IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 19:24
czy w Tarnobrzegu jest jeszcze jakis złobek? Jeśli tak, to od jakiego wieku
mozna zapisać dziecko?
Obserwuj wątek
    • Gość: Misia Re: Żłobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 19:31
      Z tego co wiem jest na Kochanowskiego grupa żłobkowa tam pytaj, a jeśli nasz
      dziecko w wieku 2 lat i jest samodzielne to w każdym przedszkolu Ci go przyjmą
      • Gość: mama Re: Żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:02
        Ma dopiero półtora roku:(
    • Gość: Mama Re: Żłobek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.02.07, 21:24
      Tylko nie na Kochanowskiego! Przez pol roku ja i moje dziecko przezylysmy tam
      koszmar. Opieka straszna i specjalnie przeziebiane dzieci. Panie wychodza z
      zalozenia im mniej dzieci, tym mniej pracy, a pieniadze te same. Dlatego moje
      dziecko poszlo rok wczesniej do przedszkola i obydwie sobie to bardzo chwalimy.
      • Gość: Antymama Re: Żłobek IP: 80.48.35.* 12.02.07, 08:21
        Co za bzdury! specjalnie przeziębiane? kobito to do rodziców nie dociera,że z
        katarem dzieci do żłobka się nie wysyła bo zarażają!Dlaczego taka jesteś
        złośliwa! W którym ty żyjesz wieku?To założenie to twój wyimaginowany pomysł.
        Jak można takie głupoty pisać.W przedszkolu też dzieci chorują, to normalne gdy
        dziecko ma styczność z większą grupą dzieci.Takie opiekunki napewno mają więcej
        serca do dzieci,niż niejeden rodzic!
      • Gość: mama 2 Re: Żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 08:29
        zgadza sie w żlobkach dzieci upłakane usmarkane a panie pija kawe maja przeciez
        gdzieś cudze dzieci
      • Gość: mama3 Re: Żłobek IP: 80.48.35.* 14.02.07, 17:29
        Mama!! Nie pisz bzdur!!
        Do tego zlobka chodzily moje dzieci.Mam inna opinie o tym zlobku niz "Mama" tzn
        pozytywna, zreszta jak wiekszosc. Nigdy nie wysylalam chorego dziecka i tobie
        tez tak radze.
      • Gość: mamakarola Re: Żłobek IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 14.02.07, 18:55
        Proszę mi sprostować co znaczy "specjalnie przeziebiane dzieci"
        • Gość: mamuśka Re: Żłobek IP: 80.48.126.* 16.02.07, 16:54
          Moje dziecko chodzi do żłobka na Kochanowskiego, panie są bardzo miłe i
          troskliwe. Poruszyło mnie stwierdzenie "mamy"! o "specjalnym przeziębianiu
          dzieci", jak można posądzać kogoś o takie okrucieństwo? To chyba wymycł chorej
          wyobraźni. A czy znasz przysłowie "każdy sądzi według siebie"?
        • Gość: mamuśka Re: Żłobek IP: 80.48.126.* 16.02.07, 16:54
          Moje dziecko chodzi do żłobka na Kochanowskiego, panie są bardzo miłe i
          troskliwe. Poruszyło mnie stwierdzenie "mamy"! o "specjalnym przeziębianiu
          dzieci", jak można posądzać kogoś o takie okrucieństwo? To chyba wymycł chorej
          wyobraźni. A czy znasz przysłowie "każdy sądzi według siebie"?
    • Gość: mama Re: Żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 10:50
      No dzieki, juz jestem konkretnie wystraszona, chyba pomysle o babci:)
      Piersze dziecko chodziło do złobka na dekutowskiego i bardzo to sobie
      chwaliłam, ale zamknęli jak wszystko powoli w Tarnobrzegu.. no moze z wyjątkiem
      marketów!
      • Gość: prababcia Re: Żłobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:52
        masz babcie a myslisz o żłobku?. To ty jestes wyrodna matka.
        • Gość: mama Re: Żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 15:36
          Miałam na mysli "babcię" , czyli kogos wynajętego..
          • Gość: Mama Re: Żłobek IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.02.07, 19:21
            nie krutykujcie żłobków. Nie podoba sie to niech mama nie przyprowadza. Ale po
            co uogólniać. Panie nic nie robią i piją kawę. Przecież muszą w międzyczasie
            wypić kawę. Przerwy nie ma na wypicie kawy. Mama też pije w domu kawę ale w tym
            czasie do sąsiadki nie daje dziecka pod opiekę.
            • Gość: Superdziadek Re: Żłobek IP: 80.48.35.* 14.02.07, 17:02
              Na problemy z dziecmi SUPERNIANIA!!!!!!!!!
              • Gość: mama rocznej dzidz Re: Żłobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:42
                pięknie. ja miałam na wiosnę iść do pracy a roczną kicię posłać do żłobka.
                chyba się jeszcze zastanowię.
                • Gość: mama justysi Re: Żłobek IP: 80.48.126.* 17.02.07, 19:11
                  Rocznej dzidzi nie przyjmą do żłobka, musi mieć rok i 9 miesięcy. Polecam
                  żłobek przy przedszkolu nr 2 na kochanowskiego, albo przy przedszk. 7 na
                  zwierzynieckiej. Złóż już teraz podanie, ja czekałam na miejsce pół roku.
                  • Gość: mama Re: Żłobek IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.02.07, 20:00
                    wielka mi łaska rok i 9 m-cy do żłobka. Moje 2 letnie chodzi do przedszkola. o
                    żłobkach mam swoje zdanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka