Dodaj do ulubionych

Co łączy TPP z PZPR

13.10.06, 10:40
Odpowiedź: Panowie Wiącek, Skoczylas, Lubas.

Czy znacie jeszcze takie inne kolidacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: maliszka Re: Co łączy TPP z PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:47
      Znam LPR i SDPL-pan Wałcerz
      • Gość: wiesz kto do Madaszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:28
        Gdybyś wtedy nie wyjechał, albo gdybyś wrócił - przecież można - byłbyś
        wiarygodny, a w roli gwiazdy forów i sumienia internetu jesteś mało
        przekonujący.
        • cenzooor wstyd byłych aparatczyków 13.10.06, 15:11
          Nie ładnie parę osób wstydzi się swojej przeszłości, mienią się teraz w barwach
          prawicowości.
    • Gość: Cze Re: Co łączy TPP z PZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 19:31
      Dziubinski - ZSL(przybudówkaPZPR).
      • Gość: koledzy Re: Co łączy TPP z PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 08:09
        Grzesiu Lipcu, ja wiem.. musi byc kontratak, ale naprawde wiedz o tym ze zle
        troszke ze swoja kariere rozwijasz u Norbiego.. gdzie indziej zrobil bys wiecej
        pozytku, a tak to jestes z gory skazany na porazke :(, ale przyznam ze imponuje
        mi Twoja wiara w zwyciestwo Mastalerza.... jak Ty to robisz ?? to naprawde
        godne podziwu !
        • Gość: ula Re: Co łączy TPP z PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 09:07
          Grzesiu jest pełen wiary i samozaparcia i w podzięce jest na 9 miejscu na liście
          • pismak5 Re: Co łączy TPP z PZPR 14.10.06, 10:11
            robicie sensację - a co powiecie o Kuroniu, Geremku - też zdrajcy???
          • Gość: kolega Re: Co łączy TPP z PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 11:48
            Może mu odpowiada to miejsce, to nie wybory do sejmu gdzuie liczy się pozycja,
            tylko właśnie wiara w końcowy sukces.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka