GoĹÄ: Gabi IP: 217.96.44.* 22.07.06, 13:00 Co o niej sądzicie, moim zdaniem działa super. Macie jakies pomysły jak ubogacić program????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: LOL Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 15:40 Nic ciekawego tam nie ma, w nieudolny sposób pokazują nawet to co się dzieje w mieście, ten młody redaktorzyna z Serbinowa w ogóle jest sztywny jak kloc. Mogliby zorganizować pare koncertów, które by później w całości pokazali w TV - to by mogło zainteresować widzów żądnych rozrywki... W ogóle odnoszę wrażenie, że TV Tarnobrzeg jest stłamszona przez lokalnych polityków. Kompletny brak obiektywizmu, nie mówi się o rzeczach, o których widzowie i mieszkańcy TBG chcieliby na pewno usłyszeć/zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Markus Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 16:28 Jeszcze się nie spotkałem na tym forum , żeby coś nie było krytykowane. Telewizja zła ,Prokuratura przekupna , policja za mało łapie przestępców ,Firmy wyzyskują , komary gryzą , urzędnicy piją , strażacy za długo gaszą pożary torfów , w Wiśle nie ma ryb , wszędzie śmiecie i brud , za dużo rond , za wysokie chodniki na Warszawskiej i biegną przez las , uczniowie wagarują i się nie uczą , dołek machowski niepotrzebny,itd. / a wszystko wina władzy lokalnej. Ludzie więcej optymizmu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jk475 Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg 26.07.06, 18:38 Ty LOL oczywiście zrobiłeś b.dużo. Myślę, że nie pracujesz, nie uczysz się, siedzisz przed komputerem i marudzisz. Zrób lepszą telewizję i pokaż tym z telewizji Tarnobrzeg, że jesteś gość. Na razie uważam Cię za pętaka, któremu pewnie gil u nosa dynda a mądrzysz się bo widziałeś lepsze telewizje, MTV itp. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LOL Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: 217.96.44.* 26.07.06, 19:43 Mylisz się, pracuję i sporo zarabiam, oczywiście nie w TBG, bo w tym mieście to prawie niemożliwe. Podtrzymuję natomiast swoje zdanie o TV TBG, bo jest to Amatorszczyzna przez duże A (jak widać), może myślą, że nie mają dla kogo się starać, ale dla mnie to jest potwarz - lekceważenie widzów i obywateli tego miasta. Nie wywołasz flame'a nazywając mnie pętakiem, tylko dlatego, że wyraziłem opinię z którą się nie zgadzasz :-) Jestem za stary na takie żarty, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Abacus Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 17:48 Niech pokażą jak robią l../miłość oralno genitalną/nie w przenośni tylko dosłownie takim Lenartą -jak to miało miejsce w wyd.specjanym- toż to wazeliniarze i lizydupy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Danko Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 18:54 Telewizja stoi na mizernym poziomie, niestety. Chca robic ujecia, na wzor tego co mamy w ogolnoposlkiej TV ale to wyglada fatalnie :(. Ta pani prowadzaco jest gruba i brzydka, i jezeli chca ja ukazac jako Pani redaktor to trzeba robic to na poziomie i z klasa, a nie pokazywac jej brzydkie grube nogi.. Dno. Naprawde. No i druga sprawa, lizodupy to trafne okreslenie! Przykre ale prawdziwe, co piatek te same gęby w wydaniu tydzien w miescie, czyli zapijaczony Dziubiński, Stasiak, no i wielmozny Uchański. I ciagle jakies uroczystosci, apele i ble ble, flaki z ojelem. :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lk Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 26.07.06, 19:23 ja bym to określił dosadniej,przynajmniej tak jak na zdjęciu poniżej: img486.imageshack.us/img486/1636/dupow322azypv1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luzak Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: *.eranet.pl 26.07.06, 21:18 niestety mam również zdanie że nie jest objektywna a mogła być gdyby był inny podział włąsnościowy. Jak zwykle miasto macza swe brudne łapy w tym biznesie i dla swego koryta blokuje rozwój dobrze zarządzana telewizją. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 20:34 zarabiają po 600 złotych więc się nie dziw że nic nie robią Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ezo Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 21:22 Ale taka praca przeciez nie jest dla pieniedzy tylko dla pasji, to jest celem najwazniejszym w tej pracy, a przynajmniej w Tarnobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: widzu Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: 80.54.24.* 27.07.06, 22:04 A ja tam ich lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka51 Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg 28.07.06, 09:29 dzieci wołają o chleb i mają pekate z głodu brzuszki, a ty im powiedz, że pracujesz dla pasji a nie dla pieniędzy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yamaga Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg 03.08.06, 01:27 e to nie telewizja ale raportowizna pokazują co się w mieście dzieje i tyle! apele, uroczystości-to się dzieje więc to pokazują chociaż ostatnio jakaś część kulinarna jest i muzyczna facet zajmujący się muzyka wg mnie do wymiany :-(((( inni niech się rozwijają, swoja drogą co chcecie zobaczyć-seriale??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: 80.48.232.* 03.08.06, 07:28 transmisję z ostatniej sesji Rady Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lolek Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 07:44 Jasne, ze transmisje z Rady Miasta, filmy, mecze, talk showy etc Odpowiedz Link Zgłoś
jozek_kieliszek Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg 03.08.06, 13:43 według mnie brakuje programu publicystycznego , czegoś w rodzaju przeglądu wydarzeń z całego tygodnia jak "7 dni świat" tylko w wydaniu lokalnym Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pomysl Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:49 Powinien być jakiś program interwencyjny. Jest problem, bierze się dwie strony "za mordę", każda może sie obronić żeby nie było że się kogoś oczernia, jakąś żyletę (miłą dla oka) do prowadzenia, jest dyskusja, spór, to zawsze przyciąga ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MTVT Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:16 A Tydzień w Mieście???? to jest przegląd z tygodnia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LOL Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: 217.96.44.* 04.08.06, 07:23 To jest jedyny program, który warto w tej telewizji obejrzeć, choć oczywiście na obiektywizm nie ma co liczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ferdek Re: Miejska Telewizja Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 08:06 A jak ma byc inaczej kiedy pieniadze dostaja od miasta? Mnie sie ten program podoba średnio choć i tak jest lepiej niż rok temu. Wole Muzyczny Tarnobrzeg, Kulturalny i Sport. Odpowiedz Link Zgłoś