Gość: Żony i matki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 08:35 cieszę się że wreszcie wygrał prawdziwy Polak, uczciwy Prezydent, cieszymy się i gratulujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JfU45 Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.localdomain / 217.96.44.* 24.10.05, 08:56 Brawo kobitki. Mam to samo zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:06 to rydzyk pozwolił wam zajrzeć do internetu???? a może leper wam kazał barany jedne?? gdzie wy "musk" macie?? tam gdzie kura jajao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tradycja Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:12 jajo Tusk ma musk jełopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też żona Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 10:19 Wyrazy szacunku dla przyszłego prezydenta Lecha Kaczyńskiego kwiatów nie mogę mam ale uśmiech i całuski przesyłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 21:43 Ty ,,ja" naucz sie lepiej pisać. Idź z powrotem do trzeciej klasy szkoły podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sis Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 10:54 W Tbg. większość Tuskowców to różowo-czerwone "elity" ,umoczeni w drobne i duże przekręty /a to lewy przetarg ,fakturka czy też szara i czarna gospodarka i te tłumaczenie że trzeba oszukiwać fiskusa bo nie ma co płacic na darmozjadów -zgoda ale emeryt ,nauczyciel czy pielęgniarka ma odprowadzane automatycznie podatki i jest to normalne a duża część tych co to bez wykształcenia ipracy "dorobili" się na naszych łzy roni jak musi zapłacić VAT bo dochodowy ich nie dotyczy/ straty itp/, Teraz jesst mała nadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
milky05 Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem 24.10.05, 13:55 Ale bredzisz. Wszak za przetargi odpowiada w Tarnobrzegu jeden gość, który za chwilę zapisze się do PiS-u (o ile już się nie zapisał). Już na wiosnę wróci hasło łap złodzieja wykrzykiwane przez innego lumpa. Zreszta ten szlachetny przedstawiciel prawicy ma doskonałe układy z przedstawicielem postkomunistów i co teraz powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:53 posądzasz dziubka o kontakty z postkomunistami ? nie przesadzasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zianie Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:54 oj biedaku, przegrałeś z Rydzykiem! cieniasz jesteś "ja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:01 niestety!! tutaj oddaję pokłon rydzykowi jak wspaniale to rozegrał!! natomiast mocherowcom trzeba wspólczuć. bo diabeł był blisko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JfU45 Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.localdomain / 217.96.44.* 24.10.05, 18:21 Jak już chcesz kpić używając słów zaczerpniętych z gazetki wybiórczej to rób to poprawnie. Oni piszą moher i to jest zgodne ze słownikiem Kopalińskiego. www.slownik-online.pl/kopalinski/32F0315A48FAFDF4C12565DB005C4B6F.php Ty jednak pewnie nie wiesz co to znaczy więc poczytaj sobie pod w/w linkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:05 po prostu!! cienias jesteś i tyle hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
presio5 Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem 24.10.05, 21:11 Gość portalu: JfU45 napisał(a): > Jak już chcesz kpić używając słów zaczerpniętych z gazetki wybiórczej to rób to > poprawnie. Oni piszą moher i to jest zgodne ze słownikiem Kopalińskiego. > www.slownik-online.pl/kopalinski/32F0315A48FAFDF4C12565DB005C4B6F.php > Ty jednak pewnie nie wiesz co to znaczy więc poczytaj sobie pod w/w linkiem. > a tak na marginesie to poczytaj sobie!! wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8056903&rfbawp=1130180842.520 gość ma wyrok ale w polsce może być prezydenetm. ten buc chce zmieniać prawo?? jak sam jest karany. co za naród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda żonka Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 08:38 a ja uważam że Lech Kaczyński jak coś powie to - to prawda widocznie pan W. jest wielokrotnym przestępcą > nie pomyśleliście o tym? Lech jak coś powie to zawsze wychodzi na jaw prawda o kimś o kim mówi. Nareszcie zabierze się za tych komuchów, złodziei, różnej maści przestęców kryminalnych i gospodarczych > poczekamy zobaczymy > ja mu ufam i mam nadzieję, że nas nie zawiedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:04 ja też mu ufam: uf uf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 25.10.05, 11:45 Świństwa Wachowskiego powoli zaczynają wychodzić na światło dzienne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdEk45 Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.localdomain / 217.96.44.* 26.10.05, 09:00 Więc przeczytałem link, który sam umieściłem i co? Moher pisze się przez CH? A jeśli chodzi o drugi link, to dziś podali, że Mieczysław Wachowski jest podejrzany o kolejne przestępstwa. Więc nie wypisuj Presio5, że Lech Kaczyński jest winny. Jest tylko skazany przez swoich przeciwników za powiedzenie prawdy o łobuzie. Przy okazji pytanie, twój nick pochodzi od pełnionej funkcji teraz czy za komuny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnyfacet Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:30 To są jacyś nieprawdziwi Polacy? Ja się tam nie cieszę, bo szczerze mówiąc obawiam się o Polskę. PIS to przecież AWS i ZChN bis. A te Twory nie przetrwały w pierwotnej formie. Ciekaw jestem czy Kaczyńscy i jak "wyprą" się koalicji z Ojcem R. ( jezeli tego chcą) bo znając historię to poparcie nie było bezinteresowne. Jak za AWS-u było? Po 2 latach Radio M. mówiło o zdradzie. Teraz też tak będzie bo z zaproponowaną gospodarką sterowaną przez Państwo (''budowanie miejsc pracy"), ukrytymi socjalnymi podatkami, służbą zdrowia z centarali itd. zajedziemy faktycznie do IV Rzeczypospolitej - oby to nie była ostatnia w imię TKM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdEk45 Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.localdomain / 217.96.44.* 26.10.05, 09:05 A kiedy to Prezydent Lech Kaczyński był człnkiem AWS-u lub ZCHN-u? Coś ci się pokićkało ośle. Sformułowanie TKM wymyślił brat Prezydenta Jarosław i było to sformułowanie krytyczne w stosunku do AWS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:47 Przewodniczący Samoobrony nadal jest święcie przekonany, że, jak to swego czasu mówił, w Klewkach talibowie hodowali wąglika - a teraz głosami PiS został wicemarszałkiem Sejmu. Ale jaja. I to jeszcze nie koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JfU45 Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.localdomain / 217.96.44.* 27.10.05, 09:13 Przewodniczący Samoobrony i poseł Andrzej Lepper został wybrany przez liczną rzeszę obywateli Polski. Wypisywanie bredni o Klewkach itd. i odmawianie mu prawa bycia vicemarszałkiem sejmu jest przykładem, że niektóre ćwoki z tego forum niedorośli do demokracji. Sejm go wybrał więc jest członkiem Prezydium Sejmu. Ty pewnie nie byłeś wybierać a silisz się na głupawe komentarze i uzurpujesz sobie prawo do decydowania kto ma prawo pisatować jakieś stanowisko. Przestań czytać tę ścierę, czyli GW a zmienisz zdanie na bardziej obiektywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:23 Hitler tez był popierany przez rzeszę obywateli Rzeszy. Nie wspominając łukaszenki na którego głosował cały naród. I co? I o czym to swiadczy? Że idiotów w zależnosci od sytuacji można liczyć w milionach...JfU45 może zacznij czytać cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JfU45 Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.localdomain / 217.96.44.* 28.10.05, 08:35 A co ty czytasz? GW i oglądasz TVN-y? Bo te porównania Andrzeja Leppera, polskich jego zwolenników z Hitlerem i niemcami, są conajmniej niesmaczne. Uczyłeś się historii albo dawno albo z poradników dla aktywistów ZSMP i PZPR. Lepper w przeszłości rzeczywiście zachowywał się niewłaściwie. Teraz jest innym facetem i gada wcale niegłupio. To, że nie pasują to mendralom z PO to inna sprawa. Nie znaczy to jednak, że jestem zwolennikiem Leppera. Głosowałem na LPR i Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 08:19 nie!! słucham radia maryjana i patzrę z uwielbieniem w kaczorów!! powiedzał co wiedział!! baranie!! kryminalista jest marszałkiem sejmu!! widac że jesteś jednym z nich skoro pasuje ci recydywa!! hojarska, beger, leper banda złodzei co namieszała w głowach ludziom a teraz z tego korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yozeek Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.interblock.pl / *.interblock.pl 26.10.05, 23:41 po dzisiejszym dniu chyba czas zaczac sie wstydzic za ten wybor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:37 coraz bardziej podoba mi się PIS - są świetni nie dacą sobą pomiatać - tak trzymać chłopaki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygfryd Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:39 fakty.interia.pl/ziemkiewicz/news?inf=679359 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 28.10.05, 15:47 nic dadać, nic ująć. Lubię Ziemkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.localdomain / 217.96.44.* 30.10.05, 16:22 Z takim prezydentem to co nas moze jeszcze czekac?? Bo lepiej napewno nie bedzie. Chyba jedynie pozostaje czekać na koniec świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 21:10 Z Lechem czeka nas napewno dużo dużo lepsza przyszłość :)nareszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:03 fajnie że wygrali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesław Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 11:28 Po przyjęciu przez Sejm expose premiera Marcinkiewicza zapisz lub zapamiętaj takie dane jak:poziom bezrobocia,wysokość inflacji,wielkość wzrostu gospodarczego,stan długu wewnętrznego i zagranicznego - pozostawione przez rząd Marka Belki i co roku porównuj te dane.Jeżeli wskażniki te będą ulegały poprawie,bez względu na sympatie polityczne,będzie się nam lepiej żyło - a o to przecież chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdEk45 Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 10:04 Po co masz czekać. Walnij się dobrze zepem w ten głupi łeb i masz z czapy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 01 Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 10:39 Sadząc po wypowiedziach jednego z występujących tu gości,tak ciebie AdEk45,mam na myśli,cechuje go być może kultura śródziemnomorska ale z całą pewnością niska. Odpowiedz Link Zgłoś
ambra05 Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem 07.11.05, 11:22 A ja sie wcale nie cieszę! To raczej wstyd,że ktos taki bedzie rządził naszym krajem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Lech Kaczyński naszym Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:39 ambra05 wyjedź na Białoruś, tam będziesz zadowolona z rządzenia! Odpowiedz Link Zgłoś