Gość: pędzący jeleń IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:28 Ludziska, śmiga jakiś busik na trasie Tarnobrzeg-Kraków? Wiecie o takim połączeniu? Czy to tylko niezapełniona nisza rynkowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: bus Tarnobrzeg-Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:47 Śmiga i to kilka z tego co wiem. Ja jechałem kiedyś takim gdzieś koło siódmej z minutami, który jedzie z Tbg przez Sandomierz do Krk. Ale są też jakies inne z Zamościa chyba czy jakoś tak... Sprawdź sobie godziny odjazdów na przystanku koło dworca PKSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pędzący jeleń Re: bus Tarnobrzeg-Kraków IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 07:42 w takim razie pędzę, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwas Re: bus Tarnobrzeg-Kraków IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:36 ja widziałem tylko ten z Zamościa, jest o 4 rano. Znacie może jakieś powrotne połączenia wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyderca Re: bus Tarnobrzeg-Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:12 Zapytaj arona. Odpowiedz Link Zgłoś