ttoo 20.01.07, 16:29 Są, były, i będą, takie życie, Kim są :wyrachowane, zakłamane złodziejki cudzych mężów czy kobiety równie nieszczęśliwe jak zdradzane żony ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alojzy Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:14 Albo kochankowie :( Odpowiedz Link Zgłoś
ttoo Re: kochanki 20.01.07, 18:15 zawsze kij ma dwa końce, a moneta dwie strony, więc sprawa dotyczy także mężczyzn, przyznaje rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: kochanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.01.07, 19:12 To bardziej złożony problem i nie można go sprowadzać tylko do kradzieży. Mąż czy żona nie są rzeczą, czyjąś własnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kochanki IP: 80.48.126.* 20.01.07, 22:59 ... to BEZPIECZNE, NIEZOBOWIĄZUJĄCE, PODNIECAJĄCE ... Jaka krzywda ?! I czyja ? Kocha to wróci, a jak nie to na co ci to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kredka Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 08:18 Najlepiej stosowac w zyciu rajska depesze.... Jablek nie jadam zmadrzalem Adam i wowczas nikt nie bedzie plakal przez nikogo Nie siegac po zakazany owoc! bo takich co...zona nie rozumie,w ogole ze soba nie spia, to nie brakuje...biedni nieszczesliwi faceci,a przeciez maja swoje potrzeby...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 11:51 dobra kochanka nigdy nie jest zła !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 13:27 dobra to jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
ttoo Re: kochanki 22.01.07, 22:18 Ja wiem co znaczy dobra: zawsze uśmiechnięta, wyrozumiała, nie pytająca o nic ( a w żadnym wypadku o życie prywatne swojego kochanka). Dobra kochanaka nigdy się nie dąsa, nie obraża, nie robi wymówek, i nigdy nie prosi o zbyt wiele, dobra to taka która pozostaje bierna, nie przejmuje inicjatywy jeżeli chodzi o terminy spotkań, nie narzuca się, zwyczajnie czeka, i czeka, aż jej wybranek zechce spędzić z nią czas. I dobrze by było żeby nie dzwoniła jak jej sie zechce pogadać, bo od tego powinna mieć przyjaciółkę, a nie kochanka. Jeżeli Kobieta spełni wszystkie powyższe kryteria uzyska miano "DOBREJ" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 10:08 coś seksizm przebija z tej wypowiedzi!!!Dobra kochanka,dobry kochanek to ktoś,kto pozwala odskoczyc od codzienności,daje ten feeling czegoś nielegalnego a przez to fascynującego.Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:27 Twa wizja jest daleka od realiów i przede wszystkim traktuje kobietę przedmiotowo a nie podmiotowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:28 ps. to było do ttoo Odpowiedz Link Zgłoś
ttoo Re: kochanki 23.01.07, 15:38 a nie wyczuwasz w mojej wypowiedzi sarkazmu ? Dodam tylko, że jestem kobietą, a miano "DOBREJ" określiłam w mniemaniu męskim, nie żeńskim, łapiesz o co chodzi ? To czyste szyderstwo rzeczywistości ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 17:50 Rozumiem że Twój mąż ma właśnie taką dobrą kochankę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 23:01 myślę,że to twój nielegalny chce,abys była taką kochanką.nie!!!dobra kochanka jest facsynująca,tajemnicza i nieprzewidywalna.O! Odpowiedz Link Zgłoś
ttoo Re: kochanki 23.01.07, 23:17 zarówno ty jak i twoj przedmowca jesteście w błędzie, nie rozumiem skąd od razu utożsamianie mojej osoby w roli głównej owego tematu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: kochanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.01.07, 07:30 To po co poruszasz temat który Cię nie dotyczy? Chcesz sie dowiedzieć jak to jest? Poszukaj sobie kochanka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 09:15 Fajnie jest mieć kogoś na boku, ale to takie niebezpieczne i można się nerwicy nabawić. Tarnobrzeg to za małe miasto:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MX Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 23:14 a ja mam 5 kochanek i żoną i wszyskie łącznie z żoną są zadowolone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:58 strzał w 10! i oczywiscie "oddając się umie się odebrać"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanek Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 12:50 Uwazam ze dwie kochanki spelniaja dopiero wymagania faceta.istnieje mniejsze prawdopodobienstwa "bólu głowy" u trzech kochanych kobiet niż u dwóch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: kochanki IP: 80.51.159.* 15.02.07, 23:36 Takie cechy jakie opisałeś powinna mieć ŻONA. Po co wtedy kochanka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cho Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 10:05 Najlepiej nie mieć kochanki ani kochanka,wtedy glowa spokojna, dni i noce spokojne,a jeżeli już mieć to takiego który nie traktuje cię przedmniotowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kic Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 10:13 KTO WIE ILE MOŻN MIEĆ KOCHANEK CZY KOCHANKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: kochanki 12.02.07, 05:12 Gość portalu: kic napisał(a): > KTO WIE ILE MOŻN MIEĆ KOCHANEK CZY KOCHANKÓW a ile masz wolnego czasu?????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:56 ttoo, masz rację Tarnobrzeg za małe miasto na skok w bok, ale są jeszcze inne miasta i również okolice które są wydaje mi się bezpieczniejsze niż tu na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: kochanki IP: 80.51.27.* 25.01.07, 18:37 Kochankowie są potrzebni , ale zdecydowanie nie z kręgu pracy, to taka moja sprawdzona uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
ttoo Re: kochanki 25.01.07, 20:34 Tak więc do twojej sprawdzonej uwagi, co było po... unikanie, niezręczność? Czy zawsze tak jest, bo jak wiemy, wszystko ma swój początek i koniec, to jest naturalna kolej rzeczy, nurtuje mnie pytanie co się dzieje po ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tio Re: kochanki IP: *.chello.pl 11.02.07, 22:43 Droga Too. Po, jest zazwyczaj zimna obojętność i ukrywanie faktu posiadania następnej kochanki. Rzadko się zdarza, że się zrywa z kochanką z powodu "cudownego nawrocenia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 09:20 do ttoo . wywodzący się kochankowie z kręgu pracy pozostają na językach pracujących i nietylko ,nie da się wszystkiego ukryć czy zatuszować,ściany mają lub miały uszy,zostaje cień, nawet gdy to ma swój początek czy koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: kochanki 12.02.07, 10:44 ttoo napisała: > Są, były, i będą, takie życie, Kim są :wyrachowane, zakłamane złodziejki > cudzych mężów czy kobiety równie nieszczęśliwe jak zdradzane żony ? dlaczego wyrachowane? a to można ukraść swojego męża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:38 Kochanki.....były, są i zawsze będą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:56 kochankowie też :) I bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:59 ..... i bardzo dobrze! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARO Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:26 ttoo bywa,że kochanka to też czyjaś żona,więc kto w takim związku kradnie? Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaron_plamisty Re: kochanki 13.02.07, 08:37 Miłość przychodzi nieproszona...Jeśli się dba o swoją drugą połówkę to nikt Jej nie ukradnie...nawet ta nieproszona miłość. Kochanka lub kochanek pojawiają się zwykle wtedy gdy w małżeństwie wieje chłodem....a temu sa już winne obie strony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: kochanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.02.07, 08:06 No to po pączusiu! Za nasze wspaniałe kochanki i kochanków niezawodnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:35 Do a. Jesteś super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:39 Dzięki! Bez Nich życie nie miałoby smaku! Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: kochanki i kochankowie 15.02.07, 19:45 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46020 moze tu znajdzie ktos cos dla siebie? nowe forum - licze na Waszą otwartość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i co teraz Re: kochanki i kochankowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.02.07, 22:55 Ostatni najlepszym kochankiem okazał się Saimon Mol.Dobra lekcja wierności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kochanki i kochankowie IP: 213.199.214.* 17.02.07, 00:57 Czytam wszystkie uwagi o kochankach i nasuwa mi sie tylko jedno twierdzenie: chcesz mieć spokojne życie? to trzymaj się od NICH (kobiet) z daleka. ICH dyskrecja jest poniżej krytyki. Wszystko co IM powiecie i co z NIMI robicie jest natychmiast przez NIE przekazywane "serdecznym" przyjaciółkom, a wówczas nie jest to już WASZĄ tajemnicą. Poddaję to wam panowie pod rozwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: kochanki i kochankowie 17.02.07, 08:14 Gość portalu: gość napisał(a): > Czytam wszystkie uwagi o kochankach i nasuwa mi sie tylko jedno twierdzenie: > chcesz mieć spokojne życie? to trzymaj się od NICH (kobiet) z daleka. ICH > dyskrecja jest poniżej krytyki. Wszystko co IM powiecie i co z NIMI robicie jes > t > natychmiast przez NIE przekazywane "serdecznym" przyjaciółkom, a wówczas nie > jest to już WASZĄ tajemnicą. Poddaję to wam panowie pod rozwagę! ja nie mam przyjaciolek :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koch Re: kochanki i kochankowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 08:32 właśnie: nie wszystkie kobiety mają przyjaciółki czy bliskie koleżanki. To samo jest z facetami: nie każdy ma "dobrych kolegów", którym mówi o wszystkim, a którzy mogą byc stacjami przekaźnikowymi. Czasem taka kochanka/taki kochanek może ich zastępować. Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: kochanki i kochankowie 17.02.07, 16:40 Gość portalu: koch napisał(a): > właśnie: nie wszystkie kobiety mają przyjaciółki czy bliskie koleżanki. To samo > > jest z facetami: nie każdy ma "dobrych kolegów", którym mówi o wszystkim, a > którzy mogą byc stacjami przekaźnikowymi. Czasem taka kochanka/taki kochanek > może ich zastępować. to wlasnie najwspanialsze - polaczenie kochanka z przyjacielem...ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albi Re: kochanki i kochankowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.07, 10:55 Często to mężczyźni są większymi plotkarzami niż kobiety. To mężczyźni na prawo i lewo chwalą się swoimi podbojami. I to mężczyźni ciagle opowiadają sobie "jak było" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: kochanki i kochankowie IP: *.leek1.gr.home.nl 27.02.07, 20:37 Marzy mi się kochanek.Ten jeden jedyny.Jak przechodzę obok niego to nogi mi się uginają w kolanach.Marzy mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albi Re: kochanki i kochankowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.02.07, 09:06 To do dzieła! I życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: kochanki i kochankowie IP: 217.121.152.* 28.02.07, 13:23 Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 12:43 Kobitki dziś wasze święto i te mężatki i te panienki. Zyczę wam wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobit Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: kochanki 08.03.07, 13:03 po co komu kochanka mam zone i jesetm szczesliwy a ona ma mnie i tez jest szcesliwa. jak ktos chce przygod to w tym temacie moze je znalezc tylko z problemami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: kochanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.03.07, 18:44 A skąd wiesz że Ona ma tylko Ciebie? A skąd wiesz że jest szczęśliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kochanki IP: *.leek1.gr.home.nl 10.03.07, 05:23 Mój mąż też tak myślał. Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: kochanki 10.03.07, 18:03 Gość portalu: ola napisał(a): > Mój mąż też tak myślał. ja niemysle ja wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albi Re: kochanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.03.07, 18:35 Biedny, zadufany w sobie jelonek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kochanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.03.07, 18:46 Większość facetów tak myśli i niestety grubo się myli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: kochanki IP: *.leek1.gr.home.nl 10.03.07, 19:29 Pewnie zapytałeś się czy było jej dobrze a ona odpowiedziała ,że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: kochanki 10.03.07, 19:47 Gość portalu: Ola napisał(a): > Pewnie zapytałeś się czy było jej dobrze a ona odpowiedziała ,że tak. a moze chcesz pogadac z moja zona bo wlasnie jest tu przymnie tak czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieOla Re: kochanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.03.07, 19:05 Nie chce mi się z Tobą gadać Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: kochanki 11.03.07, 19:12 Gość portalu: nieOla napisał(a): > Nie chce mi się z Tobą gadać czy ja napisalem ze chce???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agh Re: kochanki IP: 213.199.214.* 11.03.07, 23:00 >Większość facetów tak myśli i niestety grubo się myli. < Czyli Ty też jesteś cichodajką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agh Re: kochanki IP: 213.199.214.* 11.03.07, 22:59 >Mój mąż też tak myślał.< Czyli jesteście cichodajkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kochanki IP: *.leek1.gr.home.nl 12.03.07, 11:50 nie podniecaj się. Ja nie daję,ja biorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: kochanki IP: *.leek1.gr.home.nl 12.03.07, 13:19 autorką powyższej wypowiedzi jest Ola a nie "ona".Przepraszam.Ola Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaron_plamisty Re: kochanki 12.03.07, 19:07 Cichodajki robią to z reguły z wieloma za pieniądze a kochanki...z miłości i tylko z tym jedynym. Nie obrażaj więc kochanek moja Pani bo pewnie w głębi duszy bardzo im zazdrościsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alla Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 22:33 Piona dla maszkarona!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś