Dodaj do ulubionych

Dlaczego ZNP nie protestuje

14.03.07, 08:33
W dzisiejszym Echu Dnia jest artykuł o tym jak liczne mają być klasy w
przyszłym roku. ZNP protestuje przeciw Giertychowi, w Warszawie organizuje
marsz, a w Tarnobrzegu, gdy trzeba zaprotestować NIE REAGUJE !!!

www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070314/POWIAT0304/70313061/-1/podkarpackie
Obserwuj wątek
    • Gość: b.uczeń Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 09:52
      bo ta organizacja byłych i obecnych komuchów nie jest zainteresowana uczniami,
      a tylko posadkami dla zasłuzonych towarzyszy. I te lamenty nad upolitycznieniem
      oświaty. Czy ktoś jeszcze pamieta jak wyglądały akademie o rewolucji
      październikowej, jak wychwalali naszych okupantów?. A obowiązkowe wycieczki za
      miasto w dniu Bożego Ciała. Wieksze zakłamanie to jest tylko w słuzbie
      zdrowia.Ale to juz inny temat
      • Gość: dd Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 13:03
        dlaczego takie głupoty piszesz jak nie wiesz jak sie nie znasz to nie zajmuj
        glosu najpierw poczytaj a potem pisz znp to komuchy? ha ha ha ludzie należący
        to do tego związku jak była komuna to jeszcze ich na świecie nie było oj
        polityku od bidy.
        • pismak5 Re: Dlaczego ZNP nie protestuje 14.03.07, 14:22
          dd - Dziwnym trafem szefowa ZNP w Tarnobrzegu jest żoną radnego SLD
          • Gość: uczeń Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:24
            człowieku jak możesz oczerniać tak oddaną sparwie nauczycieli osobę. Pani
            Banaszak to najbardziej kompetentna osoba. Całe swoje życie oddała uczniom, to
            był wspanniały pedagog który do dzisz cieszy się wielkim szacunkiem u byłych
            uczni tarnobrzeskiego "Górnika". Obecnie nauczyciele nie mogą cieszyć sie
            autorytetem niestety dzięki "bezstresowemu wychowaniu" i wielu nieprzemyślanym
            reformom.
            Wydaje mi się że od mojego "Przedmówcy" należą się głebowkie przeprosiny dla
            mojej byłej "Belferki" Pani Anny Banaszak!!!!!!!!
      • Gość: tdk Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 20:43
        co Ty wypisujesz od dawna w Tbg przecież rządzi prawica i kolesie. A swoją
        drogą jako nauczyciela powinien uczyć ten co to wymyślił
      • Gość: bezrobotny Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:29
        no cóż takiej oceny można oczekiwać tylko od "Komucha" - człowieku zastanów się
        co piszesz. Jakie posadki???? przecież o etatach decyduje kto inny a nie związki
        - niestety widzę wielkie luki w twojej wiedzy na ten temat. Jerżeli chcesz
        sięprzekonać to sparwdź czy ZNP załatwi ci ciepła posadkę - BZDURY. to może
        tylko nasza "Władza" !!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: AKADEMIA Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:30
        Przepraszam ale akademie znów wracają a to nie dzieki związkowi ale ministrowi
        edukacji HE, HE, HE.
    • Gość: dokłany Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.03.07, 14:28
      Jak bym miał 19 godzin tygodniowo w pracy zamiast 40 godzin, wakacje i
      wszystkie inne ferie wolne to bym też zastanowił się czy strajkować.
      • Gość: artur Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:06
        jesteś idiotą i wypisujesz głupoty
      • Gość: przysłowie Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:44
        "Obyś cudze dzieci uczył" - prosze zastanowić sie nat tą myślą coś w sobie ma.
        Nie widzę problemu z przkwalifikowaniem się??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
        Będa wakacje, ferie i niestety zszargane nerwy !!!!!
    • Gość: inn Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 18:52
      ZAUWAŻCIE: chodzi i szkoły średnie , także te przygotowujące uczniów do matury. Ciekawe, do kogo będą pretensje, jak Wy czy też wasze dzieci czy wnuki nie zdadzą matury??
      • Gość: były Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 20:46
        pewnie decydentom brakuje pieniędzy na podwyżki
        • Gość: Ha, ha, ha Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:47
          Jakie podwyżki do tej pory nie ma żadnych a to co proponuje MEN to śmieszne 5% z
          czego połowa to inflacja i druga część to dopiero podwyżka.
      • Gość: Kłe Kłe Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 07:38
        Do Giertycha się odezwiemy i zrobi amnestie!!!!!On jest taki konpetemntny.Jak Dariusz Kłeczek
        • pismak5 Re: Dlaczego ZNP nie protestuje 15.03.07, 08:35
          Piszesz o Kłeczku, który z tą sprawą nie ma nic wspólnego. To bez sensu, żeby
          dla oszczędności Urzędu Miasta (Michalik w Echu mówił o oszczędności kilku !!!
          etatów) robić rewolucję w tarnobrzeskich szkołach.
          A potem się dziwią, że matura słabo wypadła, że tarnobrzeskich szkół nie ma w
          rankingach
          • Gość: bbb Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 08:53
            czytałem co mowił ten rzecznik dla mnie jest to szok,nieporozumienie.takie małe
            pytanko dalej to bydle pije?
          • Gość: Kłe Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 08:59
            Jak to Dariusz Kłeczek reprezentuje tą sama formację w myśleniu co Giertych!!Propaguje ciemnogród i jest fanem zygoty-jak to się ma do kształcenia dzieci? Otóż ma bo o konstytucji dzieci muszą się uczyć...
    • Gość: dokłany Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.03.07, 20:58
      Panie artur proszę trchę grzecznej. Po pana wypowiedzi mam bardzo poważny
      problem dotyczący poziomu edukacji w mieście Tarnobrzeg. Zastanawia mnie jaki
      poziom kultury wyniosą moje dzieci, gdy niedaj Boże trafią na takiego pedagoga
      jak Pan. Pozdrawiam i życzę zdrowia, na rozum jeż chyba za późno.
      • Gość: nauczyciel Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 22:10
        B. uczen ma swieta racje, ZNP nie ma prawa sie odzywac, ta organizacja to
        ideologia komunistyczna, swoj czas wyczerpala. Rozumie nawroconego, nawet mam
        uznanie, ale nawrócić sie to odwrócić sie od zlego, ci trwaja przy swoim, ich
        czas sie skonczyl.
        • Gość: nauczyciel też Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:33
          Giertycha mi nie szkoda , bo to zaślepiony Endek , szkoda mi wice. min.
          Sawickiego , bo ze związkami nikt nie wygrał. Ale tarnobrzeskie ZNP to KGB,
          jeżeli chcesz robotę w oświacie musisz się tam zaprezentować , od dyr. do
          sprzątaczki. Pani Stępniowa lub Banaszakowa obejrzy cię fachowym okiem i
          zarekomenduje sprzedajnym łachudrom, dyr. szkół. Oczywiscie nie wszyscy
          dyr.tacy są , ale np. Bożek w ogólniaku słucha się jak wyroczni. Nasze ZNP-
          KGB miesci się w sąsiedztwie Urzędu Miasta ścisle współpracując ze
          sprzedawczykiem Dziubinskim. Najciekawsze,że obsługę prawną i dydaktyczną
          młodych nauczycieli prowadzi tam zasłużony towarzysz, były dyr. górnika Nowicki,
          ogólnie szok i kompromitacja.
          • Gość: Ja Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:18
            Przykro czytać! ZNP nikt nie słucha, wiem z dobrych źródeł że prezeska drepta do
            prezydenta i innych osobistości naszego samorządu skąd odchodzi z niczym,
            niestety zwiazki nie mogą przebić obecnych rządzących i ich jakże często
            niewłasciwych decyzji, ale niestety nie dość że nikt nie reaguje to jeszcze
            żadna inna organizacja ich nie wspiera jak chociażby "Solidarność" nauczycieli -
            żadnej reakcji. Zawsze słychać że ZNP znowu wsadza "dziób" w nie swoje sprawy (
            a są to sprawy typowo nauczycielskie).
            Proszę nie osądzać działania zwiazku jeżeli nie ma sie wiedzy na ten temat.
            Notabene ZNP sprzeciwaia się tak licznym klasom ale to nie związek podejmuje
            decyzje a jego protesty nikt nie słucha bo tak jak wczesniejsze wypowiedzi każdy
            uważa że to komuniści.
        • Gość: Dysk Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:54
          Bardzo proszę o uszczegółowienie swojej wypowiedzi bo nie rozumię co takiego
          złego robi związek, bardzo proszę o wypisanie w punktach.
    • Gość: NAUCZYCIEL Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:37
      bzdury - trzeba było być na proteście to twoja wiedza i opinia zmieniłaby sie o
      100% - własnie że ZNP protestuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: www Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.03.07, 19:45
        ZNP to kużnia SB.Wyrzucić wszystkich komuchów ze szkół bo tylko ograniczają
        młodych ludzi w ich rozwoju.Jak są sami ograniczeni to niech nie ograniczją
        innych.
        • Gość: Ja Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:52
          Sądząc z wypowiedzi mozna stwierdzić że pisała ją własnie osoba ograniczona.
          Bardzo niski poziom wiedzy i zupełny brak kompetencji w podejmowaniu opinii na
          poruszony temat!!!!!!!!!!!!!!
          Natomiast widzę że masz bardzo dobra wiedze na temat SB - najpewniej byłeś
          członkiem tej organizacji skoro wiesz jak dziaała!!!!!!!!!
          • Gość: nauczyciel Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 11:08
            To proste, komuny mamy juz dosc, to populisci, latwo sie krzyczy o prawach, bez
            konsekwencji w realizacji. Co ZNP zrobilo wczesniej, bylo pod butem,
            podejmowalo tylko sluszne decyzje. Komuna byla przez 50lat, byla juz terez i
            co ? i nic, bo trzeba teraz brud pozamiatac i zaczac od nowa. Brawo rzad
            Kaczynskiego, brawo minister Giertych. Zrodzila sie jakas szansa, nie
            przeszkadzac.
            • Gość: jan Re: Dlaczego ZNP nie protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 13:02
              oj nauczycielu jesli tak uczysz ja piszesz to współczuje dzieciom.mam nadzieje
              że dzieci tego nie czytaja jesteś pirdolnięty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka