Dodaj do ulubionych

Mastalerzow forum

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.09.06, 21:02
Albo Mastalerz sam pisze te posty albo wy w tarnobrzegu jesteście porypani.
To jest k... tak nudne że chce sie puscić pawia na tego Mastalerza i to
mastalerzowe forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anioł Re: Mastalerzow forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:31
      O widzisz Ciebie też mdli jak to czytasz. Masz rację. moje pełne poparcie.
      • Gość: again Re: Mastalerzow forum IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.06, 00:02
        Masz talerz?
        • Gość: gość Re: Mastalerzow forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 00:15
          popieram. co w w tej kampanii mastalerza jest nadzywczajnego? założył bloga i
          przepisuje najbardziej intrygujące kwestie z echa-dnia, poza tym wypisuje coś na
          forum. poza tym, że wytyka wszystko co złego dzieje się w mieście nic sam nie
          proponuje. co w tym fascynującego?
    • Gość: kizi Re: Mastalerzow forum IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.06, 07:01
      mam prośbę zróbcie go tym prezydentem Tbg. Wreszcie będzie miał jakieś zajęcie
      i przestanie okupować to forum
      • Gość: koy Re: Mastalerzow forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 07:59
        Znowu mania wielkości dała znać o sobie . W bloogu Pan Mastalerz napisał , że
        nie dano mu zabrać głosu na rozpoczęciu roku szkolnego.No bo niby z jakiej
        racji.Jest tylko przewodniczącym małej partii w Tarnobrzegu.Na rozpoczęciu roku
        szkolnego było dużo więcej osób bardziej ważnych , którzy również nie zabierali
        głosu.Zresztą co ten Pan ma wspólnego z oświatą w Tarnobrzegu i co ciekawego
        chciał powiedzieć uczniom / żeby głosowali na niego ? !!!!/.
        • Gość: gość Re: Mastalerzow forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:02
          A może barani łbie przyszło by ci do głowy że np był sponsorem - a kilku z nich
          zabierało głos...
          • Gość: kizi Re: Mastalerzow forum IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.06, 20:27
            Był tam zaproszony jako najbardziej płodny pisarz forum Gazety Wyborczej
        • madaszka-reaktywacja Re: Mastalerzow forum 06.09.06, 09:03
          Pomyśl za nim coś napiszesz...może nie był tam zapraszany jako przewodniczący
          partii.
          • sankaiii Re: Mastalerzow forum 06.09.06, 10:36
            Wolność słowa! Ale jest to dla mnie niezrozumiałe, Strach? Obawa? Przed czym?
            Co takiego mógł powiedzieć? życzyć piątek i szóstek ? Dziwne to wszystko.
    • scapolo Re: Mastalerzow forum 06.09.06, 23:35
      Proszę na bloga P.Mastalerza, tam się realizuj...
      • Gość: kizi Re: Mastalerzow forum IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.09.06, 07:51
        Dzięki za zaproszenie na blog Mastalerza. Nie chcę się ubrudzić
        • Gość: deżu Re: Mastalerzow forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:37
          Ktoś z zewnątrz nie rozumie tarnobrzeskich realiów, gdzie niepłacenie ZUS to
          niska szkodliwość, 1,55% alkoholu za kółkiem podobnie ,itd. Jedynie forum
          opiera się naciskom układu.
          • angorka1 Re: Mastalerzow forum 07.09.06, 08:56
            i tu jest pies pogrzebany ! Trzeba mówić o takich sprawach, które nas rażą !
            Nie podoba mi się to czy tamto, to głośno o tym powiedzieć, a nie siedzieć
            cicho bo i tak nic nie zmienię! Tak trzymaj deżu !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka