Dodaj do ulubionych

Czemu darowano kasjerce?

21.02.06, 14:36
Czy ktoś wie, dlaczego kolejna afera w magistracie rozeszła się po kościach?
Dlaczego Pani kasjerka oddała kasę i pozwolono się jej samej zwolnić?
Obserwuj wątek
    • Gość: AdEk45 Re: Czemu darowano kasjerce? IP: 195.205.110.* 21.02.06, 18:42
      Jakieś szczegóły?
    • Gość: AdEk45 Re: Czemu darowano kasjerce? IP: 195.205.110.* 21.02.06, 18:42
      Jakieś szczegóły?
      • buta Re: Czemu darowano kasjerce? 22.02.06, 09:08
        Bo mama, córki - kasjerki pracuje w Wydziale Budżetowym...
        • Gość: baba Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:34
          Albo żeby nie zaczeła za dużo mówić, więc poszli na układ.
          • Gość: korupcja Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:11
            Powinna zostać ukarana to kolejny przykład na korupcje panująca w Urzedzie TBG . A wy mieszkańcy klaszcie temu dalej , pijcie śmierdzącą wode i módlcie sie oj módlcie!!!!Bo gronkowiec murowany!!!! A zanim sie obejżycie przyjdzie kara za niezapłacony rachunek ( który został już dawno zapłacony) i wy bez układów sie nie wywiniecie tylkoponiesiecie kare oj poniesiecie.
            Niech wreszcie ktoś zrobi z tym pożądek nawet i mastależ
            • Gość: gość Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:33
              Gdzie jest policja i prokuratura ? ale chyba te instytucje sa na garnuszku P. J. dziubinskiego zwykłego chłopa to szybko by ukarali i
        • babkaa Re: Czemu darowano kasjerce? 01.03.06, 21:26
          Dorotko dlaczego tak mało? Tylko 16 tys. stać cię na więcej przeciż !!!!!
          Dlaczego ta amatorka solarium jedzie na mamusinych względach? Pora zrobić z nią
          porządek , niech poniesie konsekwencje! Może telewizja np. TVN zainteresowała by
          się naszą gwiazdą lub RMF fm skoro tu nikt nie robi to co by z każdym z nas
          zrobili! Gdzie zwolnienie dyscyplinarne jeszcze przysługę dostała mając
          możliwośćć zwolnienia się
          !Kpina ! Gdzie Policja i Prokuratura bo na to są paragrafy ! Co ona sobą
          prezentuje - porażka !Nie popieram cwaniactwa , złodziejstwa , głupoty i
          patologii . MAMY NADZIEJE że już nie będziemy musieli oglądać tej gęby w
          sektorze państwowym
          . TARNOBRZEG.
    • Gość: kokon Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 23.02.06, 09:29
      a ile zdfraudowała czy dużo i na co poszło i skąd miała oddać?
      • natiiiii Re: Czemu darowano kasjerce? 23.02.06, 10:30
        Mama pracownica budżetu i finansów UM za nią oddała kasę (coś koło 16 tys.), a
        córka kasjerka z WYŻSZYM wykształceniem się sama zwolniła.
        • Gość: zainteresowana Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:27
          Czy to mowa o tej kasjerce ,,blond włosy i maska na twarzy ( za czesto chodzi
          na solarium),usta maluje na rózowo,nosi przykrótki sweterki spod ktorych wylewa
          sie bokami tłuszcz?
          Pytam bo nie jestem w temacie ,nic o tym nie słyszalam ,ale jesli to ta ,to ja
          znam (i unikam jak mogę ).
          • Gość: kokon Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 24.02.06, 17:07
            tak to ta sama i właśnie doszły mnie słuchy że z wcześniejszej pracy (PWSZ W
            TBG)też poleciała za kasę tylko to była kasa studentów za czesne
        • Gość: mktwkr Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:51
          ona nie ma wyższego wykształcenia!!!
    • Gość: sasa Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:17
      znalem ją wydawala się mila no ale wydawać się a być to nie to samo zlodzieji
      powinni tatuować jak byki i wszyscy by wiedzieli z kim ma się doczynienia.
      • Gość: zainteresowana Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:30
        Dzieki za odpowiedz,więc to przecudna Dorotka Sikora.Ciekawe ,gdzie teraz
        pracuje,może ktos juz wie?
        • Gość: kkkkk Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:21
          TSM
          • Gość: bruce Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.tvkdiana.net.pl 25.02.06, 09:31
            widzę że to chyba największa afera od czasów przekrętu bankowego skoro nawet
            stalowowolska "sztafeta" o tym pisze (nr:7 z 16 lutego)i musi mieć mamuśka
            niezłe układy skoro rzecznik Ańtończyk nie chce zdradzić kulisów sprawy a tak
            na marginesie to p.Sikora powinna dostać wilczy bilet skoro darowali jej
            prokuratora i taką przyjeli do TSM to wychodzi na to że tam jest przytulisko
            dla wszelkiego rodzaju złodziei a może nie wiedzą i warto byłoby ich
            poinformować kogo u siebie mają
            • Gość: aaa Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 10:11
              gdyby bylo inne prawo to by lapę ucieli tak żeby więcej nie sięgala po czyjąś
              kasę Um i tej szkoly w której wcześniej pracowala a teraz sięgnie po następną
              i powie , że musi brać bo ma kleptomanię i nik jej nic nie zrobi ludzie zgroza .
        • Gość: muminek Re: Czemu darowano kasjerce? IP: 80.51.159.* 25.02.06, 21:44
          pewnie darowano jej bo tak naprade to nic nie zrobiła i nie powinna oddawać tej kasy.Mam nadzieje że wszyscy ludzie którzy piszą takie bzdury są tak naprawde bez winy?
        • Gość: Bobek Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 20:57
          Ja tam nie wiem jak było z tą kasą, nie znam sprawy. Nie zdziwię się natomiast,
          jeśli zainteresowana pozwie Cię o naruszenie dóbr osobistych, poprzez podanie
          do publicznej wiadomości jej imienia i nazwiska.
          Dla jasności to nie znam tej pani i nic mnie ona nie obchodzi.
          Mnie też się nie podoba działanie wielu instytucji ale żeby tak od razu po
          nazwisku?
          Tyle co miałem do powiedzenia.
          • Gość: mktwkr Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:53
            a jako pracownik UM nie jest osobą publiczną?
    • Gość: muminek Re: Czemu darowano kasjerce? IP: 80.51.159.* 25.02.06, 21:51
      widać że nie masz co robić tylko zajmować się pierdołami.
      • Gość: gość Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 11:53
        Tyle się o tym mówi i pisze a na pewno wiedzą o tym prokuratorzy i policjanci wiec do cholery dlaczego nikt sie nie zajmie ta sprawa i jej nie wyjasni czy ktos popełnił przestępstwo czy tez nie, a może władze miasta skierują zawiadomienie do prokuratury lub na policję i chyba warto, bo niedługo juz rozpoczyna się kampania wyborcza i o tej sprawie może ktoś sobie ptzypomnieć
        • Gość: robert Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.tvkdiana.pl / *.tvkdiana.pl 26.02.06, 19:35
          no jeśli 16 tysięcy złotych to nic dla ciebie to pozazdrościć tylko że to były
          pieniądze tak naprawdę każdego z tu piszacych bo inkasowane jako różnego
          rodzaju podatek znaczki skarbowe opłaty komunikacyjne itp itd czyli babka nie
          dość że utrzymywana przez nas bo sfera budżetowa to jeszcze kradła pieniądze
          które powinny zmiejszć w mniejszym lub większym stopniu nasz dług publiczny(
          dziura budżetowa)
    • Gość: Lidka Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 09:02
      TSM? A co ONA tam robi???W kasie pracuje?!Czy podaje kawe prezesowi L.????!!!!!
      Z jednej poważnej instytucji wskoczyła do drugiej mniej powaznej.Bez komentarza.
      • Gość: lk Re: Czemu darowano kasjerce? IP: 80.51.159.* 27.02.06, 22:00
        Dobre wrażenie układowe i podaje siebie
        • Gość: gosc Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 06:52
          poza nia na bakier z prawem sa: zwiruk,brycki,uchanski,pijany policjant,ktory
          jako sprawce wypdku podstawil syna - i co ? i pis!
          • Gość: log Re: Czemu darowano kasjerce? IP: 195.205.97.* 02.03.06, 09:31
            Innych mogą oszukać, ale Pana Boga na pewno nie oszukają.
            • Gość: obserwator Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:09
              chyba wszyscy trochę przesadzacie nie jest tak żle ta pani jest jak janosik
              widziałem jej nazwisko na liście darczyńców szkoły nr.3
              • Gość: andrew Re: Czemu darowano kasjerce? IP: 80.51.159.* 03.03.06, 10:58
                a ile darowaŁA 1 ZŁOTY
    • Gość: Zły Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.interblock.pl / 80.51.159.* 07.03.06, 17:52
      Najgorsze jest to że ona chodzi i pierdo... że jest niwinna .Chyba coś na łeb
      jej padło.Chodzi w nowych adidasach (za co się pytam) powinni ręce przy samej
      dupie obciąć a na tablicy wywiesić że kradła złodziejka jedna .Chyba puszczę
      posta z linkiem i zdjęciem która to bo nie wytrzymam.Pozdrawiam wszystkich
      zdenerwowanych na bezradność.
      • Gość: gosc Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:16
        starczylo na adidasy,na dotacje dla szkoly/rozumiem,ze ucza sie tam jej
        dzieci/,niechybnie i na tace,i co ?
        a tak jak tu ktos wczesniej napisal-i pis
      • Gość: Zły Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.interblock.pl / 80.51.159.* 07.03.06, 19:33
        Opcja polityczna tu nic nie tłumaczy Pani Sikora ukradła pieniądze nie raz i
        nikt z tym nic nie robi .Myślę że pokazanie publicznie zdjęcia owej pani wzmoże
        czujność nawet w sklepie ż jedzeniem np.MAX albo KAUFLAND pozdrawiam wszyskich
        okradzionych
        P.S
        Nie dajcie się są jeszcze inne instytucje w których można domagać się praw
    • Gość: Zły Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.interblock.pl / 80.51.159.* 07.03.06, 19:33
      okradzionych
      P.S
      okradzionych
      P.S
      okradzionych
      P.S
      • Gość: dd Re: Czemu darowano kasjerce? IP: 80.51.159.* 07.03.06, 19:39
        wszyscy gadaja o niej a co z nim tzn mężem co on na to czyżbny nie wiedział co
        robi jego połowica ?
        • Gość: joker Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.com.pl / 80.51.159.* 07.03.06, 19:58
          ten dryblas niech się weznie lepiej do roboty bo tani szpan nie popłaca
          • Gość: olo Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:14
            czemu się czepiasz dryblasa ???
        • Gość: Tarnobrzezanka Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.chello.pl 31.03.06, 22:51
          weszlam na to forum przypadkiem... jako rodowita Tarnobrzezanka z z
          zainteresowaniem przeczytałam o tym co sie dzieje w najwazniejszych
          instytucjach naszego miasta...i doszłam do zacnego forum... przeraza mnie
          Państwa łatwość ferowania wyroków! nawet jesli ta Pani to ukradła to rozliczyła
          sie z tej sprawy! a wnioski o jej butach, wyglądzie czy iinych tego typu
          aspektach sa wysoce niesprawiedliwe i prymitywne. kwestia podania jej nazwiska
          zachacza o łamanie prawa a mieszanie do tej sprawy jej meza i ocenianie jego to
          juz szczyt wszystkiego!! rozumiem gorycz i poczucie niesprawiedliwosci bo tez
          takowe posiadam ... ale jesli tego wyzej wymieniona nie zrobiła to czy Ci
          wszyscy , którzy oczerniaja ja i jej rodzine beda w stanie powiedzieć
          przepraszam?? nie sadze!! na tego typu forach jestesmy anonimowymi postaciami a
          tą Panią obrzucilismy błotem... to smutne!! zycze jej i jej rodzinie siły by
          wzniesc sie ponad te prymitywne spekulacje!!
          • Gość: mktwkr Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:49
            ukradła - oddała. (jej matka)

o jakich spekulacjach mówisz?

to za kradzież nie należy się kara? nagana też nie?
            to znaczy, że mogę sobie na miesiąc ukraść coś z twojego mieszkania i w
            momencie gdy oddam, czy zrobi to ktos za mnie będę już rozgrzeszony?

kobieto!
            życze ci aby cie coś oświeciło przy okazji najblizszych swiat...

(a tak miedzy nami, szkoda slow na takie jak ty...)
          • Gość: mieszkaniec miasta Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:35
            czy to aby nie bliska krewna broniąca "dobrego" imienia kasjerki? krew mnie
            prawie zalała jak dostałem upomnienie za niezapłacony podatek od psa chociaż
            potwierdzenie zapłaty leżało w mojej szufladzie w domu
            • Gość: Tarnobrzezanka Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.chello.pl 24.04.06, 21:29
              drogi Współmieszkancu... gwarantuje Ci ze nie mam z ta pania nic wspólnego
              nawet nie wiem jak ona wygląda! a swoja drogą to chwała Ci ze płacisz podatki
              od psa bo niewielu to czyni!! Pozdrawiam Ciebie i czworonoga odemnie i mojego
              psiaka!!
    • Gość: Bobo Re: Czemu darowano kasjerce? IP: 80.54.16.* 01.04.06, 14:45
      Pamietam ja ze szkoly w PWSZ bo byla jej pracownica i studentka jednoczesnie.
      Ostentacyjnie nie chodzila za zadne zajecia /wyklady, ani cwiczenia/ na bokach
      chwalac sie, ze jako pracownica PWSZ ma z gory wszystko pozalatwiane, ale po
      roku, czy dwoch przestala pracowac w PWSZ, a czy te szkole wogole skonczyla to
      nie wiem .... - a smalec sie niezly wylewal z jej obcislych ubranek z mlodszej
      (i o 20 kg chudszej) :):):) siostry
      • Gość: semi Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.chello.pl 02.04.06, 15:55
        ona nie ma siostry!!
        • Gość: misiu Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 10:32
          z tego co wiem nie tylko ona była jednoczesnie studentka i pracownikiem
          mylicie osoby ludziska he he
          • Gość: Bobo Re: Czemu darowano kasjerce? IP: 80.54.16.* 03.04.06, 17:48
            nic nie mylimy, chodzi o Dorotke S - waga ciezka :) - a z mlodsza siostra to
            byla przenosnia i aluzja do jej obcislych ubranek :)
            • Gość: misiu Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 09:45
              a to była podpucha bo właśnie jest wszczęte postępowanie szczególnie w
              stosunku do osób które podają nazwisko tej Pani bo jak wiecie drodzy Państwo
              wszystko można sprawdzić

Powodzenia i cierpliwości bo to tylko kwestia czasu
              • Gość: mktwkr Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:08
                cyt:
                > a to była podpucha bo właśnie jest wszczęte postępowanie szczególnie w
                > stosunku do osób które podają nazwisko tej Pani bo jak wiecie drodzy Państwo
                > wszystko można sprawdzić
                >
                > Powodzenia i cierpliwości bo to tylko kwestia czasu

-----------------------------------
                - mala szkodliwosc spoleczna czynu.
                -----------------------------------

(...) mozna sprawdzic wiele - pod warunkiem, ze "gra jest warta swieczki"...

a kara sie nalezy za przekręty bezwzględnie! (z banicją włącznie :))

(tobie tez zycze powodzenia)

bo jak pewnie juz wiesz ciebie tez mozna "sprawdzic"
    • wacek83 Re: Czemu darowano kasjerce? 06.04.06, 19:19
      Wpadnijcie na Kwiatkowskiego to inaczej pogadamy Chamy zbolale!!!Nie macie sie
      czym zajac to do roboty bydlaki!!!
      • Gość: olo Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 09:06
        wacuś a kto się ciebie boi wyluzuj to nie te czasy cieniasie zresztą widzialem
        cię w akcji jesteś kiepski marne umiejętności.
        • Gość: gosc Re: Czemu darowano kasjerce? IP: 80.48.232.* 07.04.06, 09:38
          jaszczur 12 - do roboty!
      • Gość: mktwkr Re: Czemu darowano kasjerce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:10
        a gdzie dokladnie na tego Kwiatkowskiego? i kiedy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka