a może się już znacie?
      • Gość: :) Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.sistbg.net 03.02.05, 21:53
        To może i ja się dołącze, mnie by interesowała dziewczynka 20-24 tylko z TBG.
        Dajcie jakieś namiary :)
        • Gość: mlody_5 Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:13
          robicie sobie panowie jaja czyz nie? w tak prymitywny sposób niweczycie
          dotychczasowe forum naszego miasta, wpadnijcie na czata tarnobrzeskiego i tam
          kontynuujcie swoje jakże naturalne odruchy.pozdro.
          • Gość: :) Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.sistbg.net 04.02.05, 14:41
            Niweczymy forum?? A ciągłe nażekanie na wszystko nie jest niweczenie, przecież
            to forum już dwno zeszło na psy, nic pozytywnego tylko prezytdent to h.. i inni
            tez.
            • Gość: jawa Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:07
              Proponuję, stwórzmy ranking najlepszych partii... Mam na oku pewną panienkę nie
              pierwszej młodości, ale za to na stanowisku (kierowniczym dodam), z własnym
              samochodem i mieszkankiem. No i co, niezła partia. A i oczywiście jeszcze
              jedno - mimo swych lat już nie nastu wciąż samotna...
              • Gość: jarma Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:25
                no to niezła franca musi z niej być ,skoro żaden się jeszcze nie znalazł...
                coś znią jest chyba nie tak??? ale dawaj namiary to sprawdzimy...
                • Gość: mała Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:49
                  no ale burzliwa dyskusja
                  jeśli wy z takimi gadkami na wstępie wyskakujecie to polecam dziewczyny zpod 0-700
                  Ja mam 27 letnią inteligentną , atrakcyjną koleżankę
                  dlaczego jest sama - jeśli trafiała w tarnobrzegu na takich facetów jak na tym
                  forum to sie nie dziwie.
    • Gość: modliszka Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 12.02.05, 11:24
      oj panowie litości!!!! z takimi wymaganiami to radze isc do agecji towarzyskiej
      aby zaspokoic swoją chuć ,nie robcie sobie obciachu szowinistycznymi pytaniami!!
      pozdrawiam was -JELENIE!!
    • rzedziuch Re: Dziewczyny do wzięcia 24.07.05, 08:44
      Moja sąsiadka jest "do wzięcia". 65 lat i renta z USA :)
      • Gość: wicek Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 80.48.126.* 24.07.05, 15:27
        sąsiadka jak sąsiadka,ale ta renta...!
        • Gość: Hugo Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 80.50.61.* 25.07.05, 00:02
          Na ul Warszawskiej stoi taki dom z pochyłym dachem otynkowany na brazowo i
          przed wjazdem na podwórko pisze "Luna Erotic Dance" Tam są dziewczyny do
          wzięcia godzina nieco ponad 140 zł
          • Gość: spostrzegawczy Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 217.96.82.* 25.07.05, 01:49
            Juz dawno nie istnieje LUNA
            • Gość: lepiej widzący Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 80.50.61.* 25.07.05, 19:28
              Istnieje i bardzo dobrze sie miewa
      • Gość: Loża Szyderców Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 82.177.97.* 25.07.05, 10:25
        Ja się łapie na rentę.... wiekową dame odstąpie GRATIS !!!

HAHAHAHHA
        • Gość: Kawalarz Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 80.50.61.* 25.07.05, 19:32
          Chcesz być postrzegany jako gość który umie dobrze ziać. Pragne Cie uświadomić
          że nie jesteś smieszny i twój żarcik nikogo nie rozśmieszył. Jesteś ciotą !!!!
          Idź lepiej sobie zwal gruche
          • Gość: Loża Szyderców Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 82.177.97.* 26.07.05, 04:41
            A ty (specjalnie z małej litery) jesteś łoś...po prostu ŁOŚ
            • Gość: Loża Szyderców Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 82.177.97.* 26.07.05, 04:59
              Ponadto kawalerze wyrażasz się nieładnie. Pomyśl ile kobiet cierpi od słów
              takiego nieudacznika życiowego jak ty. Dam głowe że robisz to przy jwojej mamie
              i to z gumową lalką. Oj, oj, oj ... źle nieładnie.... PROSTAK !!!
              Nie umiesz pisać to nie pisz... opuszki palców zetrzesz a można na gruszcze jak
              to sam sugerowałeś. A może żal ci że nie masz gdzie ??? Powinno być ci żal ...
              to miło móc znowu i znowu z kochaną osobą. No ale życie nie wybiera...wybież
              kaloryfera...

Z Pobłażaniem

Loża Szyderców

• Gość: Loża Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 82.177.97.* 26.07.05, 05:03
                przepraszam kawalera miało być do kawalaża z lublina :-))
              • Gość: Loża Szyderców Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 80.50.61.* 28.07.05, 22:33
                Heja Witam was Należe do wielkiej czcigodnej loży szyderców jestem skończonym
                idiotą głupkiem i wale sobie gruche na basenie gdy zobacze spoko cycuszki. A
                tak poza tym mówcie do mnie kretynie bo moje myślenie i kretyńskie wypowiedzi
                wogóle nie są śmieszne i to jest przytłaczające że taki kretyn jak ja może
                istnieć na tym świecie. I takie parapety jak ja jeszcze ośmielają sie wypowidać
                na forum gazety... Przepraszam was forumowicze
                Z Pobłażaniem

Loża Szyderców

• Gość: Loża Szyderców Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 82.177.97.* 28.07.05, 23:57
                  Niestety jesteś tylko PAJACEM bo nawet nie zwracasz uwagi na swoje ip..
                  Uświadomie cię Ja jestem z Rzeszowa ale mam kumpli i rodzinę w TBG

Ty natomiast jesteś z nieco innego miasta ( lublin ) i choć większego pod
                  względem liczebności ludzi, to jak widzę również bardzo tęmpym i wulgarnym.
                  Więc nawet się podszyć dobrzenie umiesz. Było by prościej gdybyć choć od kumpla
                  z domu napisał ( ale pewnie nie masz ) albo ip zmienił ( ale NA PEWNO ) nie
                  umiesz

The key "80.50.61" has been changed to "80.50.61.0" for lookup.
                  % Note: This output has been filtered.
                  % To receive output for a database update, use the "-B" flag
                  % Information related to '80.50.61.0 - 80.50.61.255'
                  inetnum: 80.50.61.0 - 80.50.61.255
                  netname: MAN-LUBLIN-AR3
                  descr: Man Lublin lub_ar3 (zlote porty FR)
                  descr: Lublin

Z Pobłażaniem

Loża Szyderców
                  • Gość: Anty Loża Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 80.50.61.* 29.07.05, 20:28
                    I co mnie to obchodzi skąd jesteś i kogo masz w Tbg. Jesteś skończonym idiotą
                    bo to nawet nie jest moje IP to jest IP mojego dostawcy internetowego. Wydaje
                    Ci sie że jesteś cwany ale powiem Ci jedno jesteś kretynem i strzel sobie
                    baranka zważ sobie łeb albo nie idź do kibla i zwal sobie gruche do wanny
                    buraku........

Z pobłażaniem

Loża Anty Szyderców
                  • Gość: jarma Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 23:15
                    hej!!!! KURNA !!! CO ROBIĄ "CW..E*" Z INNYCH MIAST NA NASZYM FORUM? JESLI NIE
                    POTRAFICIE ZABŁYSNĄĆ NA SWOICH TO SPADÓWA!!!!
                    *OBJAŚNIENIA DLA NIEZORJĘTOWANYCH: CW..LLLL... FACET W PIERDLU(WIĘZIENIE)
                    DAJĄCY D... ZA DARMO Z PRZYJEMNOŚCI.
                    • Gość: lk Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 29.07.05, 23:52
                      a skąd o ty wiesz?
                      • Gość: ROZBAWIONY Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 30.07.05, 14:27
                        Kończąc tą głupią polemikę wracam do tematu.Każdy czegoś szuka akurat w wątku
                        tym chodzi o dziewczyny więc konkrety.Czy są jakieś cichodajki lub dziewczyny
                        chętne na sex ale dopiero po trzech spacerach.Trzeba sprawę stawiać poważnie a
                        nie pisać o jakichś cw..ach czy innych gadach.
                        P.S. A tak na marginesie to chętnie bym coś zakuta.ił.
                        Pozdrawiam
                    • Gość: Anty Loża Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 80.50.61.* 30.07.05, 18:50
                      Ten frajer o nicku Loża Szyderców jest z Rzeszowa jeszcze nasze Tarnobrzeskie
                      forum przeczesuja frajerzy o nickach Stalowiak i Przemyślak Trzeba ich tepić,
                      Wypleńmy chwasty!!!!!1
                      • Gość: ROZBAWIONY Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 30.07.05, 23:18
                        Bratam się z Tarnobrzegiem choć nie zwiększa to % stosunków na GODZINĘ POZDRO
    • Gość: larra Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 27.07.05, 19:09
      Są drogi kawalerze. Sma nią jestem i znam kilkanaście fajnych babek.
      • Gość: laska Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:20
        cze ja też jeszcze samotna . 25 lat blondi
        • Gość: chetny Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:48
          pisz na ds2004@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka