Dodaj do ulubionych

wczorajszy koncert nad wisla

IP: 213.249.157.* 05.08.02, 13:07
perfect,hey;takie gwiazdy, moze ktos napisac cos o tym,niestety nie moglem
uczestniczyc
Obserwuj wątek
    • Gość: Owacki Re: wczorajszy koncert nad wisla IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 17:31
      Hey pokazło, że aranże i takie tam inne melodyczne sprawy sa im obce. Perfect,
      kochany jest za stare kawałki (Chcemy bić ZOMO, chcemy bić ZOMO jeszcze!) i te
      kawałki dał. Tyle.
    • Gość: nail Re: wczorajszy koncert nad wisla IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 18:52
      Ja napisze tak: Golden Life to byla rozgrzewka... zawiodlem sie na Hey'u, nie
      podobalo mi sie zwlaszcza Nosowska, ktora kazda swoja wypowiedz zaczynala
      od "no" czyli: "no dzieki", "no czesc", "no fajni jestescie", nic sie nie
      ruszala - moze sie czepiam ale mnie to wkurzalo :-) Natomiast Perfect... dym,
      swiatla, wpada Markowski, od razu zaczynaja ostro, spiewaja stare sprawdzone
      kawalki, wplataja w to piosenki z nowej plyty (nawiasem mowiac calkiem
      niezle) - tlum oszalal i tak zostalo juz do konca :-)
      Fajny byl koles ktory wychodzil na scene w czasie przerw i zabawial tlum - gosc
      mial gadane :-)
      Jedyne z czym troche przegieli to sztuczne ognie o 0:30 w nocy ktore obudzily
      wszystkich tych, ktorzy sie na koncert nie wybrali...
      Podobno na imprezie bawilo sie 25 tys ludzi - pewnie to troche zawyzone bo
      inforamcja podana przez organizatorow.
      Z grubsza tyle :-)
      pozdrawiam
      nail
      • bh2 Re: wczorajszy koncert nad wisla 05.08.02, 19:26
        Jestem pod wrazeniem,dzieki.
    • Gość: R.Ohucki Re: wczorajszy koncert nad wisla IP: 193.59.204.* 06.08.02, 11:47
      Gość portalu: bh2 napisaý(a):

> perfect,hey;takie gwiazdy, moze ktos napisac cos o tym,niestety nie moglem
      > uczestniczyc

To ja moze z innej beczki.
      Chcę skrytykować organizację tej imprezy - a szczególnie ochronę terenów
      przyległych do "sceny koncertowej".
      Byłem wtedy u mamy, która mieszka na Przywiślu - szwendały się tam tabuny
      pijanych wyrostków, niszczyli co im podeszło pod rękę, rzygali na samochody
      (sic!), i zaczepiali ludzi. Nie wspomne juz o setkach samochodow zaparkowanych
      w sposob nie tylko utrudniajacy ko przejazd ale uniemożliwiający wykonanie
      jakiegokolwiek manewru (np. wyjechanie z garażu). Samochodó było tyle, że np.
      ambulans nie maił żadnych szans na wjechanie pod którykolwiek z okolicznych
      bloków.

Może się czepiam ale organizacja imprezy masowej powinna wiązać się również ze
      wzmożoną ochroną służb porządkowych.

Pozdrawiam
      Ryszard Ohucki
      • bh2 Re: wczorajszy koncert nad wisla 06.08.02, 12:10
        Moze to wynikac z tego ze tak duzej imprezy nie bylo w Tarnobrzegu od wielu lat
        i mozna ja porownac do kleski zywiolowej, z ta tylko roznica ze wszyscy
        wiedzieli ze sie zdarzy.
      • Gość: Erazm z Ocic Re: wczorajszy koncert nad wisla IP: 213.76.135.* 06.08.02, 13:48
        Gość portalu: R.Ohucki napisaý(a):

> szwendały się tam tabuny
        > pijanych wyrostków, niszczyli co im podeszło pod rękę, rzygali na samochody
        > (sic!), i zaczepiali ludzi. Nie wspomne juz o setkach samochodow
        zaparkowanych

Pawel wiesz jak bylo....teges...zapomnial wol jak cieleciem byl...czy jakos tak
        to leci.

> Może się czepiam ale organizacja imprezy masowej powinna wiązać się również
        ze
        > wzmożoną ochroną służb porządkowych.

I ty tak na serio ? "wzmożona ochrona służb porządkowych" O zesz ty w morde !!!
        • Gość: gość portalu Re: wczorajszy koncert nad wisla IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 13:58
          Może i z zapezpieczeniem impry było do bani ,ale ogólnie to była ona SPOKO !!!
          Oby takich więcej !
        • Gość: R.Ohucki Re: wczorajszy koncert nad wisla IP: 193.59.204.* 07.08.02, 10:39
          Gość portalu: Erazm z Ocic napisał(a):

>
          > Pawel wiesz jak bylo....teges...zapomnial wol jak cieleciem byl...czy jakos
          ^^^^^
          Chyba mnie z kimś pomyliłeś...

Poza tym nie raz się nawaliłem ale nigdy nie obrzygałem komuś auta, a jak ktoś
          po gorzale widzi białe myszy i wszystko rozwala, to niech sobie odpuści chlanie.
          >
          >
          > I ty tak na serio ? "wzmożona ochrona służb porządkowych" O zesz ty w
          morde !!!

A co - ma się ten rozmach...

Pozdrawiam
          Ryszard Ohucki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka