Dodaj do ulubionych

kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie startował

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.06, 10:23
ciekawe jacy ludzie zasilą szeregi silnego komitetu "RATUJMY TARNOBRZEG", mam
nadzieję, że znajdzie się tam dużo młodych ludzi odważnych i potrafiących
działać a nie starych pryków
Obserwuj wątek
    • Gość: Angelika Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 10:49
      Grzegorz Lipiec bedzie ratował osiedle Dzików, tylko nie wiem z ktorej pozycji.
      • Gość: prowokacja Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 11:16
        gdzies na jakiejs stronie podana jest iinformacja kto startuje
        • Gość: wiem Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.06, 12:24
          • Gość: ja też wiem Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.06, 12:25
            MARCIN BERNYŚ Z OKRĘGU NR 2
            • Gość: bryk Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:21
              piotrmajer.siecplay.pl
    • Gość: niestety... dziadki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 14:07
      Na pierwszych miejscach list stare dziadki rodem z komuny. Młodzi na tyłach.
      Temu komitetowi już podziękujemy.
      • Gość: hm Re: dziadki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 14:18
        powiedz mi co mlodzi zrobia oprocz tego, ze juz im odbija (przyklad ; Lipiec i
        Matyka) ??
        • lodziaaa Re: dziadki... 14.10.06, 21:19
          Odbija?? Przecież to w młodych nadzieja, dosyć już tej (bez)Rady Starców, nieco
          świeżości. Przyda się to miastu.
          Błędy są wpisane w działanie, kto nie działa, nie popełnia błędów.
          Życze im jak najlepiej.
          • Gość: doswiadczony Re: dziadki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 21:51
            mlodziezy, zaczac trzeba od zamiatania, by sie czegos nauczyc. Wy chcecie
            szybko do wladzy ktora tak chetnie krytykujecie, az strach pomysle idac Waszym
            tokiem myslenia, czy pomowienia ile perfidnych ukladow stworzycie. Pamietajcie
            nie majac szacunku do ojcow sami stajecie sie zerami. Nie zaczynajcie od
            chamstwa. Mow o sobie a nie o innym.
            • Gość: zez Re: dziadki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:01
              ukazały się listy kandydatów WspOlny Tarnobrzeg-najokazalej wyglądają w okręgu
              nr 4,to są listy tylko dla uprzywilejowanych,czy łapanka się nie powiodła ?

• Gość: no i macie Re: dziadki... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.10.06, 16:25
                www.ratujmytarnobrzeg.pl/index.php?a=lista
                • pismak5 Tarnobrzeska młodzież 18.10.06, 13:36
                  Młodzieżówka lewicy

Okręg I (Serbinów, Centrum):
                  1.Ufniarz Wiesław Stanisław
                  2.Korczak Jan
                  3.Furgał Witold

Okręg III (Wielopole, Siarkowiec):
                  1.Banaszak Stanisław Kazimierz
                  2.Rzepecki Władysław Józef
                  3.Czub Zofia

Nazywacie swój komitet RATUJMY TARNOBRZEG - a co robiliście do tej pory będąc
                  radnymi przez tyle lat.
                  Skoro lewica ma swój elektorat to niech reprezentują ją młodzi ludzie , którzy
                  chcą coś zrobić, a nie ci sami ludzie, którzy od wielu lat rządzą z efektami
                  jak widać
                  • Gość: autor Re: Tarnobrzeska młodzież IP: 80.48.232.* 31.10.06, 08:25
                    "pismak5" bądź tak uprzejmy i przypomnij kiedy to w ostatnich 16 latach w
                    naszym mieście rządziła lewica ?
        • Gość: zebra Re: dziadki... IP: 195.150.225.* 05.11.06, 16:10
          hm co masz na myśli?
    • cruncher Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star 18.10.06, 13:52
      Niedoinformowani jesteście.

Młodzież proszę bardzo: najmłodszy kandydat w mieście Grzegorz Lipiec, Zderski
      Ziemowit, Konefał Bogusław, Bernyś Marcin, Wójtowicz Anna.
      Badaj całość a nie wybrane elementy.
      • Gość: gosc Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: 80.48.232.* 18.10.06, 14:02
        Poza w/w dodaj: Krzysztof Gilarek, Piotr Majer, Dariusz Leśniak - naliczyłem
        ponad 10 nazwisk- mało, kto da więcej ?
        • pismak5 młodzi - raz jeszcze 18.10.06, 14:36
          dlatego napisałem, że powinni startować młodzi. Obok pięknej wyliczanki, którą
          zrobiliści wypiszcie od razu miejsca na listach, które zajmują.
          Poza Mastalerzem wszyscy pod koniec list
          Jeszcze raz apeluję - niech młodzi zmieniają Tarnobrzeg, zarówno z lewicy jak i
          z prawicy
          • pismak5 Re: młodzi - raz jeszcze 18.10.06, 15:00
            Może się czepiam ale naskoczyliście na mnie, więc odpowiadam:
            Średnia wieku kandydatów ratujmy tarnobrzeg okręg nr 1 = 52,58 lat. Takie są
            fakty.
            Jeszcze lepszy jest wspólny tarnobrzeg - średnia 57,71
            PO i Samoobrona zgłosiły młodzieżówki - średnie 45,18 i 47,4 lat

Chciałoby się napisać wybierzmy przyszłość - ale się nie da
            • Gość: asa Re: młodzi - raz jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:07
              a gdzie masz listy samoobrony ?
            • natiiiii Re: młodzi - raz jeszcze 18.10.06, 16:10
              Przecież miejsce na listach w wyborach większościowych nie ma większego
              znaczenia. Policz wszystkie średnie wieku, pokaż ilość młodych poniżej 35 roku
              życia, RT - 13 I TRZEBA NA NICH STAWIAĆ.
              • pismak5 Re: młodzi - raz jeszcze 18.10.06, 16:29
                Listy wszystkich kandydatów można sprawdzić na stornie PKW
                wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoPowiat.html?id=182000&type=0
              • pismak5 Poprawka 18.10.06, 16:33
                właściwy link
                wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoPowiat.html?id=186401&type=0
                • Gość: Byłem skłonny Re: Poprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 17:01
                  Byłem skłonny głosować na Ratujmy Tarnobrzeg , ale jak przeczytałem listy
                  kandydatów to doszłem do wniosku , że nie ma sensu.Po co tu są Korczak
                  najmniej konkretny a najbardziej gadatliwy i upierdliwy radny , Golik ,
                  Banaszak,Czub , Furgał jeszcze ujdzie .Młodzi z tej listy nie mają żadnych
                  szans ,są mało znani i słabo zorientowani w polityce.
                  • Gość: yestem Re: Poprawka IP: 80.54.16.* 18.10.06, 17:52
                    Uważam, że młodzi mają szanse na każdej liście, czy RTBG, czy PO czy PiS. Zycze
                    im szczescia, a swojego kandydata mam i na mój głos może liczyć.
                    • Gość: Ashalop Re: Poprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:53
                      Nie ma dobrych mlodych kandydatow to nie dobrze
                      • pismak5 Re: Poprawka 19.10.06, 09:13
                        dlaczego piszesz, że nie ma - a znasz ich. tak się złożyło, że trudno znaleźć
                        cokolwiek o nich w necie, bo poza rt nie widzę ich na forum. Kilku znam
                        osobiście, dzięki temu wiem co prezentują. Szczerze wolę wybierać pomiędzy
                        Leończykiem, Stopą, Migaczem a Lipcem niż towarzyszami Uzielem, Zychem,
                        Pietrowem, Lenartem i Ufniarzem. Ci starzy już byli i doprowadzili to tego w
                        jakiej sytuacji jest nasze miasto.
      • Gość: prometeusz Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.prz.edu.pl 30.10.06, 23:27
        Głosujcie na młodych, jesli oni niczego nie zrobią, to kto!?
        • Gość: zibi Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: 80.48.232.* 31.10.06, 08:23
          niezła lista,doświadczeni oraz młodzi
    • Gość: Doctor Poupal Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:33
      Młodzi lewi a starzy obrobieni z góry na dół czerwonką/ostra biegunka z
      wydalaniem krwi i śluzu/smacznego!
      • Gość: dj ok Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.11.06, 20:38
        www.ratujmytarnobrzeg.pl/index.php?a=program
        • Gość: Ziaba Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:29
          Słaby program :-( ale faktycznie nikt nie przedstawia dobrego
          • Gość: ziemek Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.11.06, 16:42
            www.ratujmytarnobrzeg.pl/plak/okr2.jpg
            • Gość: ok Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.11.06, 15:40
              dla mnie ok
              • ratujmy_tarnobrzeg Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star 06.11.06, 15:41
                to nie program - to marzenia
                • cruncher Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star 06.11.06, 17:35
                  Lepiej głosować na TPP: ZŁODZIEI, osoby z wyrokami na koncie itd. a program TPP
                  to są pobożne życzenia.
                  • Gość: ojejej Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.06, 16:44
                    duży plus dla ratujmy tarnobrzeg
                    • Gość: Obioktywista Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:32
                      Kto zbieranina UBoli ,lewych doktorków/Furgoł/i młoda popłuczyna po komunie
                      • Gość: Subiektyw Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:34
                        Obioktywisto!
                        Piszesz naprany, więc trzeba Ci wybaczyć , może jak wytrzeźwiejesz to odszczekasz...
                        skąd wiem ?
                        na kilku wątkach podwójnie wysyłasz te same posty , z takimi bykami że głowa mała
                        Czyżbyś był w pracy w UM ?
                    • Gość: Obioktywista Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:32
                      Kto zbieranina UBoli ,lewych doktorków/Furgoł/i młoda popłuczyna po komunie
                      • Gość: swój Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: 80.48.126.* 07.11.06, 21:18
                        nadal nie wytrzeźwiałeś
                        • Gość: Wójt Re: kto z ramienia ratujmy tarnobrzeg będzie star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:33
                          Pocałujta w dupę wójta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka