Gość: kucharz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 11:16 jestem ciekaw jakie sa wasze trzy ulubione polskie filmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 11:49 Witam Kucharzu, no to tak : Sexmisja - nie ma sobie równych, ten film jest u mnie na pierwszym miejscu, Albercik i Max, rozbawiają mnie za każdym razem gdy wracam do tego filmu, Kogel- Mogel - obie części, ale Galimatias jest lepszy, co nie często się zdarza, aby druga część filmu była lepsza od pierwszej, Jak rozpętałem drugą wojnę światową - oczywiście wymieniane filmy nie wymagają żadnego komentarza, chyba każdy je zna, ograniczyłam się tylko do trzech, ale jest ich jeszcze sporo, idąc dalej Sami Swoii- wszystkie trzy, ale najlepsza jest część pierwsza, seriale : Alternatywy 4, Daleko od szosy, no mówiłam, że to jest temat rzeka ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 12:09 tak masz racje to temat rzeka-twoje typy w wiekszosci zgadzaja sie z moimi dodałbym jeszcze Kariere Nikodema Dyzmy,Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?.Mis,Nie ma rózy bez miłosci lubie tez serial Dom-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 13:16 oczywiscie znam i mam wszystkie, oprócz serialu Dom, ale miało być trzy, lecz nie da się wybrać trzech nalepszych, jest ich zbyt wiele, dodajmy jeszcze: "Poszukiwany, poszukiwana", "Nie lubię poniedziałku", "King Size" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 13:49 Jak mogłem zapomnieć o tych filmach i pewnie jeszcze o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 14:17 Nie zapewne nie zapomiałeś ja w pierwszej chwili pominęłam Misia, choć nie wiem jak mogłam o nim zapomnieć. Dodam jeszcze " CK Dezerterzy" i "Vabank". No i Panie Kucharzu miałeś rację, że w filmie " Poranek Kojota" istnieje motyw z frytkami, pozwolę sobie zacytować : " Rzaem z kumplem czsem lejemy do Frytek", wątek jest jak nic miał Pan rację, pytamie tylko czy ten sposób przygotowania złocistych, pysznych Frytek jest Panu znany z autopsji ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 14:59 z tymi frytkami wczoraj napisałem Ci, że to żart. jesli sie czujesz urazona to sory. teraz oglądam zmienników na poloni, a 17 lutego będzie na poloni Miś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 16:17 nie czuję się urażona, ok. Mając do wyboru Zmienników, a Miśiem wybieram Misia, wracając do tego filmu, jaki ci się nasuwa najbardziej wyrazisty wątek, moment, scena, cytat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 16:50 Najbardziej podoba mi się postać Krzysztofa Jarzyny i sceny z jego udziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 17:04 No ale ty wracasz do "Poranku Kojota" nie tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Artkis Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 16:53 A co sądzisz o serialu 07 zgłoś się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 17:06 serial oglądałam, ale dawno temu, ja raczej gustuję w komediach, lubię filmy, które potrafią mnie rozbawić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 18:32 ja gustuje nie tylko w komediach.w 07 zgłos sie duzo jest momentow humorystycznych ale to jednak nie jest komedia.nie wspomnielismy o Janosiku,Podroz za jeden usmiech,Stawka wieksza niz zycie .nie ogladam polskich seriali komediowych ktore sa produkowane obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 19:35 co do polskich serialii komediowych masz rację, bo nie ma dobrych, natomiast nie mogę się doczekać aż oglądnę najnowszą polską produkcję pt.: RYŚ - prezes Ochódzki, choć teraz troszkę starszy, ale będź co bądź są to dalsze losy, a w kinach już po premierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:17 tez nie moge sie doczekac Rysia-powinien byc dobry jak bede dysponowal płytą z filmem to sie odezwe-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 22:36 ok, dobra, ja też mam miec plytke od kolegi, tak więc po oglądnięciu zaopiniujemy, czy film uzyska miano dobrego, czy nie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama kucharza Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 06:43 Jestescie piratami, powinniscie wspierac polski przemysl filmowy i ogladac w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 10:43 a ja uważam, że polskie filmy po prostu nie są dobre! tandetne teksty, w których co drugie słowo to przekleństwa! marna reżyseria, kiepskie efekty specjalne i te okropne wnętrza, miejsca scen - szare, brudne, zimne, prawie jak w naszej polskiej rzeczywistości brrrr okropieństwo, aż nie chce się patrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 18:49 to co dzis ogladamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 12.02.07, 19:56 Witam kucharzu, a co dzis nam oferuje tv ? wyszukałeś coś dobrego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:49 telewizja nic, ale oglądam dzisiaj Trzeci z Markiem Kondratem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 12.02.07, 21:07 Trzeci - na pewno nie widziałam tego filmu,jak dobrze go kojarzę, to nie jest z gatunku komedii, ale jak mi płytka wpadnie w ręce, to z pewnością oglądnę. A tymczasem dopiero dziewiąta, ja chyba tez dzis jeszce coś oglądnę, wczoraj miałam filmowy dzień - od rana do wieczora oglądnęłam pięć filmów, wyskoczyłam na jakieś pół godzinki z domu,a tak to cały dzień przed tv - prawdziwy maraton :) A dziś jeszcze nic... ale wiem do czego wrócę, "Och Karol" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:49 ufffff obejrzałem troche sie pomeczylem ale dałem rade -dobrze podejrzewasz to film nie z gatunku komedii nie szukaj go na siłe ale jak ci sam wpadnie w rece to obejrzyj-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 12.02.07, 22:58 no to teraz chyba pora spać Dobrej Nocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: film polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 08:06 Bareja, Bareja i jeszcze raz Bareja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocharzizy Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 08:55 3 dni bez wyroku, symetria, wtorek, samotnosc w sieci, powrot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:42 to co?dzis chyba obejrzymy wielka wsypa z englertem-niezła komedyjka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekarz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 15:17 Tylko kino niezalerzne !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 13.02.07, 19:53 no jeszcze oprócz oglądania filmów czsem człowiek musi popracować, ja dziś chyba nic nie oglądnę, dziś jestem zmęczona, proza życia, potrzebuje spokoju a nie filmu, ale jakbyś coś znalazł w tv to dawaj znać, dobra kucharzu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:43 juz pisalem co znalazlem 15 min.po polnocy program pierwszy wielka wsypa - troche pozno dla kogos kto jest zmeczony i jutro idze do pracy-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:46 czesc iza .dzis wybierz ty jakis film w tv i polec go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 14.02.07, 19:51 Czesc Kucharzu, tak pod to święto, znalazłam film bardzo odpowiedni na dzisiejszy wieczór, Tyt: ZAKOCHANI, na Polsacie godz 20,35, polska komedia z 2000 roku, obsada to m.in Kaia Figura, Cezary Pazura, Beata Tyszkiewicz, Olaf Lubaszenko, wybieram go bo go nie widziałam. Akurat zdąże wrzucić frytki do piekarnika :) żebym miała co wcinać przy filmie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:34 czesc. zaluje ze dzisiaj nie moge ogladac tego filmu. polecam ci dzisiaj na tvp1 o 24:15 "piknik pod wiszącą skałą" lub "młode strzelby" o tej samej porze na ale kino. wg mnie ta pierwsza pozycja jest lepsza. zycze smacznego do tych frytek, ja pozeram wlasnie nalesniki z dzemem i syropem klonowym. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 14.02.07, 22:09 juz zbyt późno na smacznego, bo zapewne już nic nie zostało z tych smakowitych naleśników, :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 22:28 tak, masz racje były tak dobre, ze slad po nich nie pozostal. ogladasz dzis 'piknik pod wiszaca skala'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:13 czesc Iza dzis zdaje sie na Ciebie szukam szukam i nic nie widze w programie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 15.02.07, 20:20 Witam Cie Kucharzu, jeżeli chodz i piknik... to może napisz mi coś o tym filmie, czy warto ?? Bo choć nie oglądałm wczoraj to mam go na płycie, a że zbliża się weekend, to będę miała całe dwa dni, więc chciałabym posłuchać twojej opinii ? Jeżeli chodzi o dziś to mam rewelacje, ale też na płycie Wyjście awaryjne :) znasz ten film ?? zapewne tak, Bożena Dykiel jest rozbrajająca, ukazało się dziś w gazecie, ale tylko pierwsza część, za tydzień kolejna, no ale ten film to muszę mieć w swojej kolekcji :) napisz mi coś o tym pikniku ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:37 czesc wyjscie awaryjne oczywiscie ze znam nawet nie tak dawno ogladalem bardzo przyjemna komedyjka.jesli chodzi o piknik to obejrzyj naprawde warto nie bedziesz zalowala.uznany za kultowy film jest ekranizacja powiesci Joan Lindsay ktora opisala prawdziwe wydarzenia.trzyma w napieciu od poczatku do samego konca .ciekawe jakie niespodzianki czekaja nas w weekend?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 15.02.07, 20:50 jutro trzeba przewertować program co szykuje tv ciekawego na ten weekend, powiem Ci jeszcze co prasa nam zaoferuje, w poniedziałek bo widziałam reklamę, otóż 3 część "Sami Swoii: Kochaj albo rzuć" będzie w czasopiśmie kobiecym Naj, ale to dopiero w poniedziałek, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:54 Oo, dzięki za informacje, skorzystam. Dobrze mieć takie filmy u siebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:07 czesc Iza oj chyba dzis za wiele nie obejrzymy.przejrzalem progaram rzucil mi sie w oczy swiety na tvn o 20-15.moze jutro bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 16.02.07, 17:07 Cześć Kucharzu, Święty to fantastyczne kino akcji, już go oglądałam i pamiętam, że mi się podobał, ale, ale moje hobby to polskie filmy, które mogę oglądać wielokrotnie, i znalazłam E=MC2 o 20,20 na jedynce, Cezary Pazura w roli gangstera, który stdiuje filozofię, jego dziewczyna Agnieszka Włodarczyk, fajny filmek :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 16.02.07, 17:11 a jutro kultowy Miśśśśśśśśśśśśśśś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:03 czesc .o misiu juz Ci pisalem ze bedzie 17- lutego niepamietasz?to mowisz zeby obejrzec tą komedyjke z pazurą?słyszałem o tym filmie ale nigdy nie mogłem sie zebrac zeby go obejrzec.mam na dzisiaj jeszcze Komornika-tez dobry film- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 16.02.07, 19:09 No jasne, że pamiętm o misiu, dlatego, że pamiętam to przypominam, E=mc2 warto, dawno go nie oglądałam, im dłuższy okres mine od czasu jak oglądałm jakiś film tym chętniej do niego wracam, Komornika nie znam, ale jak rozumiem ten masz na płycie, bo w tv go nie widzę, ale powiem ci jeszcze, że dziś ja wcinam naleśniki, bo mi ostatnio smaka zrobiłeś ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 19:44 no to życze smacznego. Tak, Komornika mam na płycie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lament Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 20:11 Mis, co mi zrobisz jak mnie zlapiesz, alternatywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:02 czesc Iza to co?ogladamy misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 17.02.07, 22:04 Czesc Kucharzu, właśnie się skończył, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 17.02.07, 22:09 teraz wrzucam zaproponowany przez ciebie Piknik pod wiszaca skałą, jak nie usnę to oglądnę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:20 no witam Cie. Polecam Piknik, spróbuj obejrzeć nie zasypiając. Ja będe oglądał Ptaszka na uwięzi i spać. Prosze napisz co sądzisz o tym filmie jak obejrzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 18.02.07, 12:06 Witam Cie Kucharzu, piknik mnie zaciekawił, ujmując jesdnym słowem cały film powiedziałabym, że jest tajemniczy... Nic do końca się nie wyjaśnia co za siła przyciągnęła dziewczyny i nauczycielkę w stronę skały, one szły tam jak w transie, ntomiast tamta odnaleziona nic nie pamięta, no i na końcu właścicielka pensji znaleziona martwa, w zasadzie wszystko pozostaje niedopowiedziane, a film cały czas trzyma w napięciu, oglądając go czekałam aż cokolwiek się wyjaśni, i jeszcze data 14 luty, walentynki, czy to miało wpływ na zachowanie dziewcząt, które pościągały buty i pończochy, a nauczycielka szła na góre w samych pantalonach? Nic w tym filmie do końca nie jest jasne, dlatego trzyma w napięciu do końca, w nadzieii ze się coś wyjaśni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 13:38 Czesc Iza.Ciesze sie ze dobrze polecilem Ci film.Dzis polecam jedną z moich ulubionych komedii ZEZOWATE SZCZESCIE Z BOGUMILEM KOBIELĄ 0-30 program 1 i ZMIENNICKOW na polonii o 14-tej ktorych niestety nie obejrze(uciekam kibicowac na osir druzynie radia leliwa)odezwe sie wieczorem moze cos znajde ciekawego w programie-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 18.02.07, 18:11 Kucharzu trafiasz w moje gusta filmowe, polecasz interesujące filmy, jeżeli chodzi o Zmienników ( nr taksówki 1313)to dzis nie oglądałam, za oknem było zbyt ładnie, aby siedzieć przed telewizorem, natomiast Zezowate szczęście jest zbyt późno jak na niedziele, jutro muszę rano wstać, a dziś już nie widzę w programie nic ciekawego, więc sięgnę po jakiś film na płycie... Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: film polski 18.02.07, 18:55 witam ja wam polecam: cytat z netykiety >>Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum.>> ato dla was: forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:09 czescIza własnie przejrzałem program i z przykroscią musze stwierdzic ze nic godnego uwagi dzis nie ma w tv.chyba wybiore cos na płycie-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 19.02.07, 20:02 Witam, co racja, to racja, dziś tv nic ciekawego nie prezentuje, nic a nic, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 20.02.07, 19:15 Witam dzis to troche szkoda siedziec przd telewizorem, w koncu mamy ostatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:16 czesc Iza.tak ostatki.i tak nie ma nic ciekawego w tv.tak po cichu powiem ci ze dostalem dzis chyba ze sto filmow .kiedy ja to obejrze?wczoraj obejrzałem - jeniec-polecam pozdrawiam cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:48 czesc IZA.dzis znowu nic ciekawego w tv.zoatają płyty.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchasz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:58 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 13:43 czesc Iza. co mi dzisiaj polecisz w tv? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 14:32 ide na pokaz filmow. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:56 czesc Iza to co dzis ciekawego oglądamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixiński Re: film polski IP: 213.199.214.* 24.02.07, 00:05 Kucharzu! zainstaluj sobie GADU - GADU lub podobny program. Twoje posty wskazują, że już to powinieneś dawno zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:29 własnie obejrzałem swiadka koronnego według mnie dobry film prosze o wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekon Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:51 Dla mnie; przewidywalny, plytki, slaby scenariusz, kiepska rola Malaszynskiego oraz Wieckiewicza, ogolnie kolejny bubel. Widac po raz kolejny, ze nic nie przebije Pit Bulla czy tez 3 dni bez wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 15:52 potrzebuje pitbula wersje w odcinkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:46 a dokladnie tu www.itvp.pl/event/pitbull/ Odpowiedz Link Zgłoś