Dodaj do ulubionych

Opłatek o Prezydenta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:52
Ale ścisk był na czwartkowym opłatku u prezydenta Tarnobrzega. Widać, iż
zbliża się kampania, bo prezydent Dziubiński zaprosił nawet byłych radnych. Po
części artystycznej nastąpiła wyżerka. Jednak brakło miejsc i żarcia.
Obserwuj wątek
    • Gość: zez Re: Opłatek o Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:32
      Rozumiem,że dla ciebie
    • Gość: onna Re: Opłatek o Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:46
      człowieku co Ty opowiadasz...!byłam niczego nie zabrakło ...było bardzo
      przyjemnie, nie wszyscy stawiają na wyżerkę. Miła atmosfera, uśmiechnięte
      buzie. A jeśli chodzi o byłych radnych zawsze byli zapraszani .. kiepskie masz
      informacje... pozdrawiam pa
      • Gość: mktwkr Re: Opłatek o Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 00:37
        witam,

no to mamy łącznika "z białym domem"...

co tam jeszcze słychać? jak Was mozna wesprzeć?

• Gość: obesrwer Re: Opłatek o Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 11:35
        No, widać, że Prezio potrafi zainwestować w swoją przyszłość... Mam nadzieję,
        że ie będzie się teraz tłumaczył, że brakuje pieniążków na to czy na tamto - bo
        na bibki zawsze jest...
        Ciekawe czy spotkanie opłatkowe musi ociekać aż takim przepychem, czyżby
        zaproszeni goście cierpieli głód i niedostatek? żeby trzba było ich napychać
        frykasami?
        Myślę, że to zła inwestycja i zły kierunek.
        Do roboty a nie do balów!
        • natiiiii Re: Opłatek o Prezydenta 09.01.06, 11:47
          No było nieźle, po tych kilkudziesięciu flaszkach premium...
          • Gość: prosfora Re: Opłatek o Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:56
            nie ma jak soczek na tych imprezkach.Przypomina to Tytanik.
            • Gość: kolo Re: Opłatek o Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 12:04
              Dziubinski przypomina Stalina skrzyżowanego z Łukaszenką. Tarnobrzeg rozjeb...
              a tu opłatki, kampania itp . Że spirala zadłużenia, że klub rozłóżony , zero
              pracy itp, itp. a my się bawimy.
              • Gość: JfU45 Re: Opłatek o Prezydenta IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:11
                Chyba lekko cię zamuliło. Od kiedy to Stalin i Łukaszenka opłatki organizowali czy organizują? Szczególnie Stalin.
                • Gość: Porównywacz Re: Opłatek o Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:31
                  Po wąsach chyba p[rzypomina? Tak mi się wydaje
    • dj_siewca Re: Opłatek o Prezydenta 10.01.06, 13:42
      Gość portalu: Bywalec napisał(a):

> Ale ścisk był na czwartkowym opłatku u prezydenta Tarnobrzega. Widać, iż
      > zbliża się kampania, bo prezydent Dziubiński zaprosił nawet byłych radnych. Po
      > części artystycznej nastąpiła wyżerka. Jednak brakło miejsc i żarcia.

Żarcie mają zwierzęta a ludzie jedzenie. Kiedyś ktoś napisał że na tym forum
      najwięcej jest plotkarzy. Zgadzam się z tym faktem. Każdemu urzędnikowi z UM (i
      nie tylko) potrafią tutaj dupę obrobić. Ja też nie lubię Pana Jana D. ale bez
      przesady.
    • Gość: :d Re: Opłatek o Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:30
      Uwielbiam szczere opłatki:D haha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka