Gość: hot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:16 Gdzie się bawicie w tbg?? Na weekendach jest jeszcze znośnie ale na tygodniu tragedia wszystkie kanjpy pozamykane pustki na mieście-straszny smutek bije! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henryk b Re: Gdzie się bawicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 08:06 facet co narzekasz? nie masz sie gdzie bawic w tygodniu to jedz sobie do innego miasta wiekszego pobawic. w tbg nie ma imprez bo nie ma ludzi do imprezowania Odpowiedz Link Zgłoś
karrambello Re: Gdzie się bawicie? 22.10.05, 10:00 To że Ty się nie potrafisz bawić, nie obliguje Cię jeszcze do generalizowania w taki sposób. Tymczasem autor wątku ma rację - w TBG śmierdzi nudą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StB. Re: Gdzie się bawicie? IP: *.localdomain / 217.96.44.* 22.10.05, 18:09 Na ulicy Wyspiańskiego w pawilonach na górze jest jakaś speluna, która doprowadza do szału mieszkających w okolicy ludzi. Codziennie odbywają się tam orgie połączone z bardzo głośną obciachową muzyką. W lecie nie można otworzyć okien bo można zwariować od hałasu. Jakiś czas temu zamknięto ten badziewski lokal, ale od pewnego czasu jadą ponownie. Jeden z radnych z tym walczył, ale nie dał rady. Podobno właściciele tego lupanaru mają wejścia we władzach miasta i TSM. Niech się odezwie kto tam bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Gdzie się bawicie? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 22.10.05, 19:03 a na czym te orgie polegają, sex grupowy czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Re: Gdzie się bawicie? IP: *.localdomain / 217.96.44.* 24.10.05, 08:53 Nigdy tam nie byłem, ale też bardzo cierpię słuchając zbyt głośnej muzyki a właściwie dudnienia i drżenia szyb u mnie w mieszkaniu. Takie przybytki powinny byc lokalizowane na obrzeżach miasta. Najlepszym miejscem są tereny byłego Siarkopolu, np. budynki Przeróbki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Gdzie się bawicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:47 Witam. Tez mieszkam obok .Noce mam z głowy,wogole nie mozna odpocząć,szczególnie w środy i w weekendy.Muzyka niesie sie tak daleko,szczegolnie niskie tony,ze czasami zaglusza mi nawet telewizor. W bloku obok mieszka wiele schorowanych,starszych ludzi, dla nich dopiero pewnie to jest zakała. Trzeba coś z tym w końcu zrobić. Lokalne media milczą na ten temat, nawet pan redaktor Wojciech M. który do niedawna też mieszkał w jednym z pobliskich bloków i na pewno temat nie jest mu obcy. Trzeba połączyc siły i walczyć z układzikami właścicieli z UM. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fat_fish Re: Gdzie się bawicie? IP: 217.96.82.* 23.10.05, 02:01 ten klub to FM i strasznie tam lipa jest. W srode sa imprezy studenckie i jeszcze jest znosnie natomiast w inne dni to chodze tam tylko mecze ogladac. Nawet w sobote nikogo tam nie ma :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fat_fish Re: Gdzie się bawicie? IP: 217.96.82.* 23.10.05, 02:01 ten klub to FM i strasznie tam lipa jest. W srode sa imprezy studenckie i jeszcze jest znosnie natomiast w inne dni to chodze tam tylko mecze ogladac. Nawet w sobote nikogo tam nie ma :/ Odpowiedz Link Zgłoś