Dodaj do ulubionych

18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 18:27
dzis kolejna debata kandydatow na prezydenta tarnobrzega tym razem na antenie
telewizji rzeszow o 18.40. Ciekawe jak tym razem rade sobie dadza.Koniecznie
ogladac w koncu ma ktorys zostac wybrany.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: 80.51.159.* 21.11.06, 18:29
      a na którym to programie oglądać
      • Gość: fan2 Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 18:55
        TVP3 Rzeszow...

Po 2 rundzie debaty... Janowi strasznie sie glos trzesie, Norbert bardzo
        wyszczekany i zagina. Nie ma porownania do debaty w MTVT. Norbert wygrywa poki co...
        • Gość: wyborca Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.11.06, 19:05
          Wygrywa ale chamstwem u norbisia całkowity brak kultury.
          Przepowiedział sobie , że za 4 lata znów będzie walczył z Dziubkiem i znów
          przegra.
        • Gość: jukos Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: 72.36.245.* 21.11.06, 19:05
          Norbert wygral - zdecydowanie, opanowaniem, konkretami i pewnoscia siebie.
          • Gość: **** Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: 82.103.132.* 21.11.06, 19:07
            Dziubek - ta debata cie pogrążyła!
          • Gość: kic Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:08
            Czy wygrał to sie okaże 26.11 , jak na razie to bardzo minimalne szanse.
            • Gość: kokoko Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: 204.13.236.* 21.11.06, 19:11
              Jeżeli taka debata coś zmienia to Mastalerz zrobił milowy krok w kierunku
              objęcia fotela.
              • Gość: Grzegorz Gr Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.11.06, 19:16
                ale w tył, znów slogany , londyn i broszurowe bla, bla bla
            • Gość: nast Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:18
              Młode lewaczki, Mastalerz wygra wybory prezydenckie tak jak wy samorządowe.
              Ile było bicia piany przed wyborami a później razem do kupy zebrali mniej niż
              jeden Nasternak z pisu.
        • Gość: wyborca Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:19
          widac ze jestes chory, nawet nie masz daru prawdziwej oceny. To Dziubinski byl
          konkretny i kompetentny.
          W opozycji zawsze lepiej, bo mozna obiecywac zlote gory. Mysle ze sluchajacze
          na to sie nie nabrali. Jak mozna stawiac zarzut obwodnicy, przeciez o to
          Tarnobrzeg zabiega 25 lat, a taraz jest realna szansa.
          • Gość: wyborca Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: 72.232.80.* 21.11.06, 19:24
            Sam jesteś chory i spieprzaj dziadu
    • Gość: wybr Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:08
      Tez mi sie wydaje ze mastalerz znowu wygral, ale tym razem prezydent byl
      spokojniejszy niz w tarnobrzeskiej telewizji
      • Gość: riger Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:25
        Kolejna żenada w wykonaniu Mastalerza.Zadał nie aktualne pytanie dotyczące
        działek wokół zalewu ,gdzie już wszyscy w Tarnobrzegu wiedzą , o uchyleniu
        przez wojewodę decyzji o strefie , a prokuratura umorzy postępowanie.Natomiast
        sam nie odpowiedział na pytanie.Ponadto czepiał sie tych samych problemów , /
        wyjazdy za granicę ,zadłużenie , obwodnica itp. nic nowego.
    • Gość: klio Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:26
      Co Mastalerz zrobi dla Tarnobrzega bo nie dowiedziałem się z dzisiejszej debaty
      atakował tylko Dziubka, przejechał się na tym 4 lata temu przejedzie się i
      teraz. A później.... "sąd kapturowy lewicy czeka"
      • Gość: kic Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:35
        Też mi się tak wydaje. Przyjął dzisaj taktykę mocno atakującego i nic mu z tego
        nie wyszło .Stare slogany. Natomiast Dziubiński spokojnie i merytorycznie
        przedstawił plan działania , i o to , w takich spotkaniach chodzi.
        • Gość: wybor Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: 149.9.0.* 21.11.06, 19:37
          Napisales: " dziubinski spokojnie i merytorycznie"? Czy my oglądaliśmy tą samą
          debatę? A może Ty nic nie widziałeś tylko tak kazali Ci PISać?
          • Gość: wyborca Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:47
            Tak, ogladalismy to samo. Nareszcie pokazaliscie na co Was stac, tylko krytyka
            niezmienna od paru lat, brak Wam argumentow.
            • Gość: peowiec Re: 18.40 dzis kolejna debata-koniecznie ogladac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:56
              Jak można głosować na człowieka, który nie wie kto będzie razem z nim rządził
              miastem. Fachowcy ? - pytam się jacy Korczak, Ufniarz tacy? Dzisiaj ostatecznie
              podjąłem decyzję. A za cztery lata na pewno w wyborach nie bedzie kandydował
              jeden z tej dwójki no bo kto wystawi Mastalerza. Miałem nie iśc na wybory ale
              pójdę będę głosował nie za Dziubińskim ale przeciwko Mastalerzowi
    • Gość: brawa brawo Dziubiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:48
      Zadziwił mnie Dziubiński: oaza spokoju, merytorycznie b.dobry, na ataki
      reagował świetną obroną, podczas gdy Mastalerz chyba wzbudza już moja odraże,
      krzyczałem do telewizora żeby mu odłączyli mikrofon, żenada.
      Panie Dziubiński, gratuluje, przekonał mnie Pan!
      Debata wykazała: poziom rozmów bardzo zalezy od prowadzącego. W porównaniu doi
      MTVT: cukiereczek!
      • Gość: jaja? Re: brawo Dziubiński IP: *.com 21.11.06, 19:52
        "krzyczałem do telewizora żeby mu odłączyli mikrofon" - ciekawe, często tak masz?
        • Gość: kic Re: brawo Dziubiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:12
          Oprócz zaplecza politycznego brakuje mu jeszcze koalicji w Radzie Miasta.Każda
          uchwała czy decyzja byłaby mocno torpedowana. Nie mówiąc już o udzieleniu
          absolutorium .Tak , że jeżeli komuś zależy naprawdę na rozowju Tarnobrzega to
          powinien już wiedzieć na kogo zagłosować w niedzielę.
          • Gość: ja Re: brawo Dziubiński IP: 80.48.126.* 21.11.06, 22:02
            Jeżeli będą kontrować, to znaczy, że działaczom prawicy zależy tylko na własnym interesie i prywacie zaściankowych przydupasów a interes Miasta i Mieszkańców mają w d.... w myśl ich wodza - jeżeli masz inny pogląd to "spiepszaj dziadu".
        • Gość: brawa Re: brawo Dziubiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:19
          tylko jak ktoś kto chamsko przerywa rozmówcy nie zamyka się pomimo moich
          pobożnych życzeń
          • Gość: wyborca Re: brawo Dziubiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:24
            To prawda, jak macie na uwadze dobro Tarnobrzega to pamietajcie ze TPP i PiS
            maja wiekszosc w Radzie Miasta.
          • Gość: jaja Re: brawo Dziubiński IP: 82.103.132.* 21.11.06, 20:25
            myślisz, że słyszał twoje pobożne życzenia i nie reagował. skandal!
            • Gość: Cze Re: brawo Dziubiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:56
              Dziubinski ciągle plecie o obwodnicy , w takiej Stalowej czy Sandomierzu dawno
              zbudowali i jeżdżą , już by się nie kompromitował.
              • Gość: kic Re: brawo Dziubiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 21:01
                To Mastalerz wytyka cały czas , że nie jeszcze obwodnicy.
              • Gość: brog Re: brawo Dziubiński IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.11.06, 21:02
                No i Norbertowi skończyły się "argumenty". Dzisiaj stracił pewnie juz złudzenia.
                • Gość: zadziwiony Re: brawo Dziubiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:50
                  Wrzucam do urządzenia nr IP jakiegoś ulubieńca Norberta: 149.9.0 a tu wyskakuje
                  info, że to operator z Amsetardamu a adres to dystrykt Colubia w Stanach
                  Zjednoczonych. To i tam prezydent internetu ma wyborców? Czyżby pan Edward
                  Mazur??
                  • Gość: 149.9.0 Re: brawo Dziubiński IP: *.server4you.de 22.11.06, 17:15
                    A co, chciałeś mnie namierzyć i zdenuncjować Jaśnie Panującemu - przydupasku? Za
                    cienki jesteś, bolszewiku. Możesz mnie pocałować w dupe.
                • Gość: ja Re: brawo Dziubiński IP: *.zchsiarkopol.pl 22.11.06, 12:10
                  Norbercik tylko mlaskał i ciamkał az echo biło od telewizora juz nie będe
                  wspominac o ataku . Wstyd panie Mstalerz!!!!!!
                  • Gość: w pracy Re: brawo Dziubiński IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.11.06, 16:21
                    się pracuje a nie pisze na necie pracowniku siarki !!!
                  • Gość: mlak Re: brawo Dziubiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 10:41
                    Mlaskał tak jak Jaruzelski
                    • Gość: bingo Re: brawo Dziubiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:25
                      Dziubinski z takim zapałem opowiadał - zbuduję wodociągi,obwodnicę,
                      mieszkania,strefę itd przecież ten człowiek od dziesięciu lat rządzi
                      tarnobrzegiem,czemu nie zrobił do tej pory? wstyd i żenada. U Mastalerza
                      zabrakło mi jednego zdania - Tarnobrzeg potrzebuje zmian.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka