Dodaj do ulubionych

Ciąg dalszy sprawy basenu AWF

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 07:23
Na Karpińskim nic nie robi wrażenia. Nawet jak będzie miał zarzuty, jak
zostanie aresztowany to nie zrobi to na nim wrażenia. Oto śląski obraz
ogólnopolskiej hańby czerwonej bandy. Czemu Sejmik Śląski toleruje w dalszym
ciągu ten zarząd?
Obserwuj wątek
    • Gość: fikołek nasz kochany zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 08:39
      Na nich nic nie robi wrażenia. Jak na stadionie kupili trzy auta na
      zatrudnionych (jak twierdzą do przewożenia farby)30 ludzi to też nie robi to na
      nich wrażenia, . Tylko ta farba to pewnie jacyś główni(wszyscy święci)!!!
    • Gość: gość Re: Ciąg dalszy sprawy basenu AWF IP: 212.244.67.* 30.09.04, 09:08
      Działanie na szkodęęęęęę to stała taktyka Sergiusza K. Rzeczywiście nic nie
      robi na nim wrażenia. Pojkazał co potrafi w jednej INTERESUJĄCEJ SPRAWIE !!! -
      KRYMINALNEJ.
    • Gość: edi Re: Ciąg dalszy sprawy basenu AWF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 11:06
      O, nie wiedziałem, ze tam jest basen. Aż 2 baseny w pobliżu na Mikołowskiej.
    • Gość: Benek Re: Ciąg dalszy sprawy basenu AWF IP: 195.205.32.* 30.09.04, 12:02
      Wkońcu ktoś powinien zrobić porządek z tym ;pseudo specjalistą; od służby zdrowia,chyba już dość jest jego KOMPROMITACJI na każdym kroku począwszy od wyzywania radnych sejmiku PALANTAMI po bezprawne zabieranie pieniędzy osobom tak pokrzywdzonym przez los jakimi są niepełnosprawni.
    • Gość: monikawanda Re: Ciąg dalszy sprawy basenu AWF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:51
      Skandal goni skandal! Czarski "zawalił" sprawę przejęcia przez UM w Sosnowcu
      szpitala św.Barbary, teraz zabrano niepełnosprawnym ich pieniądze, a wszystko
      to bez jakichkolwiek konsekwencji w stosunku do pseudopolityków i
      pseudogospodarzy Śląska!
      Jesli tacy ludzie , jak wyżej wspomniani sami nie potrafią opuścic swoich
      stanowisk najwyższy czas na to, zeby prokuratura postawiła im zarzuty działania
      na niekorzyść obywateli i niedopełnienie obowiązków.
      Jestem inwalidą poruszającym sie na wózku i wiem jak cięzko zdobyć pieniądze na
      podstawowe rzeczy związane ze stanem zdrowia.Nie mogę wydostać sie z domu z
      powodu braku podjazdu do mojego bloku( koszt -70 tys.)Ponad 20 lat pracowałam
      jako rehabilitant i sprawy doptyczące inwalidów nie są dla mnie nowe i
      obce.PEFRON dofinansowuje potrzeby takich jak ja, ale kwoty są niskie i nie ma
      co się dziwić przy ogólnonarodowym braku pieniędzy na wszystko, ale jesli
      jeszcze dochdzi do tego KRADZIEŻ tych kwot - to już jest oburzające!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka