Gość: mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 19:24 czy w Tarnobrzegu jest jeszcze jakis złobek? Jeśli tak, to od jakiego wieku mozna zapisać dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misia Re: Żłobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 19:31 Z tego co wiem jest na Kochanowskiego grupa żłobkowa tam pytaj, a jeśli nasz dziecko w wieku 2 lat i jest samodzielne to w każdym przedszkolu Ci go przyjmą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:02 Ma dopiero półtora roku:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Żłobek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.02.07, 21:24 Tylko nie na Kochanowskiego! Przez pol roku ja i moje dziecko przezylysmy tam koszmar. Opieka straszna i specjalnie przeziebiane dzieci. Panie wychodza z zalozenia im mniej dzieci, tym mniej pracy, a pieniadze te same. Dlatego moje dziecko poszlo rok wczesniej do przedszkola i obydwie sobie to bardzo chwalimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antymama Re: Żłobek IP: 80.48.35.* 12.02.07, 08:21 Co za bzdury! specjalnie przeziębiane? kobito to do rodziców nie dociera,że z katarem dzieci do żłobka się nie wysyła bo zarażają!Dlaczego taka jesteś złośliwa! W którym ty żyjesz wieku?To założenie to twój wyimaginowany pomysł. Jak można takie głupoty pisać.W przedszkolu też dzieci chorują, to normalne gdy dziecko ma styczność z większą grupą dzieci.Takie opiekunki napewno mają więcej serca do dzieci,niż niejeden rodzic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama 2 Re: Żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 08:29 zgadza sie w żlobkach dzieci upłakane usmarkane a panie pija kawe maja przeciez gdzieś cudze dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama3 Re: Żłobek IP: 80.48.35.* 14.02.07, 17:29 Mama!! Nie pisz bzdur!! Do tego zlobka chodzily moje dzieci.Mam inna opinie o tym zlobku niz "Mama" tzn pozytywna, zreszta jak wiekszosc. Nigdy nie wysylalam chorego dziecka i tobie tez tak radze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamakarola Re: Żłobek IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 14.02.07, 18:55 Proszę mi sprostować co znaczy "specjalnie przeziebiane dzieci" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Żłobek IP: 80.48.126.* 16.02.07, 16:54 Moje dziecko chodzi do żłobka na Kochanowskiego, panie są bardzo miłe i troskliwe. Poruszyło mnie stwierdzenie "mamy"! o "specjalnym przeziębianiu dzieci", jak można posądzać kogoś o takie okrucieństwo? To chyba wymycł chorej wyobraźni. A czy znasz przysłowie "każdy sądzi według siebie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Żłobek IP: 80.48.126.* 16.02.07, 16:54 Moje dziecko chodzi do żłobka na Kochanowskiego, panie są bardzo miłe i troskliwe. Poruszyło mnie stwierdzenie "mamy"! o "specjalnym przeziębianiu dzieci", jak można posądzać kogoś o takie okrucieństwo? To chyba wymycł chorej wyobraźni. A czy znasz przysłowie "każdy sądzi według siebie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 10:50 No dzieki, juz jestem konkretnie wystraszona, chyba pomysle o babci:) Piersze dziecko chodziło do złobka na dekutowskiego i bardzo to sobie chwaliłam, ale zamknęli jak wszystko powoli w Tarnobrzegu.. no moze z wyjątkiem marketów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prababcia Re: Żłobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:52 masz babcie a myslisz o żłobku?. To ty jestes wyrodna matka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 15:36 Miałam na mysli "babcię" , czyli kogos wynajętego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Żłobek IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.02.07, 19:21 nie krutykujcie żłobków. Nie podoba sie to niech mama nie przyprowadza. Ale po co uogólniać. Panie nic nie robią i piją kawę. Przecież muszą w międzyczasie wypić kawę. Przerwy nie ma na wypicie kawy. Mama też pije w domu kawę ale w tym czasie do sąsiadki nie daje dziecka pod opiekę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Superdziadek Re: Żłobek IP: 80.48.35.* 14.02.07, 17:02 Na problemy z dziecmi SUPERNIANIA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama rocznej dzidz Re: Żłobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:42 pięknie. ja miałam na wiosnę iść do pracy a roczną kicię posłać do żłobka. chyba się jeszcze zastanowię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama justysi Re: Żłobek IP: 80.48.126.* 17.02.07, 19:11 Rocznej dzidzi nie przyjmą do żłobka, musi mieć rok i 9 miesięcy. Polecam żłobek przy przedszkolu nr 2 na kochanowskiego, albo przy przedszk. 7 na zwierzynieckiej. Złóż już teraz podanie, ja czekałam na miejsce pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Żłobek IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.02.07, 20:00 wielka mi łaska rok i 9 m-cy do żłobka. Moje 2 letnie chodzi do przedszkola. o żłobkach mam swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś