Dodaj do ulubionych

Pijany Ratujmy Tarnobrzeg

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 00:19
Przedstawicel Komitetu Wyborczego Ratujmy Tarnobrzeg został usunięty z
Komisji Wyborczej w Sielcu.Wychodzi na to , że cała kampania z trzeźwą władzą
do wielka bujda i kicz.Dobrze , że ludzie w Tarnobrzegu nie dali się nabrać
na tanie chwyty i slogany rodem z upadłego komunizmu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ksero Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 00:31
      tvn24 mówiło o tym
      • Gość: PISówka Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.06, 01:11
        Tam byli nasi...
    • Gość: Grześ Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 08:35
      SKANDAL MASTALERZU !! TWÓJ CZŁOWIEK
      • pismak5 Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg 13.11.06, 10:35
        Choć nie popieram Mastalerza, to ma on tyle wspólnego z tymi pijanym co
        Dziubiński z Uchańskim
        • Gość: kin Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:45
          No nie do końca.To miał być mąż zaufania / czyli krystalicznie czysty człowiek/
          wystawiony przez Komitet Ratujmy Tarnobrzeg i Mastalerz akceptował skład
          przedstawicieli do komisji.
          • Gość: rotfl Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg IP: 80.54.16.* 13.11.06, 14:45
            A skąd masz takie informacje człowieku. Przecież nie musiał tego robić...może
            ktoś inny akceptował kandydatów na mężów zaufania i członków komisji.
            • Gość: x Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:09
              a pijak, to pijak, wstyd.
    • Gość: ble Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:13
      Chcieli robić "trzeźwy urząd" a nie potrafią zapanowac nad swoimi, wstyd!!!!!!!!
      • Gość: do rotlf Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:49
        Wiem gdyż sam zrezygnowałem z pracy w tym sztabie widząc co się dzieje.
        • cenzooor Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg 13.11.06, 21:10
          Gość portalu: do rotlf napisał(a):

> Wiem gdyż sam zrezygnowałem z pracy w tym sztabie widząc co się dzieje.

Tak Macieju.
      • Gość: lubi Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:06
        Impreza w sztabie Ratujmy po wyborach trwała do białego rana więc lubią
        chłopaki się zabawić. Nie tylko w komisji wyborczej.
        • Gość: ciekawa Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:08
          widocznie brałes w niej udział i jak przyszły wyniki zwiałeś do konkurencji ? No to opowiedz coś bliżej dupowłazie !!!!!a propo ja byłam u janka i jego noc wyborcza możesz mi wieżyć nie była przy bobofrucie
          • Gość: były pomagier N.M. Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:33
            nie mogłaś być w sztabie u Janka bo Janek nie trzyma takich nieuków koło siebie
            którzy piszą "wieżyć " !! jesteś od Musistelerza tego który zaczął ratować
            Tarnobrzeg od swojego człowieka w komisji zapranego jak bela !! dziękujemy za
            taki ratunek !! wstyd !!
            natomiast z innej beczki ! Grzegorzu Lipcu, dostałeś czerwoną kartkę, chodzisz
            taki teraz taki struty jak by Ci rybki w akwarium zdechły !! taki jest każdy
            kto przy wyborach Musiastelarzeowi agituje ... niestety ... zmykaj od niego
            póki czas .. juz Cię palcami wytykają na ulicy .. po co Ci to jesteś młody
            rozsądny i zdolny człowiek, ale zagubiłeś się, klejąc się do w/w politykiera !!
            • Gość: Do Grześka Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:37
              Lipiec uciekaj stamtąd! Fajny z Ciebie gość ale przy Mastalerzu czeka Cię taka
              klęska, jak i jego. Liczę na Ciebie. Przyszłość przed Tobą!!!
              • Gość: fan4 Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg IP: *.sistbg.net 15.11.06, 10:36
                popieram pana wyzej! Mlody jestes, przyszlosc przed Toba!
                • yaakuza do Grzesia 15.11.06, 11:14
                  Zrobi co uważa za słuszne. Z jednej strony "nie rozmieni" się na drobne w
                  Radzie, teraz niech tylko podejmie decyzje czy warto "bawić" się pośród osób,
                  które poważnie nie traktują włożonej przez niego pracy.
                  Grześ przepracuj 4 lata, bo fajny z Ciebie chłopaczek.
        • Gość: zibi Re: Pijany Ratujmy Tarnobrzeg IP: 80.48.232.* 15.11.06, 10:50
          Impreza to była ale we Wsp.Tarnobrzegu- tez w budynku Siarkowca-wiadomo gdzie
          jest M. i ten młody żelowy jeżyk-jak mu tam, to bez tego się nie obędzie,nie
          wiecie bili sie tym razem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka