Dodaj do ulubionych

czy to prawda ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:40
ze Norbert gdy zostanie prezydentem zlikwiduje polaczenie autobusowe
Tarnobrzeg <--> Londyn ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gościówka Re: czy to prawda ??? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.10.06, 18:43
      N.Mastalerz ma swojego bloga, więc zapytaj się tam!!!
    • adek451 Re: czy to prawda ??? 02.10.06, 19:01
      Mastalerz może najwyżej zlikwidować połączenie lodówka-gęba, co mu wyjdzie na zdrowie. Na oko ma ze 30 kg nadwagi. Ja mam 25.
      • Gość: emigrant Re: czy to prawda ??? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.10.06, 19:04
        Może pozwoli nam jeździć do Nowej Dęby...
    • Gość: Ziomek :d Re: czy to prawda ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 21:06
      Wogóle niepozwoli nam nigdzie wyjeżdżać będziemy siedzieć tylko w domach. Nie
      traktujcie go jak zło bo go wogóle nie znacie.
      • Gość: ziomal Re: czy to prawda ??? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.06, 06:56
        ..a on taki biedny.
        Prawie jak Don Kichote - niekochany, nierozumiany, naśmiewany...
        ... słowem Walczący z Autobusami.
        • pismak5 nie przesadzajcie 03.10.06, 08:47
          dla mnie nm jest złym kandydatem, bo nie ma zaplecza (sorki - ma ale na takich
          ludziach trudno bugować przyszłość) ale bez przesady - jeszcze trochę i
          napiszecie, że będzie walczył ze szczotekczami do zębów ...
          • Gość: neofita Re: nie przesadzajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:34
            właśnie dlaczego NM nie opisał na swoim blogu kwestii używania szczotek w
            ogóle ,ze szczególnym uwzględnieniem szczotek kloacznych , oraz swojej roli w
            zwalczaniu( promowaniu) ( niepotrzebne skreślić!) używania ww , UCIESZYŁEM SIE
            WIDZĄC PLAKACISKO - NM WYJEŻDŻA DO LONDYNU!!!! PO CHWILI PRZYSZŁA REFLEKSJA -
            "TAM NIE MA "RUCHU" - CO ON TAM BĘDZIE ROBIŁ , PRECIEŻ JAKO "POLYTYK" ON GÓWNO
            UMIE..."
            • Gość: jajo Re: nie przesadzajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:45
              Neofita: nisko i żenujący poziom wypowiedzi... Masz coś do MN to wal u niego na
              bloogu a nie zaśmiecaj swoimi wypocinami forum...
              • Gość: waldi Re: nie przesadzajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:48
                Mam takowe przemyślenie: otóż co tylko zrobi Norbi to już oponenci polityczni
                walą drzwiami i oknami na forum i opisują to... Coś z Waszymi mózgami jest nie
                tak - w te\n sposób tylko mu naganiacie publikę w myśl zasady : ważne że piszą
                a co to już nieważne, wtedy wiadomo że istnieje...
            • e-motka Re: nie przesadzajcie 03.10.06, 11:53
              Do neofita:
              łatwo jest kogoś oczerniać, może pochwalisz się swiomi osiągnięciami, co ty
              takiego potrafisz, umiesz, co osiągnąłeś, no dalej?
    • angorka1 Re: czy to prawda ??? 03.10.06, 12:02
      Bilbord odzwierciedla rzeczywistość, tylu młodych ludzi nie widząć dla siebie
      innej przyszłości już wyjechało...czy nie jest tak?
      • Gość: koroner Re: czy to prawda ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 12:16
        dobrze pomyslany bilbord, celnie lokalizuję podstawową bolaczke miasta,
        urzędujący prezydent może sie tylko pochwalić drogami i rondami na kredyt.
        • pismak5 co zrobili stępień z norbim 03.10.06, 13:05
          A co zrobili poseł Stępień i jego młody uczeń aby ratować Tarnobrzeg. Zamknęli
          siarkopol i zamiast mieć jak w Bełchatowie czy Łęcznej młodzi muszą wyjeżdzać
          do Anglii. To właśnie dzięki WAM, a teraz bilbordy - umieście na nich siebie i
          wyjazd do Londynu na zmywak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka