20.01.07, 16:29
Są, były, i będą, takie życie, Kim są :wyrachowane, zakłamane złodziejki
cudzych mężów czy kobiety równie nieszczęśliwe jak zdradzane żony ?
Obserwuj wątek
    • Gość: alojzy Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:14
      Albo kochankowie :(
      • ttoo Re: kochanki 20.01.07, 18:15
        zawsze kij ma dwa końce, a moneta dwie strony, więc sprawa dotyczy także
        mężczyzn, przyznaje rację.
    • Gość: *** Re: kochanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.01.07, 19:12
      To bardziej złożony problem i nie można go sprowadzać tylko do kradzieży. Mąż
      czy żona nie są rzeczą, czyjąś własnością.
    • Gość: ola Re: kochanki IP: 80.48.126.* 20.01.07, 22:59
      ... to BEZPIECZNE, NIEZOBOWIĄZUJĄCE, PODNIECAJĄCE ... Jaka krzywda ?! I czyja ?
      Kocha to wróci, a jak nie to na co ci to ...
      • Gość: Kredka Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 08:18
        Najlepiej stosowac w zyciu rajska depesze....
        Jablek nie jadam
        zmadrzalem
        Adam
        i wowczas nikt nie bedzie plakal przez nikogo
        Nie siegac po zakazany owoc! bo takich co...zona nie rozumie,w ogole ze soba
        nie spia, to nie brakuje...biedni nieszczesliwi faceci,a przeciez maja swoje
        potrzeby......
        • Gość: Jacek Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 11:51
          dobra kochanka nigdy nie jest zła !!
          • Gość: xxx Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 13:27
            dobra to jaka?
            • ttoo Re: kochanki 22.01.07, 22:18
              Ja wiem co znaczy dobra: zawsze uśmiechnięta, wyrozumiała, nie pytająca o nic
              ( a w żadnym wypadku o życie prywatne swojego kochanka). Dobra kochanaka nigdy
              się nie dąsa, nie obraża, nie robi wymówek, i nigdy nie prosi o zbyt wiele,
              dobra to taka która pozostaje bierna, nie przejmuje inicjatywy jeżeli chodzi o
              terminy spotkań, nie narzuca się, zwyczajnie czeka, i czeka, aż jej wybranek
              zechce spędzić z nią czas. I dobrze by było żeby nie dzwoniła jak jej sie
              zechce pogadać, bo od tego powinna mieć przyjaciółkę, a nie kochanka.
              Jeżeli Kobieta spełni wszystkie powyższe kryteria uzyska miano "DOBREJ" ?
              • Gość: monia Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 10:08
                coś seksizm przebija z tej wypowiedzi!!!Dobra kochanka,dobry kochanek to
                ktoś,kto pozwala odskoczyc od codzienności,daje ten feeling czegoś nielegalnego
                a przez to fascynującego.Pozdrawiam cieplutko.
              • Gość: ja Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:27
                Twa wizja jest daleka od realiów i przede wszystkim traktuje kobietę
                przedmiotowo a nie podmiotowo.
                • Gość: ja Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:28
                  ps. to było do ttoo
                  • ttoo Re: kochanki 23.01.07, 15:38
                    a nie wyczuwasz w mojej wypowiedzi sarkazmu ? Dodam tylko, że jestem kobietą, a
                    miano "DOBREJ" określiłam w mniemaniu męskim, nie żeńskim, łapiesz o co
                    chodzi ? To czyste szyderstwo rzeczywistości !
                    • Gość: *** Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 17:50
                      Rozumiem że Twój mąż ma właśnie taką dobrą kochankę
                    • Gość: monia Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 23:01
                      myślę,że to twój nielegalny chce,abys była taką kochanką.nie!!!dobra kochanka
                      jest facsynująca,tajemnicza i nieprzewidywalna.O!
                      • ttoo Re: kochanki 23.01.07, 23:17
                        zarówno ty jak i twoj przedmowca jesteście w błędzie, nie rozumiem skąd od razu
                        utożsamianie mojej osoby w roli głównej owego tematu ?
                        • Gość: *** Re: kochanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.01.07, 07:30
                          To po co poruszasz temat który Cię nie dotyczy? Chcesz sie dowiedzieć jak to
                          jest? Poszukaj sobie kochanka!
                          • Gość: ona Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 09:15
                            Fajnie jest mieć kogoś na boku, ale to takie niebezpieczne i można się nerwicy
                            nabawić. Tarnobrzeg to za małe miasto:(
                            • Gość: MX Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 23:14
                              a ja mam 5 kochanek i żoną i wszyskie łącznie z żoną są zadowolone
              • Gość: mktwkr Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:58

strzał w 10! i oczywiscie "oddając się umie się odebrać"...
              • Gość: kochanek Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 12:50
                Uwazam ze dwie kochanki spelniaja dopiero wymagania faceta.istnieje mniejsze
                prawdopodobienstwa "bólu głowy" u trzech kochanych kobiet niż u dwóch...
              • Gość: Obserwator Re: kochanki IP: 80.51.159.* 15.02.07, 23:36
                Takie cechy jakie opisałeś powinna mieć ŻONA. Po co wtedy kochanka ;)
    • Gość: cho Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 10:05
      Najlepiej nie mieć kochanki ani kochanka,wtedy glowa spokojna, dni i noce
      spokojne,a jeżeli już mieć to takiego który nie traktuje cię przedmniotowo
    • Gość: kic Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 10:13
      KTO WIE ILE MOŻN MIEĆ KOCHANEK CZY KOCHANKÓW
      • absit Re: kochanki 12.02.07, 05:12
        Gość portalu: kic napisał(a):

> KTO WIE ILE MOŻN MIEĆ KOCHANEK CZY KOCHANKÓW

a ile masz wolnego czasu?????:)))
    • Gość: gość Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:56
      ttoo, masz rację Tarnobrzeg za małe miasto na skok w bok, ale są jeszcze inne
      miasta i również okolice które są wydaje mi się bezpieczniejsze niż tu na
      miejscu.
    • Gość: stop Re: kochanki IP: 80.51.27.* 25.01.07, 18:37
      Kochankowie są potrzebni , ale zdecydowanie nie z kręgu pracy, to taka moja
      sprawdzona uwaga.
      • ttoo Re: kochanki 25.01.07, 20:34
        Tak więc do twojej sprawdzonej uwagi, co było po... unikanie, niezręczność? Czy
        zawsze tak jest, bo jak wiemy, wszystko ma swój początek i koniec, to jest
        naturalna kolej rzeczy, nurtuje mnie pytanie co się dzieje po ?
        • Gość: tio Re: kochanki IP: *.chello.pl 11.02.07, 22:43
          Droga Too.
          Po, jest zazwyczaj zimna obojętność i ukrywanie faktu posiadania następnej kochanki. Rzadko się zdarza, że się zrywa z kochanką z powodu "cudownego nawrocenia".
    • Gość: stop Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 09:20
      do ttoo . wywodzący się kochankowie z kręgu pracy pozostają na językach
      pracujących i nietylko ,nie da się wszystkiego ukryć czy zatuszować,ściany
      mają lub miały uszy,zostaje cień, nawet gdy to ma swój początek czy koniec.
    • nom73 Re: kochanki 12.02.07, 10:44
      ttoo napisała:

> Są, były, i będą, takie życie, Kim są :wyrachowane, zakłamane złodziejki
      > cudzych mężów czy kobiety równie nieszczęśliwe jak zdradzane żony ?

dlaczego wyrachowane? a to można ukraść swojego męża?
    • Gość: a. Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:38
      Kochanki.....były, są i zawsze będą
      • Gość: b. Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:56
        kochankowie też :) I bardzo dobrze!
        • Gość: a. Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:59
          ..... i bardzo dobrze! :-)
    • Gość: MARO Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:26
      ttoo bywa,że kochanka to też czyjaś żona,więc kto w takim związku
      kradnie?
      • maszkaron_plamisty Re: kochanki 13.02.07, 08:37
        Miłość przychodzi nieproszona...Jeśli się dba o swoją drugą połówkę to nikt Jej
        nie ukradnie...nawet ta nieproszona miłość. Kochanka lub kochanek pojawiają się
        zwykle wtedy gdy w małżeństwie wieje chłodem....a temu sa już winne obie strony!
    • Gość: a. Re: kochanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.02.07, 08:06
      No to po pączusiu! Za nasze wspaniałe kochanki i kochanków niezawodnych!
      • Gość: I Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:35
        Do a.
        Jesteś super.
        • Gość: a. Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:39
          Dzięki! Bez Nich życie nie miałoby smaku!
          • absit Re: kochanki i kochankowie 15.02.07, 19:45
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46020 moze tu znajdzie ktos cos dla siebie? nowe forum - licze na Waszą otwartość :)
            • Gość: i co teraz Re: kochanki i kochankowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.02.07, 22:55
              Ostatni najlepszym kochankiem okazał się Saimon Mol.Dobra lekcja wierności.
              • Gość: gość Re: kochanki i kochankowie IP: 213.199.214.* 17.02.07, 00:57
                Czytam wszystkie uwagi o kochankach i nasuwa mi sie tylko jedno twierdzenie:
                chcesz mieć spokojne życie? to trzymaj się od NICH (kobiet) z daleka. ICH
                dyskrecja jest poniżej krytyki. Wszystko co IM powiecie i co z NIMI robicie jest
                natychmiast przez NIE przekazywane "serdecznym" przyjaciółkom, a wówczas nie
                jest to już WASZĄ tajemnicą. Poddaję to wam panowie pod rozwagę!
                • absit Re: kochanki i kochankowie 17.02.07, 08:14
                  Gość portalu: gość napisał(a):

> Czytam wszystkie uwagi o kochankach i nasuwa mi sie tylko jedno twierdzenie:
                  > chcesz mieć spokojne życie? to trzymaj się od NICH (kobiet) z daleka. ICH
                  > dyskrecja jest poniżej krytyki. Wszystko co IM powiecie i co z NIMI robicie jes
                  > t
                  > natychmiast przez NIE przekazywane "serdecznym" przyjaciółkom, a wówczas nie
                  > jest to już WASZĄ tajemnicą. Poddaję to wam panowie pod rozwagę!

ja nie mam przyjaciolek :P
                  • Gość: koch Re: kochanki i kochankowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 08:32
                    właśnie: nie wszystkie kobiety mają przyjaciółki czy bliskie koleżanki. To samo
                    jest z facetami: nie każdy ma "dobrych kolegów", którym mówi o wszystkim, a
                    którzy mogą byc stacjami przekaźnikowymi. Czasem taka kochanka/taki kochanek
                    może ich zastępować.
                    • absit Re: kochanki i kochankowie 17.02.07, 16:40
                      Gość portalu: koch napisał(a):

> właśnie: nie wszystkie kobiety mają przyjaciółki czy bliskie koleżanki. To samo
                      >
                      > jest z facetami: nie każdy ma "dobrych kolegów", którym mówi o wszystkim, a
                      > którzy mogą byc stacjami przekaźnikowymi. Czasem taka kochanka/taki kochanek
                      > może ich zastępować.

to wlasnie najwspanialsze - polaczenie kochanka z przyjacielem...ehhhh
                • Gość: albi Re: kochanki i kochankowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.07, 10:55
                  Często to mężczyźni są większymi plotkarzami niż kobiety. To mężczyźni na prawo
                  i lewo chwalą się swoimi podbojami. I to mężczyźni ciagle opowiadają sobie "jak
                  było"
                  • Gość: mika Re: kochanki i kochankowie IP: *.leek1.gr.home.nl 27.02.07, 20:37
                    Marzy mi się kochanek.Ten jeden jedyny.Jak przechodzę obok niego to nogi mi się
                    uginają w kolanach.Marzy mi się.
                    • Gość: albi Re: kochanki i kochankowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.02.07, 09:06
                      To do dzieła! I życzę powodzenia!
                      • Gość: mika Re: kochanki i kochankowie IP: 217.121.152.* 28.02.07, 13:23
                        Dziękuję.
    • Gość: hoho Re: kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 12:43
      Kobitki dziś wasze święto i te mężatki i te panienki. Zyczę wam wszystkiego
      najlepszego z okazji Dnia Kobit
      • xulu Re: kochanki 08.03.07, 13:03
        po co komu kochanka
        mam zone i jesetm szczesliwy a ona ma mnie i tez jest szcesliwa.
        jak ktos chce przygod to w tym temacie moze je znalezc tylko z problemami...
        • Gość: a. Re: kochanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.03.07, 18:44
          A skąd wiesz że Ona ma tylko Ciebie? A skąd wiesz że jest szczęśliwa?
        • Gość: ola Re: kochanki IP: *.leek1.gr.home.nl 10.03.07, 05:23
          Mój mąż też tak myślał.
          • xulu Re: kochanki 10.03.07, 18:03
            Gość portalu: ola napisał(a):

> Mój mąż też tak myślał.

ja niemysle ja wiem.
            • Gość: albi Re: kochanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.03.07, 18:35
              Biedny, zadufany w sobie jelonek!
            • Gość: ona Re: kochanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.03.07, 18:46
              Większość facetów tak myśli i niestety grubo się myli.
              • Gość: Ola Re: kochanki IP: *.leek1.gr.home.nl 10.03.07, 19:29
                Pewnie zapytałeś się czy było jej dobrze a ona odpowiedziała ,że tak.
                • xulu Re: kochanki 10.03.07, 19:47
                  Gość portalu: Ola napisał(a):

> Pewnie zapytałeś się czy było jej dobrze a ona odpowiedziała ,że tak.

a moze chcesz pogadac z moja zona bo wlasnie jest tu przymnie

tak czy nie???
                  • Gość: nieOla Re: kochanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.03.07, 19:05
                    Nie chce mi się z Tobą gadać
                    • xulu Re: kochanki 11.03.07, 19:12
                      Gość portalu: nieOla napisał(a):

> Nie chce mi się z Tobą gadać

czy ja napisalem ze chce????
              • Gość: agh Re: kochanki IP: 213.199.214.* 11.03.07, 23:00
                >Większość facetów tak myśli i niestety grubo się myli. <
                Czyli Ty też jesteś cichodajką?
          • Gość: agh Re: kochanki IP: 213.199.214.* 11.03.07, 22:59
            >Mój mąż też tak myślał.<
            Czyli jesteście cichodajkami?
            • Gość: ona Re: kochanki IP: *.leek1.gr.home.nl 12.03.07, 11:50
              nie podniecaj się. Ja nie daję,ja biorę.
              • Gość: Ola Re: kochanki IP: *.leek1.gr.home.nl 12.03.07, 13:19
                autorką powyższej wypowiedzi jest Ola a nie "ona".Przepraszam.Ola
            • maszkaron_plamisty Re: kochanki 12.03.07, 19:07
              Cichodajki robią to z reguły z wieloma za pieniądze a kochanki...z miłości i
              tylko z tym jedynym. Nie obrażaj więc kochanek moja Pani bo pewnie w głębi
              duszy bardzo im zazdrościsz.
              • Gość: alla Re: kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 22:33
                Piona dla maszkarona!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka