Dodaj do ulubionych

Co myślicie o firmie Bodar?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 19:04
Robią meble na zamówienie, strasznie niesłowni, nie dotrzymują terminów
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Oszuści !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 21:39
      mnie oszukalli, niesolidni, kiepscy w wykonaniu, jak zle zrobia ni kasy ni
      mebli, odradzam !!
    • Gość: korba Re: Co myślicie o firmie Bodar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 09:32
      Że nie słowni to prawda,ale zrobili mi piękną kuchnie .Było to 2 lata
      temu.Trzeba nimi od czasu do czasu wstrząsnąć.Jak bym robił to wziołbym ich
      znowu.
      • Gość: klientka Bodaru Re: Co myślicie o firmie Bodar? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:02
      • Gość: klientka Bodaru Re: Co myślicie o firmie Bodar? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:07
        przychylam się do opinii, że za słowni to nie są ale zrobili mi kuchnię (z
        bardzo pomysłowymi rozwiązaniami) ale nie tylko kuchnię i ze wszystkich ich
        wyrobów jestem bardzo zadowolona > W przyszłości również będę z ich usług korzystać
        .
    • Gość: szopik Re: Co myślicie o firmie Bodar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 09:07
      Robią bardzo ladne meble, ale strasznie nieterminowi i nieslowni. Mi zrobili piekna kuchnie, dwie szafy i stolik pod tv. Niestety, niedlugo mina 2 lata jak robia mi szafke do lazienki :)
      Wobec nich trzeba byc bardzo stanowczym i trzymac ich krotko.
    • Gość: pracownik Re: Co myślicie o firmie Bodar? IP: 217.96.44.* 22.07.06, 12:53
      jest beznadziejna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka