Gość: hipek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:14 Kto poleci dobrego laryngologa w Tbg? Dziecko mi choruje bardzo a ja juz nie chce chodzic z nim po lekarzach rodzinnych. z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mat Re: Laryngolog w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 19:26 Ja kiedyś byłem u Skoczylasa. Elegancko mnie wyleczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Laryngolog w Tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 19:55 E,tam w przychodni na Sienkiewicza przyjmuje teraz babka,trzeba miec skierowanie od l.rodzinnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Laryngolog w Tbg IP: *.localdomain / 217.96.44.* 08.10.05, 09:18 Teraz w poradni w szpitalu, dwa razy w tygodniu przyjmuje dr.Jaworski(przyjmuje tez w Machowie).Naprawde dobry lekarz i poza tym dość sympatyczny...Myślę, że warto się do niego wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Laryngolog w Tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:10 Polecam!!!, bardzo dobra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Laryngolog w Tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:10 prawda. Ja także polecam dr. Skoczylasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Laryngolog w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 12:44 polecam dr. jarosław stępień. tylko że on przyjmuje w nowej dębie. bardzo dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specjalista Re: Laryngolog w Tbg IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 08.10.05, 22:00 nie robcie kobicie wody z mozgu ,,kazdy z tych lekarzy to dupy a nie specjalisci..jedz kobito do Krakowa tam ci dziecko wylecza,a Jawroski to moze wypisywac recepty na wit C a nie leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
scapolo Re: Laryngolog w Tbg 08.10.05, 23:37 A w Krakowie, czy w Warszawie to jest tak: kasiorka, kasiorka i jeszcze raz kasiorka! Najlepszym lekarstwem dla malucha, to jest zmiana klimatu - jak najczęściej trzeba z nim wyjechać i zmienić klimat, nawet na kilka dni. W obecnym czasie, każdy z nas jest alergikiem, obojętnie w jakim jest wieku. Nie jestem medykiem, ale moje dziecko, dzisiaj dorosła kobieta, cierpiała na tę samą doleliwość. Starałam się wyjeżdzać wg zaleceń mądrego lekarza, choćby na parę dni i pomogło! Polecam tę metodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Laryngolog w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 20:52 a ty to pewnie do znachora hodzisz!! jjaworskiego nie znam ale w krakowie albo warszawie to rzeczywiście fachowcy!! tylko dla tych ze złota karta mastercard lub visa Odpowiedz Link Zgłoś
scapolo Re: Laryngolog w Tbg 11.10.05, 00:34 Przypomniałam sobie jeszcze jednego moim zdaniem wspaniałego medyka z czasów, jak moja latorośl bardzo potrzebowała pomocy i pomoc tę otrzymała - Stanisław Płatek - przyjmuje aktualnie w Ośrodku Zdrowia w Koniemłotach k/Staszowa. Można spróbować - zapewne nie musisz do niego zabierać zawartości złotej karty płatniczej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Laryngolog w Tbg IP: *.localdomain / 217.96.44.* 26.10.05, 14:50 Wyłącznie KONSTANTY DĄBSKI - ordynator laryngologii w Sandomierzu. Przyjmuje w Poliklinice w Tbg. Rzeczowy i skuteczny. Potrzebne skierowanie od ogólnego. Odpowiedz Link Zgłoś