Gość: zmartwiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:40 ze Norbert gdy zostanie prezydentem zlikwiduje polaczenie autobusowe Tarnobrzeg <--> Londyn ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościówka Re: czy to prawda ??? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.10.06, 18:43 N.Mastalerz ma swojego bloga, więc zapytaj się tam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adek451 Re: czy to prawda ??? 02.10.06, 19:01 Mastalerz może najwyżej zlikwidować połączenie lodówka-gęba, co mu wyjdzie na zdrowie. Na oko ma ze 30 kg nadwagi. Ja mam 25. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: czy to prawda ??? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.10.06, 19:04 Może pozwoli nam jeździć do Nowej Dęby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomek :d Re: czy to prawda ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 21:06 Wogóle niepozwoli nam nigdzie wyjeżdżać będziemy siedzieć tylko w domach. Nie traktujcie go jak zło bo go wogóle nie znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: czy to prawda ??? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.06, 06:56 ..a on taki biedny. Prawie jak Don Kichote - niekochany, nierozumiany, naśmiewany... ... słowem Walczący z Autobusami. Odpowiedz Link Zgłoś
pismak5 nie przesadzajcie 03.10.06, 08:47 dla mnie nm jest złym kandydatem, bo nie ma zaplecza (sorki - ma ale na takich ludziach trudno bugować przyszłość) ale bez przesady - jeszcze trochę i napiszecie, że będzie walczył ze szczotekczami do zębów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neofita Re: nie przesadzajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:34 właśnie dlaczego NM nie opisał na swoim blogu kwestii używania szczotek w ogóle ,ze szczególnym uwzględnieniem szczotek kloacznych , oraz swojej roli w zwalczaniu( promowaniu) ( niepotrzebne skreślić!) używania ww , UCIESZYŁEM SIE WIDZĄC PLAKACISKO - NM WYJEŻDŻA DO LONDYNU!!!! PO CHWILI PRZYSZŁA REFLEKSJA - "TAM NIE MA "RUCHU" - CO ON TAM BĘDZIE ROBIŁ , PRECIEŻ JAKO "POLYTYK" ON GÓWNO UMIE..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: nie przesadzajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:45 Neofita: nisko i żenujący poziom wypowiedzi... Masz coś do MN to wal u niego na bloogu a nie zaśmiecaj swoimi wypocinami forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: nie przesadzajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:48 Mam takowe przemyślenie: otóż co tylko zrobi Norbi to już oponenci polityczni walą drzwiami i oknami na forum i opisują to... Coś z Waszymi mózgami jest nie tak - w te\n sposób tylko mu naganiacie publikę w myśl zasady : ważne że piszą a co to już nieważne, wtedy wiadomo że istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
e-motka Re: nie przesadzajcie 03.10.06, 11:53 Do neofita: łatwo jest kogoś oczerniać, może pochwalisz się swiomi osiągnięciami, co ty takiego potrafisz, umiesz, co osiągnąłeś, no dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
angorka1 Re: czy to prawda ??? 03.10.06, 12:02 Bilbord odzwierciedla rzeczywistość, tylu młodych ludzi nie widząć dla siebie innej przyszłości już wyjechało...czy nie jest tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koroner Re: czy to prawda ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 12:16 dobrze pomyslany bilbord, celnie lokalizuję podstawową bolaczke miasta, urzędujący prezydent może sie tylko pochwalić drogami i rondami na kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
pismak5 co zrobili stępień z norbim 03.10.06, 13:05 A co zrobili poseł Stępień i jego młody uczeń aby ratować Tarnobrzeg. Zamknęli siarkopol i zamiast mieć jak w Bełchatowie czy Łęcznej młodzi muszą wyjeżdzać do Anglii. To właśnie dzięki WAM, a teraz bilbordy - umieście na nich siebie i wyjazd do Londynu na zmywak Odpowiedz Link Zgłoś