Gość: Emees IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 00:00 Ludzie, jozek wrocił! cosik mizernie wyglada i na razie chodzi z podkulonym ogonem.cuś go chyba boli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojcio Re: Powrót rzecznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 07:16 pewnie łeb pacanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Powrót rzecznika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 07:53 milego dnia panie rzeczniku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arwena Re: Powrót rzecznika IP: 80.249.6.* 13.01.06, 08:15 No ale razem se swoja "Druzyna" dojdzie do siebie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gok Re: Powrót rzecznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:43 Jego Pan sie na niego gniewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JfU45 Re: Powrót rzecznika IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:20 Rzecznik Pan Józef Michalik nie jest mi bratem ani swatem, jednak te wątki na jego temat wydaje mi się tak samo fajne jak wypowiedzi na innych forach na temat Grzegorza Rasiaka lub Ryśka z Klanu. Trzeba być debilnym tumanem by w kółko poruszać bez istotnego powodu osobę rzecznika. Pamiętam gościa z czasów jak pracował w Siarkopolu. Kilka razy widziałem go w towarzystwie osób z zagranicy , z którymi rozmawiał biegle po angielsku. Równie biegle posługuje się komputerem. Umie pisać sensowne teksty. Więc o co chodzi tumanom atakującym go często? Myślę, że intelektualnie nie dorastają mu do pięt i to ich wkurza, więc w dziecinny sposób próbują mu dokuczyć. Szczególnie obrzydliwie znajduję uwagi o wyglądzie i sposobie ubierania. Myślę, że te uwagi robią ziomale, którzy noszą porcięta z krokiem poniżej kolan i rozumem w tym samym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Józef Michalik nie jest mi bratem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 19:09 Masz racje, jeżeli mu nie dorastasz do pięt, to przynajmniej możesz dać temu wyraz na tym forum. Będzie cię za to lubił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JfU45 Re: Józef Michalik nie jest mi bratem IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 19:14 No proszę. Jeden patafian nie wytrzymał i dał głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeszko Re: Józef Michalik nie jest mi bratem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:03 Norbi, napisz do mnie na gg, bo skasowala misie lista i nie mam cie w kontaktach. Odpowiedz Link Zgłoś
operka38 Re: Józef Michalik nie jest mi bratem 16.01.06, 11:32 Co za kretynski tekst...lepiej zajmij sie czyms pozytecznym, a nie wypisuj takich bania lukow na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubu Re: Józef Michalik nie jest mi bratem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 09:24 Czemu wszyscy najezdzacie na rzecznika ? cos mnie ominelo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: Józef Michalik nie jest mi bratem IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 10:54 Nic Cię nie ominęło. Grono idiotów z braku lepszych zajęć obrzuca gościa błotem, ale to przecież na tym forum norma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arwena Re: Powrót rzecznika IP: 80.249.6.* 16.01.06, 10:26 Drogi JFu45 Twoj wpis jest dla mnie niezrozumialy - to ze ktos gada po angielsku i ze biegle wlada komputerem i ze pisze przemowienia "z polotem" - to nie zadne mecyje w dzisiejszych czasach. Gloryfikacja rzeczy zwyczajnych i na dodatek bedacych obowiazakmi sluzbowymi Jozefa jest bez sensu. Ale kazdy wie jakie P. Jozef ma klopoty i dlatego nie powinien pelnic funkcji publicznej i reprezentacyjnej na dodatek - wtedy nie bylo tematu na forum i bylby spokoj. I daruj sobie - angielski i komputer to dzisiaj przedszkolaki maja w malym palcu. I nie obrazaj prosze piszacych na forum piszac o nich tumany, bo w prosty sposob sam sie do nich zaliczasz. A chyba kazdy ma prawo wyrazenia opinii - czarny plaszcz i piersiowka w kieszonce - jest moze i ok. ale nie dla rzecznika prezydenta miasta ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Powrót rzecznika IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 10:57 Wyrażania opinii...? Jeżeli to co dzieje sie na forum nazywasz wyrażaniem opinii, to to jest chyba jakaś kpina. To nie jest wyrażanie opinii tylko zwyczajne chamskie obgadywanie. Zastanawiam sie ilu z tych "wyrażających opinie" byłoby w stanie powiedzieć mu to co tu wypisują prosto w twarz. Sądzę, że niewielu a może żaden. Proponuję więc iść do prezydenta ze swymi uwagami, w końcu to on zatrudnia rzecznika. No ale przecież wygodniejsze jest anonimowe obrzucanie błotem rzecznika...A rzeczone "wyrazania opinii" są po prostu żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Powrót rzecznika IP: 62.233.195.* 16.01.06, 11:29 a na przykład norbert ma kłopoty z ulażnieniem się od komputera, bo cały czas pisze na forum pod różnymi nickami.Co ? nie może sprawować fuknkcji publicznej! każdy może mieć kłopoty na tle zdrowotnym, psychicznym itd. Odpowiedz Link Zgłoś
buta Re: Powrót rzecznika 16.01.06, 12:05 "Jaro", ale jesteś w błędzie Mastalerz nie rozstaje się z komputerem. Jak śpi, to stuka w klawiaturę. Jak je, też, jak jedzie do Rzeszowa, też naciska w klawisze. Stary - puk, puk, a tam pusto..................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Powrót rzecznika IP: 62.233.195.* 16.01.06, 12:43 Przecież to wiadome, jedyny sposób dotarcia do ludzi, dwóch działaczy partii (sic!) SDPL- chopaków z netu, jest właśnie przez fora i inne takie udogodnienia, to zakrawa na chorobe sierocą, uzależnienia od internetu :) pozdro dla grzech@ i NoRbi3go Odpowiedz Link Zgłoś
emka229 Re: Powrót rzecznika 16.01.06, 14:05 Przynajmniej nie są tak zacofani, jak ty "Jaro", walnij setkę jak rzecznik przed robotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JfU45 Re: Powrót rzecznika IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:16 Nie wiem jakie Józef ma kłopoty, choć twoim zdaniem wiedzą o nich wszyscy. Widocznie jestem ten jeden co nie wie. To co piszesz o czarnym płaszczu i piersiówce jest zwyczajnym chamstwem. Zaglądanie komuś do kieszeni i ocenianie ludzi poprzez barwę płaszcza jest tylko w twojej optyce normalne. To było normalne za "czerwonego". Napisz jeszcze coś o życiu osobistym i religii. Wiele osób nosi czarne płaszcze, w kieszeniach mają różne rzeczy. I co? To ich dyskwalifikuje? Wyjdź na mróz to może ochłoniesz. Jak nie to tylko dobry lekarz ci zostaje i prozac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arwena Re: Powrót rzecznika IP: 80.249.6.* 16.01.06, 14:18 JfU45 no comments....z calym szacunkiem, ale przesadziles. A to co napisalam, widzieli ludzie na ulicy i nikt tego nie wymyslil...nawet Tolkien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Powrót rzecznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:24 A ja go widziałam w sytuacji godnej pożałowania. I cos takiego potrafi przesłonić całą jego inteligencję ( której niestety wtedy nie zauważyłam ). Jest osobą na tzw. świeczniku i nie dziw się , że ludzi bulwersują jego ekscesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiarek Re: Powrót rzecznika IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:27 A co takiej robił w tej sytuacji? Bez portek latał czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Powrót rzecznika IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:28 A może Ci odmówił i dlatego tak się wściekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Powrót rzecznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 13:01 Ha, ha ale się ubawiłam . Fakt prawdziwy okaz męskiej urody i wszystkie na niego lecą . A poza tym nie wściekam się tylko komentuję częstą obecność tematu "rzecznik" na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Re: Powrót rzecznika IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 13:11 I tu masz rację. Dosyć na ten temat bo dalej nie warto o tym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni26 Re: Powrót rzecznika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 23:18 stęsnkniłem się za panem nareszcie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burak Re: Powrót rzecznika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 08:38 Nareszcie Odpowiedz Link Zgłoś