michciuw 06.06.06, 09:44 chyba zaczęli znowu sprowadzać. Cena za 75 ml - 155 zł, za 125 ml - 220 zł. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Polo Sport ...w Sephora 06.06.06, 10:06 Tak, jest juz- ciekawe, czy na dlugo (zapach jest jeszcze produkowany i dostepny zagranica), czy to tez jakies stare zapasy. Pojawil sie takze metalowy Paco w promocji, tansze D&G, Arpege, Emporio i Sander. Wszystkie oferty specjalne dla mezczyzn tutaj (perfumy na stronie 2): www.sephora.pl/images/sephora/binaries/BinaryPL/29646_Katalog_print_men_29646.pdf Ja mam jeszcze sporo jeszcze swojego Polo Sport, chetnie bym sie pozbyl, hehe. Odpowiedz Link
saturnzreturn Re: Polo Sport ...w Sephora 06.06.06, 12:40 Forever Możesz jakoś opisać mi zapach Polo Sport i tego Paco w metalowej puszce?? Do czego są podobne itd :)..cena kusząca..może bym sobie kupił któryś Odpowiedz Link
sorbet Re: Polo Sport ...w Sephora 06.06.06, 12:46 Kiedyś z 10 lat temu używałem na krótko polo sport. Czy to jest biało-niebieska buteleczka z flagą? Bardzo lubiłem Polo, ale Sportu nie znosiłem:-))) Słodki, wodny (morski) i strasznie mocny zapach (czytaj ból głowy:-)). Odpowiedz Link
michciuw Re: Polo Sport ...w Sephora 06.06.06, 13:03 tak to ten. u nie ból głowy to właśnie wywołuje zwykłe polo. Sport bardzo lubię. Odpowiedz Link
saturnzreturn Re: Polo Sport ...w Sephora 06.06.06, 13:13 Klasyczne zielone polo to naprawdę "masakrator" niewiem jak ktoś tego może używać..pieruńsko mocne..człowiek się czuje jakby się w tabace wytarzał :)..Polo Blue znowu to przegięcie w drugą stronę , zapach za bardzo delikatny i taki bez pazura..rozsądnym kompromisem wydaje się być jednak ostatnia kompozycja Polo Black ;) Odpowiedz Link
sorbet Re: Polo Sport ...w Sephora 06.06.06, 13:16 No właśnie z bólu też zrezygnowałem z klasycznego Polo. A strasznie mi sie spodobał zieleń i szypr. Odpowiedz Link
martyna101 Re: Polo Sport ...w Sephora 07.06.06, 14:54 Alez sie ciesze:)to ukochany zapach moj i mojego faceta a butelka przywieziona z USA juz sie konczy..milo slyszec:) Odpowiedz Link
cannella Re: Polo Sport ...w Sephora 07.06.06, 18:47 A pamiętacie Polo Crest? Moje ulubione z wszystkich "polowych". Nagle znikło i nie wiem, czy znikło na dobre, czy tylko się przemalowało na inny kolor. Odpowiedz Link
largecoffe Re: Polo Sport ...w Sephora 07.06.06, 22:03 Nie jestem Forever, ale mogę służyć odpsikniętą próbką. To jeden z moich ulubionych zapachów letnich, a przez ostatnie 2 lata prawie nieosiągalny. Świeży maksymalnie. Odpowiedz Link