Gość: dżodżo IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.06, 10:23 ciekawe jacy ludzie zasilą szeregi silnego komitetu "RATUJMY TARNOBRZEG", mam nadzieję, że znajdzie się tam dużo młodych ludzi odważnych i potrafiących działać a nie starych pryków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angelika Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 10:49 Grzegorz Lipiec bedzie ratował osiedle Dzików, tylko nie wiem z ktorej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokacja Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 11:16 gdzies na jakiejs stronie podana jest iinformacja kto startuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.06, 12:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też wiem Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.06, 12:25 MARCIN BERNYŚ Z OKRĘGU NR 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryk Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:21 piotrmajer.siecplay.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety... dziadki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 14:07 Na pierwszych miejscach list stare dziadki rodem z komuny. Młodzi na tyłach. Temu komitetowi już podziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: dziadki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 14:18 powiedz mi co mlodzi zrobia oprocz tego, ze juz im odbija (przyklad ; Lipiec i Matyka) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lodziaaa Re: dziadki... 14.10.06, 21:19 Odbija?? Przecież to w młodych nadzieja, dosyć już tej (bez)Rady Starców, nieco świeżości. Przyda się to miastu. Błędy są wpisane w działanie, kto nie działa, nie popełnia błędów. Życze im jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczony Re: dziadki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 21:51 mlodziezy, zaczac trzeba od zamiatania, by sie czegos nauczyc. Wy chcecie szybko do wladzy ktora tak chetnie krytykujecie, az strach pomysle idac Waszym tokiem myslenia, czy pomowienia ile perfidnych ukladow stworzycie. Pamietajcie nie majac szacunku do ojcow sami stajecie sie zerami. Nie zaczynajcie od chamstwa. Mow o sobie a nie o innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: dziadki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:01 ukazały się listy kandydatów WspOlny Tarnobrzeg-najokazalej wyglądają w okręgu nr 4,to są listy tylko dla uprzywilejowanych,czy łapanka się nie powiodła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i macie Re: dziadki... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.10.06, 16:25 www.ratujmytarnobrzeg.pl/index.php?a=lista Odpowiedz Link Zgłoś
pismak5 Tarnobrzeska młodzież 18.10.06, 13:36 Młodzieżówka lewicy Okręg I (Serbinów, Centrum): 1.Ufniarz Wiesław Stanisław 2.Korczak Jan 3.Furgał Witold Okręg III (Wielopole, Siarkowiec): 1.Banaszak Stanisław Kazimierz 2.Rzepecki Władysław Józef 3.Czub Zofia Nazywacie swój komitet RATUJMY TARNOBRZEG - a co robiliście do tej pory będąc radnymi przez tyle lat. Skoro lewica ma swój elektorat to niech reprezentują ją młodzi ludzie , którzy chcą coś zrobić, a nie ci sami ludzie, którzy od wielu lat rządzą z efektami jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Tarnobrzeska młodzież IP: 80.48.232.* 31.10.06, 08:25 "pismak5" bądź tak uprzejmy i przypomnij kiedy to w ostatnich 16 latach w naszym mieście rządziła lewica ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Re: dziadki... IP: 195.150.225.* 05.11.06, 16:10 hm co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
cruncher Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star 18.10.06, 13:52 Niedoinformowani jesteście. Młodzież proszę bardzo: najmłodszy kandydat w mieście Grzegorz Lipiec, Zderski Ziemowit, Konefał Bogusław, Bernyś Marcin, Wójtowicz Anna. Badaj całość a nie wybrane elementy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: 80.48.232.* 18.10.06, 14:02 Poza w/w dodaj: Krzysztof Gilarek, Piotr Majer, Dariusz Leśniak - naliczyłem ponad 10 nazwisk- mało, kto da więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
pismak5 młodzi - raz jeszcze 18.10.06, 14:36 dlatego napisałem, że powinni startować młodzi. Obok pięknej wyliczanki, którą zrobiliści wypiszcie od razu miejsca na listach, które zajmują. Poza Mastalerzem wszyscy pod koniec list Jeszcze raz apeluję - niech młodzi zmieniają Tarnobrzeg, zarówno z lewicy jak i z prawicy Odpowiedz Link Zgłoś
pismak5 Re: młodzi - raz jeszcze 18.10.06, 15:00 Może się czepiam ale naskoczyliście na mnie, więc odpowiadam: Średnia wieku kandydatów ratujmy tarnobrzeg okręg nr 1 = 52,58 lat. Takie są fakty. Jeszcze lepszy jest wspólny tarnobrzeg - średnia 57,71 PO i Samoobrona zgłosiły młodzieżówki - średnie 45,18 i 47,4 lat Chciałoby się napisać wybierzmy przyszłość - ale się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: młodzi - raz jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:07 a gdzie masz listy samoobrony ? Odpowiedz Link Zgłoś
natiiiii Re: młodzi - raz jeszcze 18.10.06, 16:10 Przecież miejsce na listach w wyborach większościowych nie ma większego znaczenia. Policz wszystkie średnie wieku, pokaż ilość młodych poniżej 35 roku życia, RT - 13 I TRZEBA NA NICH STAWIAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
pismak5 Re: młodzi - raz jeszcze 18.10.06, 16:29 Listy wszystkich kandydatów można sprawdzić na stornie PKW wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoPowiat.html?id=182000&type=0 Odpowiedz Link Zgłoś
pismak5 Poprawka 18.10.06, 16:33 właściwy link wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoPowiat.html?id=186401&type=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byłem skłonny Re: Poprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 17:01 Byłem skłonny głosować na Ratujmy Tarnobrzeg , ale jak przeczytałem listy kandydatów to doszłem do wniosku , że nie ma sensu.Po co tu są Korczak najmniej konkretny a najbardziej gadatliwy i upierdliwy radny , Golik , Banaszak,Czub , Furgał jeszcze ujdzie .Młodzi z tej listy nie mają żadnych szans ,są mało znani i słabo zorientowani w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yestem Re: Poprawka IP: 80.54.16.* 18.10.06, 17:52 Uważam, że młodzi mają szanse na każdej liście, czy RTBG, czy PO czy PiS. Zycze im szczescia, a swojego kandydata mam i na mój głos może liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ashalop Re: Poprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:53 Nie ma dobrych mlodych kandydatow to nie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
pismak5 Re: Poprawka 19.10.06, 09:13 dlaczego piszesz, że nie ma - a znasz ich. tak się złożyło, że trudno znaleźć cokolwiek o nich w necie, bo poza rt nie widzę ich na forum. Kilku znam osobiście, dzięki temu wiem co prezentują. Szczerze wolę wybierać pomiędzy Leończykiem, Stopą, Migaczem a Lipcem niż towarzyszami Uzielem, Zychem, Pietrowem, Lenartem i Ufniarzem. Ci starzy już byli i doprowadzili to tego w jakiej sytuacji jest nasze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prometeusz Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.prz.edu.pl 30.10.06, 23:27 Głosujcie na młodych, jesli oni niczego nie zrobią, to kto!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: 80.48.232.* 31.10.06, 08:23 niezła lista,doświadczeni oraz młodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Poupal Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:33 Młodzi lewi a starzy obrobieni z góry na dół czerwonką/ostra biegunka z wydalaniem krwi i śluzu/smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj ok Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.11.06, 20:38 www.ratujmytarnobrzeg.pl/index.php?a=program Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziaba Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:29 Słaby program :-( ale faktycznie nikt nie przedstawia dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.11.06, 16:42 www.ratujmytarnobrzeg.pl/plak/okr2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.11.06, 15:40 dla mnie ok Odpowiedz Link Zgłoś
ratujmy_tarnobrzeg Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star 06.11.06, 15:41 to nie program - to marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
cruncher Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star 06.11.06, 17:35 Lepiej głosować na TPP: ZŁODZIEI, osoby z wyrokami na koncie itd. a program TPP to są pobożne życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejej Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.06, 16:44 duży plus dla ratujmy tarnobrzeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obioktywista Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:32 Kto zbieranina UBoli ,lewych doktorków/Furgoł/i młoda popłuczyna po komunie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subiektyw Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:34 Obioktywisto! Piszesz naprany, więc trzeba Ci wybaczyć , może jak wytrzeźwiejesz to odszczekasz... skąd wiem ? na kilku wątkach podwójnie wysyłasz te same posty , z takimi bykami że głowa mała Czyżbyś był w pracy w UM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obioktywista Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:32 Kto zbieranina UBoli ,lewych doktorków/Furgoł/i młoda popłuczyna po komunie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: 80.48.126.* 07.11.06, 21:18 nadal nie wytrzeźwiałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wójt Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:33 Pocałujta w dupę wójta Odpowiedz Link Zgłoś