Dodaj do ulubionych

Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 15:30
Czekam i czekam, i prosze mnie nie traktowac jak pieska, jak to zwykl mowic
Pański podopieczny Grzegorz, Lecz prosze mi powiedziec kiedy bedzie jakis
konkretny program wyborczy, kiedy wkoncu sie dowiem co Pan zrobi kiedy oddam
na Pana glos. Oczekuje przyziemnej deklaracji a nie bujania w oblokach i
niech Pan juz skonczy z tym uzalaniem sie ze wszystko, wszedzie dookola Nas
jest zle.. i Tarnobrzeg umiera, a ludzie zdychaja.. juz wystarczy tego
lamentu !.
Obserwuj wątek
    • natiiiii Re: Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!! 16.10.06, 16:22
      Gość portalu: Oczekujący napisał(a):

> Czekam i czekam, i prosze mnie nie traktowac jak pieska, jak to zwykl mowic
      > Pański podopieczny Grzegorz, Lecz prosze mi powiedziec kiedy bedzie jakis
      > konkretny program wyborczy, kiedy wkoncu sie dowiem co Pan zrobi kiedy oddam
      > na Pana glos. Oczekuje przyziemnej deklaracji a nie bujania w oblokach i
      > niech Pan juz skonczy z tym uzalaniem sie ze wszystko, wszedzie dookola Nas
      > jest zle.. i Tarnobrzeg umiera, a ludzie zdychaja.. juz wystarczy tego
      > lamentu !.

Cierpliwość to cnota, kiedy tak do Ciebie mówił, a to młody gałgan <lol>
      • Gość: Oczekujący Re: Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 16:29
        to on powinien sie starac nie ja, jezeli mnie nie zaciekawi nie oddam na niego
        glosy, prawde mowiac jest jedyny ktory jeszcze moze to zrobic. Ale bez laski..
        • Gość: kitel Re: Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 16:35
          14 pażdziernika miał być hucznie ogłoszony program działań , a tu nic obiecanki
          cacanki.
          • Gość: tel Re: Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 16:40
            obiecanki cacanki to będą w programie!
          • operka38 Re: Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!! 16.10.06, 16:59
            To będzie mniej hucznie, ale ogłoszony, ten tydzień...
            • Gość: koktail Mołotowa Re: Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 17:07
              Pan Mastalerz zaczyna kampanię od kłamstwa.Sam obiecywał podanie Programu do
              publicznej wiadomości w dniu 14.10.2006r.Jako przyszły Prezydent? powinien być
              bardziej wiarygodny.
            • Gość: ciekawy Re: Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 23:18
              Kiedy konkretnie?
    • Gość: kasia Re: Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:34
      No i nima programu, deklaracji tylko reklama na ulicy wieziona przez poloneza:))
      • pismak5 Re: Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!! 17.10.06, 16:17
        Pisałem już wielokrotnie - kandydaci po prostu nie mają programu, ale żeby
        zaistnieć na formum całą uwagę poświęcają wyzwiskom typu mleczarz to czy ZHP-
        powiec tamto.
        Po prostu brak fachowców w obu sztabach - niestety
        • Gość: programowiec Re: Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!! IP: 80.54.16.* 17.10.06, 17:50
          Jest i program Ratujmy Tarnobrzeg...konkretny i przejrzysty.
          • Gość: trelemorele Re: Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 18:39
            NIE POZWOLĘ na to, co planuje konkurencja. Więc warto zobaczyć co proponują
            inni.
        • Gość: jeronimo Re: Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!! IP: 80.54.16.* 18.10.06, 00:26
          Jeżeli masz rację, to odważ się i przedstaw swój. Ja też mam dość tego co dzieje się w mieście ...., kiedys usłyszałem - zamiast narzekać podejmij rękawice i spróbój działać. Mam nadzieję, że coś z tego zyskają również inni.
          • pismak5 do jeronimo 18.10.06, 15:44
            jeśli cię to interesuje - to masz mojego maila - bo ja w przeciwieństwie do
            ciebie jestem zalogowany
    • skrybek Re: Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!! 26.10.06, 15:48
      www.ksiega.4free.pl/ksiega.php?uid=173189&page=6
      wpis nr. 50, czy to przypadkiem nie jest nasz uzdolniony pierwszy internauta
      Tarnobrzega? Za co on dziękuje jakimś paniom ze szkoły w Nowej Dębie? Oprócz
      Grębowa zaliczył też Nową Dębe? Po prostu podróżnik naukowiec.
      • Gość: naukowiec Re: Norbercie KAWA NA ŁAWE !!!! IP: 80.54.16.* 26.10.06, 15:52
        O jakim Grębowie ty piszesz. Póknij się w łeb.
        • Gość: student I studia w Sandomierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:57
          Po prostu geniusz
          • smolarek72 SP nr 4 26.10.06, 16:19
            I szkołę podstawową nr 4 skończył i to bynajmniej nie dlatego, że jego ciocia
            tam pracowała, jak podają zawistni mu konkurenci
          • pis-anka Re: I studia w Sandomierzu 26.10.06, 18:07
            A ty co kończyłeś?? Cwaniaku internetowy.
            • Gość: student Re: I studia w Sandomierzu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.10.06, 19:04
              a co ty też po uniewrsytecie sandomierskim za pieniążki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka