madaszka-reaktywacja 13.10.06, 10:40 Odpowiedź: Panowie Wiącek, Skoczylas, Lubas. Czy znacie jeszcze takie inne kolidacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maliszka Re: Co łączy TPP z PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:47 Znam LPR i SDPL-pan Wałcerz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesz kto do Madaszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:28 Gdybyś wtedy nie wyjechał, albo gdybyś wrócił - przecież można - byłbyś wiarygodny, a w roli gwiazdy forów i sumienia internetu jesteś mało przekonujący. Odpowiedz Link Zgłoś
cenzooor wstyd byłych aparatczyków 13.10.06, 15:11 Nie ładnie parę osób wstydzi się swojej przeszłości, mienią się teraz w barwach prawicowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cze Re: Co łączy TPP z PZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 19:31 Dziubinski - ZSL(przybudówkaPZPR). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koledzy Re: Co łączy TPP z PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 08:09 Grzesiu Lipcu, ja wiem.. musi byc kontratak, ale naprawde wiedz o tym ze zle troszke ze swoja kariere rozwijasz u Norbiego.. gdzie indziej zrobil bys wiecej pozytku, a tak to jestes z gory skazany na porazke :(, ale przyznam ze imponuje mi Twoja wiara w zwyciestwo Mastalerza.... jak Ty to robisz ?? to naprawde godne podziwu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Co łączy TPP z PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 09:07 Grzesiu jest pełen wiary i samozaparcia i w podzięce jest na 9 miejscu na liście Odpowiedz Link Zgłoś
pismak5 Re: Co łączy TPP z PZPR 14.10.06, 10:11 robicie sensację - a co powiecie o Kuroniu, Geremku - też zdrajcy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Co łączy TPP z PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 11:48 Może mu odpowiada to miejsce, to nie wybory do sejmu gdzuie liczy się pozycja, tylko właśnie wiara w końcowy sukces. Odpowiedz Link Zgłoś