Dodaj do ulubionych

Laryngolog w Tbg

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:14
Kto poleci dobrego laryngologa w Tbg? Dziecko mi choruje bardzo a ja juz nie
chce chodzic z nim po lekarzach rodzinnych.
z gory dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: mat Re: Laryngolog w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 19:26
      Ja kiedyś byłem u Skoczylasa. Elegancko mnie wyleczył.
      • Gość: gosc Re: Laryngolog w Tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 19:55
        E,tam w przychodni na Sienkiewicza przyjmuje teraz babka,trzeba miec
        skierowanie od l.rodzinnego
        • Gość: ....... Re: Laryngolog w Tbg IP: *.localdomain / 217.96.44.* 08.10.05, 09:18
          Teraz w poradni w szpitalu, dwa razy w tygodniu przyjmuje dr.Jaworski(przyjmuje
          tez w Machowie).Naprawde dobry lekarz i poza tym dość sympatyczny...Myślę, że
          warto się do niego wybrać.
        • Gość: pacjent Re: Laryngolog w Tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:10
          Polecam!!!, bardzo dobra!!!
      • Gość: pacjent Re: Laryngolog w Tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:10
        prawda. Ja także polecam dr. Skoczylasa
    • Gość: ja Re: Laryngolog w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 12:44
      polecam dr. jarosław stępień. tylko że on przyjmuje w nowej dębie. bardzo dobry
      lekarz
      • Gość: specjalista Re: Laryngolog w Tbg IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 08.10.05, 22:00
        nie robcie kobicie wody z mozgu ,,kazdy z tych lekarzy to dupy a nie
        specjalisci..jedz kobito do Krakowa tam ci dziecko wylecza,a Jawroski to moze
        wypisywac recepty na wit C a nie leczyc
        • scapolo Re: Laryngolog w Tbg 08.10.05, 23:37
          A w Krakowie, czy w Warszawie to jest tak: kasiorka, kasiorka i jeszcze raz
          kasiorka!
          Najlepszym lekarstwem dla malucha, to jest zmiana klimatu - jak najczęściej
          trzeba z nim wyjechać i zmienić klimat, nawet na kilka dni.
          W obecnym czasie, każdy z nas jest alergikiem, obojętnie w jakim jest wieku.
          Nie jestem medykiem, ale moje dziecko, dzisiaj dorosła kobieta, cierpiała na tę
          samą doleliwość. Starałam się wyjeżdzać wg zaleceń mądrego lekarza, choćby na
          parę dni i pomogło!
          Polecam tę metodę.
        • Gość: ja Re: Laryngolog w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 20:52
          a ty to pewnie do znachora hodzisz!! jjaworskiego nie znam ale w krakowie albo
          warszawie to rzeczywiście fachowcy!! tylko dla tych ze złota karta mastercard
          lub visa
          • scapolo Re: Laryngolog w Tbg 11.10.05, 00:34
            Przypomniałam sobie jeszcze jednego moim zdaniem wspaniałego medyka z czasów,
            jak moja latorośl bardzo potrzebowała pomocy i pomoc tę otrzymała - Stanisław
            Płatek - przyjmuje aktualnie w Ośrodku Zdrowia w Koniemłotach k/Staszowa.
            Można spróbować - zapewne nie musisz do niego zabierać zawartości złotej karty
            płatniczej!!!
    • Gość: Gość Re: Laryngolog w Tbg IP: *.localdomain / 217.96.44.* 26.10.05, 14:50
      Wyłącznie KONSTANTY DĄBSKI - ordynator laryngologii w Sandomierzu.
      Przyjmuje w Poliklinice w Tbg. Rzeczowy i skuteczny. Potrzebne skierowanie od
      ogólnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka