Dodaj do ulubionych

IWONA KOŁEK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:25
Niezła laska! Z taką prezencją zrobi w radzie miasta furorę. mÓJ GŁOS MA.
Obserwuj wątek
    • Gość: zielony Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:50
      Kołek rozlepia plakaty na drzewach - jestem na nie
      • Gość: innaiwonka Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:55
        czym skorupka za młodu nasiąknie, tymna starość trąci:)
      • Gość: b28 Re: IWONA KOŁEK IP: 80.54.16.* 29.10.06, 23:15
        Popieram - zamiast drzew niech posłuży się DRZEWNIANYMI KOŁKAMI :-))))
      • Gość: b28 Re: IWONA KOŁEK IP: 80.54.16.* 29.10.06, 23:15
        Popieram - zamiast drzew niech posłuży się DRZEWNIANYMI KOŁKAMI :-))))
    • Gość: kol Re: IWONA KOŁEK IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.06, 20:07
      Ładna buźka to trochę za mało. A chyba nie ma się czym innym pochwalić.
      • Gość: koneser Re: IWONA KOŁEK IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.06, 21:37
        Wybranie pani Iwony Kołek w miejsce pani Zofii Czub - nie ujmując niczego
        dugiej z pań - wprowadziłoby zupełnie nową jakość w Radzie Miasta.Tzw.
        oglądalność sesji wzrosłaby pewnie wielokrotnie ku uciesze MTVT. Idą zmiany na
        lepsze ?
        • Gość: heh Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:53
          ale nikt nie oglada MTVT wiec nie ma po co wybierac, jezeli to jedyny wybor
          • Gość: doswiadczony Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:01
            kogo nie wybierac, m. innymi biznesmenow bo sprzedadza miasto, sa zbyt
            interesowni
            • Gość: koneser Re: IWONA KOŁEK IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.06, 22:15
              Myślę, że nie jest tak źle. Ludzie o pewnym statusie majątkowym nie będą brać
              udziału w wyborach dla diety.
              • Gość: wyborca Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:26
                Ale, przyjacielu, często nie kierują się interesem publicznym lecz własnym -
                dostęp do informacji, strategii (zanim ta zostanie podana do publicznej wiedzy)
                itp., co w przypadku potentatów na rynku nieruchomości jest prawdopodobne, choć
                oczywiście niekonieczne. Ja osobiście stawiam na tych, którzy nie mają własnego
                interesu do załatwienia lub bronienia.
                • Gość: doswiadczony Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:17
                  i zgadzam sie, dieta dla biznesmena to pryszcz, liczy sie informacja, to jest
                  wartosc
    • Gość: gark Re: IWONA KOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 08:37
      To może ktoś krótkie dossier zamieści. Chyba, że nie ma co oprócz tego że
      dobrze wyszła zamąż
      • Gość: Jacek Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 08:50
        co ładna ?? wygląd ukrainski, ta kurka gdzieś z jakiejś pod tarnobrzeskiej
        wiochy .... ko ko ko...
        • Gość: jap Re: IWONA KOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 08:53
          zazdrośnica! Babka jest cud miód!
          • Gość: Cze Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:28
            Szkoda Iwony , bo dla niej to zabawa,realizacja ambicji, Dla innych to żródło
            zarabiania na chleb, być albo nie być(Dziubinski, Wójtowicz, z niższej półki
            Lubas itp) Dlatego dziewczyna poleci podobnie jak Bajorski, Niedbałowski itp.
            • Gość: Wołek Re: IWONA KOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:56
              Nie z jakieś wiochy tylko z DĄBROWICY a młodość to pojęcie względne jak babina
              po czterdziestce jeszcze przy pomocy fotografa i kosmetyczki wygląda na góra 38-
              39 toznaczy że dba o siebie a umysł ma jeszcze chyba młody /studiuje w samym
              Krakowie-co z tego że uczelnie jakoś nie znana ale zawsze to chyba jeszcze
              nie "uniwersytet wieku trzeciego"/
              A że wyrasta z tradycji ludowej/olewa ochrone drzew /to może i lepiej ,wieś
              zasilała miasto od zawsze ,w następnym pokoleniu to już będzie prawdziwe
              mieszczaństwo....
            • Gość: kordek Re: IWONA KOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 12:54
              zadbana 40-tka, dobre, dziewczyna ma latek 32-33. Pamiętam czasy jak była
              panienką. Oj działo się.
              • Gość: hronos Re: IWONA KOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:03
                Teraz mamy rok 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a nie 1996 ,uciekła Ci dekada??????
              • Gość: Ciekawy Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:57
                A twoje działo też działało
    • Gość: werti Re: IWONA KOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:22
      smród czasami ciągnie się przez całe życie. A co było w 1996?
    • Gość: bertold Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:52
      co wy patrzycie na twarz patrzcie co potrafi chyba poza budowaniem sobie kasy
      na przyszłość i wejsć tam gdzie dziś nie może to wszystko o nas napewno nie
      myśli nie znam człowieka który by tak myślał no chyba że jest chory i
      potrzebuje pomocy od wszystkich to wtedy tak a ona tylko ładna twarz i hasełka
      to tyle co ta pani sobą reprezentuje czy wie np jak rozwikłać sprawę
      bezrobocia,ludzi bez mieszkań,hamstwa,bandytyzmu na ulicach, nie ona dba o
      siebie zresztą między zdaniami programu można to wyczytać pfu nie będę na niął
      głosował na pewno żeby pogróbić jej portfel ja też nie mam i co mam kandydować
      w imię czego
      • Gość: koneser Re: IWONA KOŁEK IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.06, 21:21
        Jesteście żałośni, to miejsce ma jakąś szczególną moc przyciągania frustratów.
        Pewnie biją was żony i tutaj możecie się powyżywać.
    • Gość: becia Re: IWONA KOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:56
      Koneser idź ty lepiej do lustra czy ty aby nie dostałeś od żony bo pieprzysz
      jak potłuczony
      • Gość: wyborca Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:07
        ze ludzie nie maja rozsadku. Poszli na calosc, moze ktos sie przesliznie, zona
        albo maz. Byle do wladzy i po informacje. Kolek juz stadion chcial kupic by w
        zamian centrum miasta dostac. Mysle ze spoleczenstwo ma instynkt
        samozachowawczy i do rady miasta wybierze spolecznikow a nie niepewnych
        • Gość: zez Re: IWONA KOŁEK IP: 80.48.232.* 30.10.06, 07:47
          nie tylko oni jako małżeństwo kandydyją do Rady - z list Wspóny Tarnobrzeg
          widziałem inne małżeństwo - Pietrowów
          • Gość: LUBA Re: IWONA KOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:36
            Pietrow to zacna rodzina ,już car nadał im skonfiskowane Nasze majątki i co
            dziwne nie są 'odchyleni na prawo'tylko zawsze tradycyjnie wietrzą od
            wschodu/Car .Leninczy Putin-wszystko to pobratymcy/
    • Gość: rotweld Re: IWONA KOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:14
      Chej wyborca też słyszałem że stadion chciał kupić a to kręt no proszę jak ma
      tyle kasy to po co mu jeszcze dieta, no tak, nie dieta tylko koneksje żeby kasę
      bić a to s.....syn chce na naszym garnuszku chyba wykupić miasto i pobierać
      opłaty za chodzenie po chodniku no tego bym nie chcial ,on już ma tyle kasy że
      mu się w głowie przewraca i dla tego nie będę na nich głosował to wbrew naturze
      żeby zabierać biednym dając bogatym a to szuj....
      • Gość: kaja Re: IWONA KOŁEK IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.10.06, 10:30
        Czy ktoś wie czym się zajmuje pani Iwona, jakie ma doświadczenie, wykształcenie
        itp? Ponioć jakiś biznes ma ale jaki? Swoją drogą to ciekawe, że nie ma żadnych
        informacji na ten temat.
        • yaakuza Re: IWONA KOŁEK 30.10.06, 16:15
          Ja znam kogoś kto wie coś na temet szkoły jaką kończyła. Niestety nie napiszę
          nic bo to ściśle tajne.
          • Gość: arbic Re: IWONA KOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:43
            Czy to klasyczna sowiecka 10 latka czy to siedem klas w PRL-U a pardon 8 klas
            bo ma dopiero 40 -kę a 7 klas było do 70roku
          • Gość: prometeusz Re: IWONA KOŁEK IP: *.prz.edu.pl 30.10.06, 23:17
            Nie róbmy takiej chały, ja bym proponował jeszcze zeby dziadków wprowadzil do
            polityki
      • Gość: gość Re: IWONA KOŁEK IP: 80.48.126.* 04.11.06, 21:30
        ciekawe co zechcą kupić po wyborach albo kupno czego chcą sobie ułatwić mamy w
        Tarnobrzegu coś jeszcze interesującego? może plac czerwony
    • Gość: Mandariva Re: IWONA KOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:12
      Chce się dopchać do złobu żeby juz całkiem kupić Tarnobrzeg dzieki
      Tarnobrzeskiemu Porozumieniu Prawicy wyjeli jej i mezulkowi Darusiowi Kolkowi
      Stadion Siarki z rak bo jak by go mial to by wiedzial co z nim zrobic ja glosuje
      na NIE!!!!!
      • Gość: chłopie Re: IWONA KOŁEK IP: 80.48.232.* 31.10.06, 13:11
        chłopie,głosować można tylko na tak
        • Gość: pr Re: IWONA KOŁEK IP: *.prz.edu.pl 31.10.06, 14:40
          albo na NIE
          • Gość: Heraldicus Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 08:14
            Głosujcie na TAK toż to stary /jka samo nazwisko mówi/szlachecki ród
            Kołek--Pal--Palatinus/Przodkowie byli palatynami/
            • Gość: rys Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 09:24
              czytałem wczoraj w Tygodniku Nadwislanskim wywiad z panią Iwoną,zdecydowanie
              jestem na Tak.
              • Gość: patyk Re: IWONA KOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 16:07
                znam panią Iwonę zdecydowanie jestem na nie
              • Gość: maroone Re: IWONA KOŁEK IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.11.06, 17:38
                > czytałem wczoraj w Tygodniku Nadwislanskim wywiad z panią Iwoną,
                > zdecydowanie jestem na Tak.
                A zauważyłeś, że wszyscy inni wykupili w Tygodniku powierzchnię reklamową, a z nią był wywiad ewidentnie reklamowy, ale prowadzony przez panią redaktor i w części redakcyjnej?
                To normalne?
                • Gość: kocis Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:32
                  Ta Pani w wywiadzie reklamowym stwierdziła , że jej firma dała zatrudnienie ok
                  100 osobom , tylko zapomniała dodać , że w Stalowej Woli.
                  • azazeli Re: IWONA KOŁEK 01.11.06, 20:22
                    Jakie zatrudnienie ? jakie 100 osob ? wystawili w Stalowej Woli pawilon z
                    powierzchnia pod wynajem , inni wynajeli i zatrudnili pracownikow . Skoro
                    zatrudnia 100 pracownikow niech pokaze wplaty do ZUS np
                    • Gość: oliks Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:44
                      dała w St.Woli da i w Tbg
                      • Gość: lol Re: IWONA KOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 23:02
                        chyba d..y
                        • Gość: borys Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:40
                          Jestem ZAAA!!! niezła laska.
                          • Gość: Tv Re: IWONA KOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:16
                            A jak kształcona chyba wczorej mówiliw I proramieTv o tej 'Wyższej "uczelni-
                            cała elyta SLD tam wykłada...
    • Gość: berthold Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:07
      Dajcie sobie już spokój z tą niby laską ona i tak nie ma szans startuje z urodą
      i tyle nic konkretnego nie wnosi chce mieć większe wpływy dla swojej firmy i
      tyle wiecie nowe znajomości nowe możliwości
      • Gość: RED Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:34
        Czy się wam to podoba czy nie mój głos ma,już wolę patrzeć na jakąś laskę, niż
        na starych zgredów,którzy i tak nic nie zrobią,bo sami nic nie osiągneli,ryzyko
        jest niewielkie.
        • Gość: rys Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:58
          Czytaliście dzisiejsze Echo Dnia państwo Kołkowie tam zagościli.
    • Gość: oli Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:13
      Ja czytałem,i oglądałem zdjęcie ona jest naprawdę niezła.
      • Gość: tarnobrzezanin Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 00:24
        a moj glos z tego okregu ma Sławomir Partyka z Kopernika
        twojkandydat.fm.interia.pl/
        • Gość: RED Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:45
          Ale żenada z tym partyką i zagłosuj zagłosój na mnie.Boże skąd on się urwał
        • Gość: olo Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:25
          Iwona Kołek też jest z Kopernika, stawiam na nią swój głos.
      • Gość: *** Re: IWONA KOŁEK IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.11.06, 19:31
        Myśl gło a nie.....;-)
        • smolarek72 Re: IWONA KOŁEK 07.11.06, 10:28
          A ja uważam, że ludziom, którzy osiągnęli coś w biznesie należy dać szansę.
          Skoro odnieśli sukces, to znaczy, że wiedzą jak zarządzać i nie są
          nieudacznikami - jak wielu startujących, którzy najwięcej mają do powiedzenia,
          a nic sensownego nie zrobili
          • Gość: jan Re: IWONA KOŁEK IP: 80.48.126.* 07.11.06, 22:02
            Oj, smolarek jesteś filozofem!. A może by tak Tylusa? on to dopiero osiągnął
            sukces! Jest nawet sponsorem drużyny sportowej.
            • Gość: eleonora Re: IWONA KOŁEK IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.06, 23:56
              Uroda pani Kołek wystarcza jej zwolennikom wyłacznie płci odmiennej z prostego
              powodu: mężczyznom o wiele łatwiej przychodzi patrzenie niż myslenie.
              • Gość: elteksiak - były Popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:10
                Popieram kandydaturę Tylusa - ma doświadczenie (gada bez sensu godzinami) i ma
                wspaniałe grono doradców - spec. ds transportu (a wiadomo, że z tym u nas
                cienko) speca od inwestycji i uszatka - do wszystkiego (jak trzeba to nawet
                będzie sprzątał). I wszystko zostanie w rodzinie (zapomniałem o wspaniałej
                księgowości i specu od kadr
                • Gość: kajko Re:Nie popieram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:08
                  Może i teraz mieszka na Kopernika, ale wcześniej chodiła do kozerówy i nazywała
                  się Kowalska. Dziecze było bardzo doWcipne
    • jk475 Re: IWONA KOŁEK 09.11.06, 13:18
      Nie popieram. Zbyt ładna. Jak wejdzie do rady to reszta radnych płci odmiennej będzie się ślinić zamiast radzić. Wybierać tylko chłopów i herod baby z wąsami.
      • Gość: nieznana Re: IWONA KOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:23
        nie ważna jest uroda, gdy chodzi o wybory. ważne co w glowie... ponoc city park
        w stalowej to ich biznesik i po wygranych wyborach chcieliby pewnie cos
        otworzyc w tbg. o ile mi wiadomo mają już kawałek jakiegos placu, ale potrzeba
        więcej... no i własnie po to są wybory- jesli się dostaną do stolków- od razu
        wykupią całe miasto za grosze. jesli chodzi o lata mlodziencze- pamietam ją jak
        bylam mala- dosc pulchniutka byla i jesli tu jakis moj poprzednik pisze, ze
        chodzila do kozerówy- to chyba za madra nie była... ale teraz studia robi- a
        pewnie wyksztalcenie jest wazne!osobiscie nie popieram kandydatury. plus za
        rozwój osobowosci!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka