Gość: dziewuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:07 www.echo-dnia.com.pl/?mutacja=6 Gdzie jest poseł Stępień i Prezydentowa Kwaśniewska, która pochodzi z Wrzaw ? Poseł S. woził tam nawet ziemniaki tonami ... a teraz gdzie są ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adek451 Re: Szok !!!! 08.02.06, 10:59 Jak to gdzie. Kwaśniewska w etoli z norek i nie tylko, gzi się po Szwajcarii a poseł Stępień jak zwykle chodzi koło swoich spraw a umie to robić świetnie. To dzięki takim posłom jak Stępień wielu byłych ludzie z Siarkopolu łazi po śmietnikach i szuka odpadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szok !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:50 nie sądzisz,że powinno się najpierw zapytać miejscowego wójta i plebama ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Re: Szoq !!!! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:08 A nie gdaj, że Kwaśniewska pochodzi z Wrzaw ??? Tak tylko pytam, bo polityka mnie nie interesuje i nie jestem zwolennikiem ani pana X, ani Y, ani Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Szok !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:44 Dziewuszka , ty uważasz że to oni powinni pilnować niewyżytej pannicy ? A nie interesuje cie gdzie byli RODZICE ?! A ciebie , kto pilnuje ? Prezydent Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Szok !!!! IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 09.02.06, 22:11 Tak - pani Kwaśniewska pochodzi z Wrzaw ! Czy to takie straszne ? Ciekawe czy jak ktoś z was był " przy władzy " to też by sobie nie odłożył ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewuszka Re: Szok !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 10:35 nastąpiła pomyłka w linku do tej strony, chodziło mi o staruszkę mieszkającą w oborze we wsi Wrzawy, a nie o jakąś pannicę. Jesli kogoś uraziłam sorki :) Nie kojarzycie chyba w czym rzecz ale to wasz problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewuszka Re: Szok !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 10:36 artykół był zamieszczony 8 lutego na pierwszej stronie echa dnia Odpowiedz Link Zgłoś