Gość: Ulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.07, 19:13 proszę o opinie !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Ustawa o ratownikach medycznych co Wy na to ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.01.07, 22:26 GOOD YEAH, nasi drodzy rządzący chyba chcą nas wyzabijać-tylko za co??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anda a ja się cieszę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:12 Nareszcie nie zobaczę Kaśki Zimoląg w karetce... życie mi miłe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: a ja się cieszę. IP: *.aster.pl 11.01.07, 08:14 kaska zimolag jezdzi karetka? koniec swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z branży Re: Ustawa o ratownikach medycznych co Wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:40 Wszystko by było ok gdyby ratownicy byli przygotowani do tej "funkcji"! ale coś mi się zdaje ze długo jeszcze zejdzie zanim nasze ratownictwo będzie działało jak to na zachodzie ( może niestety ). kto z Was by chciał aby w w sytuacji zagrożenia życia, gdy każda minuta jest na "wagę złota" pomocy udzielał ratownik medyczny! Bo ja na pewno nie zaryzykowałabym! Tym bardziej ze pielęgniarki nie mogą na dzień dzisiejszy podawać leków zleconych przez inne osoby niż lekarze!! gratuluję pomysłów i odwagi nasza władzo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Ustawa o ratownikach medycznych co Wy na to ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 07:21 no ale nie mów że Kasia Zimoląg będzie lepsza od jakiegokolwiek ratownika ?? oczywiście w sprawach medycznych ... Odpowiedz Link Zgłoś