Gość: bh2 IP: 213.249.157.* 05.08.02, 13:07 perfect,hey;takie gwiazdy, moze ktos napisac cos o tym,niestety nie moglem uczestniczyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Owacki Re: wczorajszy koncert nad wisla IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 17:31 Hey pokazło, że aranże i takie tam inne melodyczne sprawy sa im obce. Perfect, kochany jest za stare kawałki (Chcemy bić ZOMO, chcemy bić ZOMO jeszcze!) i te kawałki dał. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nail Re: wczorajszy koncert nad wisla IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 18:52 Ja napisze tak: Golden Life to byla rozgrzewka... zawiodlem sie na Hey'u, nie podobalo mi sie zwlaszcza Nosowska, ktora kazda swoja wypowiedz zaczynala od "no" czyli: "no dzieki", "no czesc", "no fajni jestescie", nic sie nie ruszala - moze sie czepiam ale mnie to wkurzalo :-) Natomiast Perfect... dym, swiatla, wpada Markowski, od razu zaczynaja ostro, spiewaja stare sprawdzone kawalki, wplataja w to piosenki z nowej plyty (nawiasem mowiac calkiem niezle) - tlum oszalal i tak zostalo juz do konca :-) Fajny byl koles ktory wychodzil na scene w czasie przerw i zabawial tlum - gosc mial gadane :-) Jedyne z czym troche przegieli to sztuczne ognie o 0:30 w nocy ktore obudzily wszystkich tych, ktorzy sie na koncert nie wybrali... Podobno na imprezie bawilo sie 25 tys ludzi - pewnie to troche zawyzone bo inforamcja podana przez organizatorow. Z grubsza tyle :-) pozdrawiam nail Odpowiedz Link Zgłoś
bh2 Re: wczorajszy koncert nad wisla 05.08.02, 19:26 Jestem pod wrazeniem,dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Ohucki Re: wczorajszy koncert nad wisla IP: 193.59.204.* 06.08.02, 11:47 Gość portalu: bh2 napisaý(a): > perfect,hey;takie gwiazdy, moze ktos napisac cos o tym,niestety nie moglem > uczestniczyc To ja moze z innej beczki. Chcę skrytykować organizację tej imprezy - a szczególnie ochronę terenów przyległych do "sceny koncertowej". Byłem wtedy u mamy, która mieszka na Przywiślu - szwendały się tam tabuny pijanych wyrostków, niszczyli co im podeszło pod rękę, rzygali na samochody (sic!), i zaczepiali ludzi. Nie wspomne juz o setkach samochodow zaparkowanych w sposob nie tylko utrudniajacy ko przejazd ale uniemożliwiający wykonanie jakiegokolwiek manewru (np. wyjechanie z garażu). Samochodó było tyle, że np. ambulans nie maił żadnych szans na wjechanie pod którykolwiek z okolicznych bloków. Może się czepiam ale organizacja imprezy masowej powinna wiązać się również ze wzmożoną ochroną służb porządkowych. Pozdrawiam Ryszard Ohucki Odpowiedz Link Zgłoś
bh2 Re: wczorajszy koncert nad wisla 06.08.02, 12:10 Moze to wynikac z tego ze tak duzej imprezy nie bylo w Tarnobrzegu od wielu lat i mozna ja porownac do kleski zywiolowej, z ta tylko roznica ze wszyscy wiedzieli ze sie zdarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazm z Ocic Re: wczorajszy koncert nad wisla IP: 213.76.135.* 06.08.02, 13:48 Gość portalu: R.Ohucki napisaý(a): > szwendały się tam tabuny > pijanych wyrostków, niszczyli co im podeszło pod rękę, rzygali na samochody > (sic!), i zaczepiali ludzi. Nie wspomne juz o setkach samochodow zaparkowanych Pawel wiesz jak bylo....teges...zapomnial wol jak cieleciem byl...czy jakos tak to leci. > Może się czepiam ale organizacja imprezy masowej powinna wiązać się również ze > wzmożoną ochroną służb porządkowych. I ty tak na serio ? "wzmożona ochrona służb porządkowych" O zesz ty w morde !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: wczorajszy koncert nad wisla IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 13:58 Może i z zapezpieczeniem impry było do bani ,ale ogólnie to była ona SPOKO !!! Oby takich więcej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Ohucki Re: wczorajszy koncert nad wisla IP: 193.59.204.* 07.08.02, 10:39 Gość portalu: Erazm z Ocic napisał(a): > > Pawel wiesz jak bylo....teges...zapomnial wol jak cieleciem byl...czy jakos ^^^^^ Chyba mnie z kimś pomyliłeś... Poza tym nie raz się nawaliłem ale nigdy nie obrzygałem komuś auta, a jak ktoś po gorzale widzi białe myszy i wszystko rozwala, to niech sobie odpuści chlanie. > > > I ty tak na serio ? "wzmożona ochrona służb porządkowych" O zesz ty w morde !!! A co - ma się ten rozmach... Pozdrawiam Ryszard Ohucki Odpowiedz Link Zgłoś