Dodaj do ulubionych

film polski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 11:16
jestem ciekaw jakie sa wasze trzy ulubione polskie filmy
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 11:49
      Witam Kucharzu, no to tak :
      Sexmisja - nie ma sobie równych, ten film jest u mnie na pierwszym miejscu,
      Albercik i Max, rozbawiają mnie za każdym razem gdy wracam do tego filmu,
      Kogel- Mogel - obie części, ale Galimatias jest lepszy, co nie często się
      zdarza, aby druga część filmu była lepsza od pierwszej,
      Jak rozpętałem drugą wojnę światową - oczywiście wymieniane filmy nie wymagają
      żadnego komentarza, chyba każdy je zna,
      ograniczyłam się tylko do trzech, ale jest ich jeszcze sporo, idąc dalej Sami
      Swoii- wszystkie trzy, ale najlepsza jest część pierwsza, seriale : Alternatywy
      4, Daleko od szosy, no mówiłam, że to jest temat rzeka ...
      pozdrawiam
      • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 12:09
        tak masz racje to temat rzeka-twoje typy w wiekszosci zgadzaja sie z moimi
        dodałbym jeszcze Kariere Nikodema Dyzmy,Co mi zrobisz jak mnie
        złapiesz?.Mis,Nie ma rózy bez miłosci lubie tez serial Dom-pozdrawiam
        • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 13:16
          oczywiscie znam i mam wszystkie, oprócz serialu Dom, ale miało być trzy, lecz
          nie da się wybrać trzech nalepszych, jest ich zbyt wiele, dodajmy
          jeszcze: "Poszukiwany, poszukiwana", "Nie lubię poniedziałku", "King Size"
          • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 13:49
            Jak mogłem zapomnieć o tych filmach i pewnie jeszcze o innych.
            • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 14:17
              Nie zapewne nie zapomiałeś ja w pierwszej chwili pominęłam Misia, choć nie wiem
              jak mogłam o nim zapomnieć. Dodam jeszcze " CK Dezerterzy" i "Vabank".
              No i Panie Kucharzu miałeś rację, że w filmie " Poranek Kojota" istnieje motyw
              z frytkami, pozwolę sobie zacytować : " Rzaem z kumplem czsem lejemy do
              Frytek", wątek jest jak nic miał Pan rację, pytamie tylko czy ten sposób
              przygotowania złocistych, pysznych Frytek jest Panu znany z autopsji ? :)
              • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 14:59
                z tymi frytkami wczoraj napisałem Ci, że to żart. jesli sie czujesz urazona to
                sory. teraz oglądam zmienników na poloni, a 17 lutego będzie na poloni Miś.
                • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 16:17
                  nie czuję się urażona, ok.
                  Mając do wyboru Zmienników, a Miśiem wybieram Misia, wracając do tego filmu,
                  jaki ci się nasuwa najbardziej wyrazisty wątek, moment, scena, cytat ??
                  • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 16:50
                    Najbardziej podoba mi się postać Krzysztofa Jarzyny i sceny z jego udziałem.
                    • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 17:04
                      No ale ty wracasz do "Poranku Kojota" nie tak ?
                  • Gość: kucharz Artkis Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 16:53
                    A co sądzisz o serialu 07 zgłoś się?
                    • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 17:06
                      serial oglądałam, ale dawno temu, ja raczej gustuję w komediach, lubię filmy,
                      które potrafią mnie rozbawić ...
                      • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 18:32
                        ja gustuje nie tylko w komediach.w 07 zgłos sie duzo jest momentow
                        humorystycznych ale to jednak nie jest komedia.nie wspomnielismy o
                        Janosiku,Podroz za jeden usmiech,Stawka wieksza niz zycie .nie ogladam polskich
                        seriali komediowych ktore sa produkowane obecnie
                        • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 19:35
                          co do polskich serialii komediowych masz rację, bo nie ma dobrych, natomiast
                          nie mogę się doczekać aż oglądnę najnowszą polską produkcję pt.: RYŚ - prezes
                          Ochódzki, choć teraz troszkę starszy, ale będź co bądź są to dalsze losy, a w
                          kinach już po premierze :)
                          • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:17
                            tez nie moge sie doczekac Rysia-powinien byc dobry jak bede dysponowal płytą z
                            filmem to sie odezwe-pozdrawiam
                            • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 11.02.07, 22:36
                              ok, dobra, ja też mam miec plytke od kolegi, tak więc po oglądnięciu
                              zaopiniujemy, czy film uzyska miano dobrego, czy nie, pozdrawiam
                              • Gość: mama kucharza Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 06:43
                                Jestescie piratami, powinniscie wspierac polski przemysl filmowy i ogladac w kinie.
    • Gość: gosć Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 10:43
      a ja uważam, że polskie filmy po prostu nie są dobre! tandetne teksty, w
      których co drugie słowo to przekleństwa! marna reżyseria, kiepskie efekty
      specjalne i te okropne wnętrza, miejsca scen - szare, brudne, zimne, prawie jak
      w naszej polskiej rzeczywistości
      brrrr okropieństwo, aż nie chce się patrzeć...
      • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 18:49
        to co dzis ogladamy?
        • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 12.02.07, 19:56
          Witam kucharzu, a co dzis nam oferuje tv ? wyszukałeś coś dobrego ??
          • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:49
            telewizja nic, ale oglądam dzisiaj Trzeci z Markiem Kondratem
            • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 12.02.07, 21:07
              Trzeci - na pewno nie widziałam tego filmu,jak dobrze go kojarzę, to nie jest z
              gatunku komedii, ale jak mi płytka wpadnie w ręce, to z pewnością oglądnę.
              A tymczasem dopiero dziewiąta, ja chyba tez dzis jeszce coś oglądnę, wczoraj
              miałam filmowy dzień - od rana do wieczora oglądnęłam pięć filmów, wyskoczyłam
              na jakieś pół godzinki z domu,a tak to cały dzień przed tv - prawdziwy
              maraton :) A dziś jeszcze nic... ale wiem do czego wrócę, "Och Karol" :)
              • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:49
                ufffff obejrzałem troche sie pomeczylem ale dałem rade -dobrze podejrzewasz to
                film nie z gatunku komedii nie szukaj go na siłe ale jak ci sam wpadnie w rece
                to obejrzyj-pozdrawiam
                • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 12.02.07, 22:58
                  no to teraz chyba pora spać Dobrej Nocy:)
                  • Gość: ja Re: film polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 08:06
                    Bareja, Bareja i jeszcze raz Bareja
                    pozdrawiam
                    • Gość: kocharzizy Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 08:55
                      3 dni bez wyroku, symetria, wtorek, samotnosc w sieci, powrot
                      • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:42
                        to co?dzis chyba obejrzymy wielka wsypa z englertem-niezła komedyjka
                        • Gość: piekarz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 15:17
                          Tylko kino niezalerzne !!!!
                        • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 13.02.07, 19:53
                          no jeszcze oprócz oglądania filmów czsem człowiek musi popracować, ja dziś
                          chyba nic nie oglądnę, dziś jestem zmęczona, proza życia, potrzebuje spokoju a
                          nie filmu, ale jakbyś coś znalazł w tv to dawaj znać, dobra kucharzu ?
                          • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:43
                            juz pisalem co znalazlem 15 min.po polnocy program pierwszy wielka wsypa -
                            troche pozno dla kogos kto jest zmeczony i jutro idze do pracy-pozdrawiam
                            • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:46
                              czesc iza .dzis wybierz ty jakis film w tv i polec go
                              • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 14.02.07, 19:51
                                Czesc Kucharzu, tak pod to święto, znalazłam film bardzo odpowiedni na
                                dzisiejszy wieczór, Tyt: ZAKOCHANI, na Polsacie godz 20,35, polska komedia z
                                2000 roku, obsada to m.in Kaia Figura, Cezary Pazura, Beata Tyszkiewicz, Olaf
                                Lubaszenko, wybieram go bo go nie widziałam. Akurat zdąże wrzucić frytki do
                                piekarnika :) żebym miała co wcinać przy filmie. Pozdrawiam
                                • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:34
                                  czesc. zaluje ze dzisiaj nie moge ogladac tego filmu. polecam ci dzisiaj na
                                  tvp1 o 24:15 "piknik pod wiszącą skałą" lub "młode strzelby" o tej samej porze
                                  na ale kino. wg mnie ta pierwsza pozycja jest lepsza. zycze smacznego do tych
                                  frytek, ja pozeram wlasnie nalesniki z dzemem i syropem klonowym. pozdrawiam
                                  • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 14.02.07, 22:09
                                    juz zbyt późno na smacznego, bo zapewne już nic nie zostało z tych smakowitych
                                    naleśników, :)
                                    • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 22:28
                                      tak, masz racje były tak dobre, ze slad po nich nie pozostal. ogladasz
                                      dzis 'piknik pod wiszaca skala'?
                                      • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:13
                                        czesc Iza dzis zdaje sie na Ciebie szukam szukam i nic nie widze w programie
                                        • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 15.02.07, 20:20
                                          Witam Cie Kucharzu, jeżeli chodz i piknik... to może napisz mi coś o tym
                                          filmie, czy warto ?? Bo choć nie oglądałm wczoraj to mam go na płycie, a że
                                          zbliża się weekend, to będę miała całe dwa dni, więc chciałabym posłuchać
                                          twojej opinii ?
                                          Jeżeli chodzi o dziś to mam rewelacje, ale też na płycie Wyjście awaryjne :)
                                          znasz ten film ?? zapewne tak, Bożena Dykiel jest rozbrajająca, ukazało się
                                          dziś w gazecie, ale tylko pierwsza część, za tydzień kolejna, no ale ten film
                                          to muszę mieć w swojej kolekcji :)
                                          napisz mi coś o tym pikniku ...
                                          pozdrawiam
                                          • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:37
                                            czesc wyjscie awaryjne oczywiscie ze znam nawet nie tak dawno ogladalem bardzo
                                            przyjemna komedyjka.jesli chodzi o piknik to obejrzyj naprawde warto nie
                                            bedziesz zalowala.uznany za kultowy film jest ekranizacja powiesci Joan Lindsay
                                            ktora opisala prawdziwe wydarzenia.trzyma w napieciu od poczatku do samego
                                            konca .ciekawe jakie niespodzianki czekaja nas w weekend?pozdrawiam
                                            • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 15.02.07, 20:50
                                              jutro trzeba przewertować program co szykuje tv ciekawego na ten weekend,
                                              powiem Ci jeszcze co prasa nam zaoferuje, w poniedziałek bo widziałam reklamę,
                                              otóż 3 część "Sami Swoii: Kochaj albo rzuć" będzie w czasopiśmie kobiecym Naj,
                                              ale to dopiero w poniedziałek, pozdrawiam
                                              • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:54
                                                Oo, dzięki za informacje, skorzystam. Dobrze mieć takie filmy u siebie.
                                                Pozdrawiam
                                                • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:07
                                                  czesc Iza oj chyba dzis za wiele nie obejrzymy.przejrzalem progaram rzucil mi
                                                  sie w oczy swiety na tvn o 20-15.moze jutro bedzie lepiej.
                                                  • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 16.02.07, 17:07
                                                    Cześć Kucharzu, Święty to fantastyczne kino akcji, już go oglądałam i pamiętam,
                                                    że mi się podobał, ale, ale moje hobby to polskie filmy, które mogę oglądać
                                                    wielokrotnie, i znalazłam E=MC2 o 20,20 na jedynce, Cezary Pazura w roli
                                                    gangstera, który stdiuje filozofię, jego dziewczyna Agnieszka Włodarczyk, fajny
                                                    filmek :)
                                                    pozdrawiam
                                                  • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 16.02.07, 17:11
                                                    a jutro kultowy Miśśśśśśśśśśśśśśś :)
                                                  • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:03
                                                    czesc .o misiu juz Ci pisalem ze bedzie 17- lutego niepamietasz?to mowisz zeby
                                                    obejrzec tą komedyjke z pazurą?słyszałem o tym filmie ale nigdy nie mogłem sie
                                                    zebrac zeby go obejrzec.mam na dzisiaj jeszcze Komornika-tez dobry film-
                                                    pozdrawiam
                                                  • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 16.02.07, 19:09
                                                    No jasne, że pamiętm o misiu, dlatego, że pamiętam to przypominam, E=mc2 warto,
                                                    dawno go nie oglądałam, im dłuższy okres mine od czasu jak oglądałm jakiś film
                                                    tym chętniej do niego wracam, Komornika nie znam, ale jak rozumiem ten masz na
                                                    płycie, bo w tv go nie widzę, ale powiem ci jeszcze, że dziś ja wcinam
                                                    naleśniki, bo mi ostatnio smaka zrobiłeś ...
                                                  • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 19:44
                                                    no to życze smacznego. Tak, Komornika mam na płycie. Pozdrawiam
                                                  • Gość: lament Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 20:11
                                                    Mis, co mi zrobisz jak mnie zlapiesz, alternatywy
                                                  • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:02
                                                    czesc Iza to co?ogladamy misia
                                                  • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 17.02.07, 22:04
                                                    Czesc Kucharzu, właśnie się skończył, pozdrawiam
                                                  • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 17.02.07, 22:09
                                                    teraz wrzucam zaproponowany przez ciebie Piknik pod wiszaca skałą, jak nie usnę
                                                    to oglądnę ...
                                                  • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:20
                                                    no witam Cie. Polecam Piknik, spróbuj obejrzeć nie zasypiając. Ja będe oglądał
                                                    Ptaszka na uwięzi i spać. Prosze napisz co sądzisz o tym filmie jak obejrzysz.
                                                  • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 18.02.07, 12:06
                                                    Witam Cie Kucharzu, piknik mnie zaciekawił, ujmując jesdnym słowem cały film
                                                    powiedziałabym, że jest tajemniczy... Nic do końca się nie wyjaśnia co za siła
                                                    przyciągnęła dziewczyny i nauczycielkę w stronę skały, one szły tam jak w
                                                    transie, ntomiast tamta odnaleziona nic nie pamięta, no i na końcu właścicielka
                                                    pensji znaleziona martwa, w zasadzie wszystko pozostaje niedopowiedziane, a
                                                    film cały czas trzyma w napięciu, oglądając go czekałam aż cokolwiek się
                                                    wyjaśni, i jeszcze data 14 luty, walentynki, czy to miało wpływ na zachowanie
                                                    dziewcząt, które pościągały buty i pończochy, a nauczycielka szła na góre w
                                                    samych pantalonach? Nic w tym filmie do końca nie jest jasne, dlatego trzyma w
                                                    napięciu do końca, w nadzieii ze się coś wyjaśni...
                                                  • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 13:38
                                                    Czesc Iza.Ciesze sie ze dobrze polecilem Ci film.Dzis polecam jedną z moich
                                                    ulubionych komedii ZEZOWATE SZCZESCIE Z BOGUMILEM KOBIELĄ 0-30 program 1 i
                                                    ZMIENNICKOW na polonii o 14-tej ktorych niestety nie obejrze(uciekam kibicowac
                                                    na osir druzynie radia leliwa)odezwe sie wieczorem moze cos znajde ciekawego w
                                                    programie-pozdrawiam
                                                  • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 18.02.07, 18:11
                                                    Kucharzu trafiasz w moje gusta filmowe, polecasz interesujące filmy, jeżeli
                                                    chodzi o Zmienników ( nr taksówki 1313)to dzis nie oglądałam, za oknem było
                                                    zbyt ładnie, aby siedzieć przed telewizorem, natomiast Zezowate szczęście jest
                                                    zbyt późno jak na niedziele, jutro muszę rano wstać, a dziś już nie widzę w
                                                    programie nic ciekawego, więc sięgnę po jakiś film na płycie...
                                                  • xulu Re: film polski 18.02.07, 18:55
                                                    witam ja wam polecam:

cytat z netykiety

>>Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum.>>

ato dla was:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
                                                  • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:09
                                                    czescIza własnie przejrzałem program i z przykroscią musze stwierdzic ze nic
                                                    godnego uwagi dzis nie ma w tv.chyba wybiore cos na płycie-pozdrawiam
                                                  • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 19.02.07, 20:02
                                                    Witam, co racja, to racja, dziś tv nic ciekawego nie prezentuje, nic a nic,
                                                    pozdrawiam :)
                                                  • Gość: iza Re: film polski IP: 80.51.27.* 20.02.07, 19:15
                                                    Witam dzis to troche szkoda siedziec przd telewizorem, w koncu mamy ostatki :)
                                                  • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:16
                                                    czesc Iza.tak ostatki.i tak nie ma nic ciekawego w tv.tak po cichu powiem ci ze
                                                    dostalem dzis chyba ze sto filmow .kiedy ja to obejrze?wczoraj obejrzałem -
                                                    jeniec-polecam pozdrawiam cie serdecznie
                                                  • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:48
                                                    czesc IZA.dzis znowu nic ciekawego w tv.zoatają płyty.pozdrawiam
                                                  • Gość: kuchasz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:58
                                                    pozdrawiam
    • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 13:43
      czesc Iza. co mi dzisiaj polecisz w tv? pozdrawiam
      • Gość: isa Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 14:32
        ide na pokaz filmow. pozdrawiam
        • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:56
          czesc Iza to co dzis ciekawego oglądamy?
          • Gość: ixiński Re: film polski IP: 213.199.214.* 24.02.07, 00:05
            Kucharzu! zainstaluj sobie GADU - GADU lub podobny program. Twoje posty
            wskazują, że już to powinieneś dawno zrobić.
            • Gość: kucharz Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:29
              własnie obejrzałem swiadka koronnego według mnie dobry film prosze o wasze
              opinie.
              • Gość: ekon Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:51
                Dla mnie; przewidywalny, plytki, slaby scenariusz, kiepska rola Malaszynskiego
                oraz Wieckiewicza, ogolnie kolejny bubel. Widac po raz kolejny, ze nic nie
                przebije Pit Bulla czy tez 3 dni bez wyroku.
                • Gość: art Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 15:52
                  potrzebuje pitbula wersje w odcinkach
                  • Gość: ee Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:16
                    itvp
                    • Gość: art Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:29
                      dzieki
                      • Gość: ee Re: film polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:46
                        a dokladnie tu www.itvp.pl/event/pitbull/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka