Gość: Jabutlon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:32 Oni mocno wierzą, a wiara czyni cuda !!!! www.ratujmytarnobrzeg.pl/gal_d/P8020044.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Wiara czyni cuda !!!!!!!!!!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.09.06, 09:12 Dlaczego 2-gi facet od prawej zasłania klejnoty? Boi się kopa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maroone Re: Wiara czyni cuda !!!!!!!!!!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.09.06, 00:31 > Dlaczego 2-gi facet od prawej zasłania klejnoty? A czy pierwszy od prawej jest kosmitą? Ma dziwne czułki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: Wiara czyni cuda !!!!!!!!!!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.09.06, 09:19 Gość pierwszy od prawej nazywa się Jan Korczak. Był Komendantem Wojewódzkim w Tarnobrzegu w okresie stamu wojennego. Te czółki służyły mu do kontaktów z Kiszczakiem, Jaruzelskim i KGB w Moskwie. W ten sposób dowiadywał się kogo z opozycji ma zamknąć. Teraz też wespół z tą czerwoną jaczejką będzie ratował nas przed robieniem głupstw, czyli zero demokracji, 100% zamordyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziaaa Re: Wiara czyni cuda !!!!!!!!!!! 26.09.06, 09:38 Wiara umiera ostatnia, będą wierzyć do samego końca...końca "układu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Wiara czyni cuda !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 11:40 To oni tak naprawde uratuja Tarnobrzeg ze szponow zla i niedobra !. Za ich Panowaniem beda szklane domy !. Ps. od czego w obecnej chwili trzeba ratowac Tarnobrzeg ?. Od inwestycji, od przebudowy ulic i poprawy bezpieczenstwa na drogach ?. Jak rozumiem dla RT to katastrofa ze beda nowe drogi i kanalizacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Wiara czyni cuda !!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 11:46 oczywiście, że czyni cuda i dlatego im się uda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: Wiara czyni cuda !!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:02 hehe - ale ekipa... juz oczami wyobrazni widze jak "dzwigają" Tarnobrzeg z otchłani... z drugiej strony, moze to: "ostatnia wieczerza"? (retoryczne;) albo "choć korytko małe - zmieścimy się wszyscy"? znak graficzny nad ich głowami to: 1) kotwica (statek, dno itd...) 2) takie nawiązanie do sowieckich patentów z sierpem i młotem 3) normalnie kolory ukraińskiej flagi ;) co to ma wspolnego z "ratowaniem Tarnobrzega"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtkwm Re: Wiara czyni cuda !!!!!!!!!!! IP: 80.54.16.* 27.09.06, 10:36 Chyba miałeś cięzki dzień, bo takich głupot to w życiu nie czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bellfair one Re: Wiara czyni cuda !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 10:55 Myślę, że niepotrzebnie obrażacie kandydata lewicy. Klimat polityczny w kraju i mieście jest taki że nie ma on szans na nawiązanie równorzędnej walki, gra toczyć sie będzie do jednej bramki, ale w następnych wyborach - kto wie.Kampania prezydencka mieć będzie ze względu na powyższe mizerny charakter, nikt w końcu nie będzie wyrzucał pieniedzy w błoto za to radni naprawdę musza sie postarać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: Wiara czyni cuda !!!!!!!!!!! IP: 80.48.232.* 27.09.06, 12:12 ktoś tu dobrze napisał:"ostatnia wieczerza" - z tym,że będzie miała miejsce 11 listopada,przed ostatecznym zwycięstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fachowiec koryto jest duże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:15 wystarczy do następnych wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bellfair one Re: koryto jest duże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:14 To normalne ze bronicie swojego kandydata ale fakty sa nieubłagalne - w tych wyborach wszystkie asy ma Dziubiński czy to się podoba czy nie. Chodzi o to żeby w wyborczej walce nie przekroczyć pewnych granic bo po 12 listopada nadal bedziemy tu mieszkać, pracować i uczyć się. Odpowiedz Link Zgłoś
dzialaczsld Re: koryto jest duże 27.09.06, 15:35 Nie wiem skąd taka teza, samorząd to nie polityka, którą widzisz w sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bellfair one wiara czyni cuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:04 Odpisuję późno ale byłem poza miastem. W skrócie : 1. Dziubinski ma poparcie całej prawej strony z wyjątkiem Platformy która w Tarnobrzegu jest ugrupowaniem marginalnym. 2. Lewica jest podzielona. 3. Kampania wyborcza RT prowadzona jest fatalnie,nie widać pozytywnego programu a ludzie mają dosyć agresji i opluwania innych. Atakowanie miejskich inwestycji to chybiony pomysł, najgorszym jednak pomysłem był blog.Wystarczy sprawdzić ile spadło poparcie dla Marcinkiewicza po publikacji jego osobistych zwierzeń, to zawsze powoduje utratę części autorytetu. 4.W miarę publikacji sondaży przedwyborczych niezdecydowani przenosić się będą do obozu potencjalnego zwycięzcy. 5. Subiektywne - miażdżąca większośc moich znajomych chce głosować na obecnie urzędujacego prezydenta i myślę że jest to grupa dosyc reprezentatywna. Odpowiedz Link Zgłoś
dzialaczsld Re: wiara czyni cuda 29.09.06, 13:04 - kampania jeszcze nie zaczęła się na dobre, więc ocena o złej kampanii RT jest nadwyrost przesadzona; - Jan Dziubiński skompromitował się wielokrotnie w ciągu ostatnich 4 lat rządów; - moja grupa znajomych zagłosuje na Norberta Mastalerza, bo jest on gwarantem zmian, anie stagnacji; -lewica była w Tarnobrzegu podzielona już 4 lata temu, tajne wspieranie Władysława Stępnia urzędującego Prezydenta; tylko że wtedy nikt nie bał się Norberta; - sondaż jest tylko sondażem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie sld Co zrobi Mastalerz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:28 Skoro NM był na znacznie wyższym stanowisku, tj. marszałkiem województwa podkarpackiego - i nie zrobił dla Tarnobrzega praktycznie NIC !!!, to o jakich zmianach piszesz? Chyba tylko w urzędzie miasta i podległych spółkach. Jak chcesz, żeby pójść na wybory i zagłosować na niego to napiszcie konkrety, np: 1. w TSSE znajdę 2 poważnych inwestorów (i nie jak do tej pory inwestujących pod Wrocławiem) 2. Wybuduję obwodnicę miasta 3. Miasto przekaże za symboliczne pieniądze teren pod budowę osiedla (bloku lub domków) Litości - konkretów. Napisać, że będą zmiany to i ja mogę. A tak to obietnicy dotrzyma - zmiany będą: zmieni się prezydent, rzecznik, itd. Realizacja obietnic 2 dni po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
operka38 Re: Co zrobi Mastalerz 29.09.06, 15:04 Prezntacja programu odbędzie się publicznie, po co mówić/pisać o hasłach na plotkarskim forum gazety.pl. W trakcie wicemarszałkowania do Tarnobrzega "płynęły" środki finansowe z UE, to dzięki Mastalerzowi jest sala sportowa w SP na Mokrzyszowie, basen kryty OSiR, ODŁUŻONNY SZPITAL, zakupiony sprzęt ratunkowy itd. Jak zwykle beszczelny brak kompetencji, przemawia przez ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bellfair one Re: Co zrobi Mastalerz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:06 I o to właśnie chodzi zamiast obrzucania błotem niech się zacznie walka na programy, nawet na obietnice czyli na coś co kiedys mozna będzie rozliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-działacz SLD Re: Co zrobi Mastalerz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:37 tylko tyle zrobił... no to bez sensu go wybierać, przy takich możliwościach, poparciu władzy - niech jedzie do kielc i uczy się, jak to się tam robi i to niezależnie od tego czy rządzi LPR czy SLD. I TAK POWINNO BYĆ !!! A co do prezentacji - to niech to będzie i na forum. Przecież wszyscy powinni wiedzieć co który kandytat proponuje i jakie ma plany. Mnie interesują konkrety, a nie obrzucanie się przez kandydatów błotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Do operki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:41 Środki płynęły z UE - tylko chyba nie na te konta co trzeba; a co do UE - to wnioski o dofinansowanie składa urzad miasta. I kto tu jest niekompetentny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doada Re: Do operki IP: 80.54.16.* 29.09.06, 15:51 To czego teraz te wnioski przepadają jeden po drugim, odpowiedz sobie na pytanie, aile zrobił Jan Dziubiński przez trzy lata kadencji (ostatni rok) jest zawsze w jego wykonaniu "pokazem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Do operki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:17 a czy ja uważam, że JD to dobry kandydat. Zauważ, że stosujesz jedynie metodę opluwania innych, zamiast konkretu co NM może zrobić. A tak przy okazji wystarczy porównać jakie osiągnięcia mają sąsiednie miasta, aby oceniać skuteczność wniosków. Poza tym to określ się: kto odpowiada za pieniądze unijne Niestety u nas jest tak jak kiedyś JK Mikke mówił przy innej okazji: wybór między Dżumą a Tyfusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Re: Do operki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.09.06, 21:09 I małe sprostowanie - wniosek o remont basenu został złożony do ówczesnego wicemarszałka Stasiaka, środki jedynie przyszły później. Odpowiedz Link Zgłoś