Dodaj do ulubionych

mlodzi z lewicy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:52
co sadzicie o
Grzesiu Lipcu
Macku Motyce
Obserwuj wątek
    • Gość: żel Re: mlodzi z lewicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:45
      z motyką na grzesia ?
      • Gość: fan Re: mlodzi z lewicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:18
        Lipiec ok
        Matyka odpada
        • Gość: lewak Re: mlodzi z lewicy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.06, 17:29
          grzesiu lipiec ok ja jeszcze dodałbym Marcina Bernysia
          • Gość: elo Re: mlodzi z lewicy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.06, 17:32
            Matyka to leci z SLD on i lewica? on rozbija lewicę
            • Gość: też lewak Re: mlodzi z lewicy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.06, 17:34
              głosujcie na ratujmy tarnobrzeg zobaczcie listy z okręgu nr 2 Komitet wyborczy
              wyborców Ratujmy Tarnobrzeg
              1. Mastalerz Norbert Robert, 34 lata
              2. Golik Wacław,47 lat
              3. Sęk Tadeusz, 54 lata
              4. Piś Jerzy, 53 lata
              5. Święch Ryszard Józef, 58 lat
              6. Bernyś Marcin, 34 lata
              7. Gilarek Krzysztof, 26 lat
              8. Jaśkowska Elżbieta, 37 lat
              9. Lipiec Grzegorz Krzysztof, 23 lata
              10. Nowak Alicja Józefa, 50 lat
              • Gość: podpowiadam Re: mlodzi z lewicy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.06, 17:35
                pozycja nr 6 i 9
    • Gość: reno Re: mlodzi z lewicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:36
      znam osobiście pana Krzysztofa byłem jego sąsiadem to dobry wybór będę na niego
      głosował dajcie młodym coś zrobić z tym miastem stare wapniaki tylko ciastka
      jedzą na radzie i chcą kandydować po raz enty.. Panie Krzysztofie trzymam za
      pana kciuki moi znajomi też niech pan rozwali to wiecznie zaspane towarzystwo
      tego życzę. Sąsiad
      • Gość: zdziwiony Re: mlodzi z lewicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:56
        przekonaj mnie do glosowania na mlodych ? co oni zmienia jak nic do tej pory nie
        robili
        • Gość: stary Re: mlodzi z lewicy IP: 80.54.16.* 30.10.06, 10:24
          Jak nic nie robili. Patrz na Lipca, 23 lata i zebrał już trochę doświadczenia.
          Poza tym jest bardzo poważny w porównaniu do wielu jego rówieśników.
    • Gość: reno Re: mlodzi z lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:26
      co mam cię przekonywać jak sam nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ale myślę
      że czas postawić na młodych stare wapniaki już byli i nic tylko diety brali
      może akurat się nam opłaci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka